De pe la noi, Editoriale — octombrie 24, 2016 at 11:20

De ce tace Drăgulin?…De ce tace Iliuță?…De ce tace Filipescu?…

by

De ce tace Daniel Drăgulin,primarul municipiului Călărași, când îi cerem să răspundă despre cartierul ilegal din parcul Dumbrava și neregulile de acolo?

De ce tace Drăgulin,primarul municipiului Călărași,când îi cerem să răspundă de rezultatele submediocre ale fotbalului și handbalului pe care le finanțează din bugetul public cu miliarde de lei?

De ce tace Drăgulin,primarul municipiului Călărași, când îi cerem să răspundă despre starea dezastruoasă a troutuarelor, carosabilului și lucrărilor publice din municipiul Călărași?

dragulin-oprea-unprDe ce tace Vasile Iliuță, președintele consiliului județean, când îi cerem să răspundă de rezultatele submediocre ale fotbalului și handbalului pe care le finanțează din bugetul public cu miliarde de lei?

De ce tace Vasile Iliuță, președintele consiliului județean, când îi cerem să răspundă de ce nu reglementează conform legii, accesul la informațiile de interes public pentru cetățeni în consiliul județean?

De ce tace Vasile Iliuță,președintele consiliului județean când îi cerem să răspundă de ce nu respectă legea când are obligația să-l demită pe secretarul județului trimis în judecată?

De ce tace Răducu Filipescu președintele PNL Călărași, fost președinte al CJ și “el lider maximo” când îi cerem să răspundă de rezultatele submediocre ale fotbalului și handbalului pe care le-a finanțat din bugetul public cu miliarde de lei .

De ce tace Răducu Filipescu, președintele PNL Călărași , când îl întrebăm unde sunt,unde au fost și ce au făcut pentru județ parlamentarii  recomandați susținuți și impuși de el:  Valeriu Steriu, Eugen Nicolaescu, Liviu Tomoiagă, Raluca Surdu, Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu.

De ce tace Răducu Filipescu, președintele PNL Călărași , când îl întrebăm de ce după 12  ani de administraţie liberală la Călăraşi,PNL nu are un proiect,nu are un program,nu are nimic nou şi ne-a ţinut sub papucul subdezvoltării şi involuţiei?

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page