Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — martie 21, 2014 at 19:36

De ce nu ai orgasm

by

Nimeni nu te învaţă despre orgasm ci trebuie sa afli despre asta singură prin experienţele tale sexuale.

orgasmFoarte multe femei tinere sunt îngrijorate în legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. Dar realitatea este că, spre deosebire de bărbaţi, majoritatea femeilor trebuie să înveţe să atingă orgasmul.

Cercetarile arată că majoritatea femeilor tinere nu reuşesc să atingă orgasmul, decât după o perioadă considerabilă de timp de la începerea vieţii sexuale. Mai mult, s-a demonstrat că atunci când ajung la orgasm pentru prima dată, femeile o fac prin: masturbare, în urma contactului sexual, prin petting sau în timpul somnului.

În general ţi se face instructajul despre bolile cu transmitere sexuală despre metodele de contacepţie şi despre menstruaţie. Cum rămâne însă cu principalul motiv pentru care facem sex, plăcerea?

Orgasmul este ceva unic pentru fiecare femeie în parte şi se aseamănă cu un proces de învăţare din greselile proprii. Doar aşa îţi poţi da seama ce funcţionează pentru tine. Dacă vrei să înveţi, trebuie să laşi ruşinea la o parte şi să cauţi ajutor atât la partenerul tău cât şi la specialişti.

Ştiai că în trecut orgasmul era prescris de către doctor? Între anii 1800 – 1900, se credea că femeile isterice se puteau vindeca prin simplul fapt de a avea orgasm. Dacă sufereau de anxietate, depresie sau stres, acestora li se provoca manual de către medic punctul culminant.

Dacă societatea noastră ar oferi o educaţie sexuală mai bună, în care să fii învăţată beneficiile şi modul în care organismul tău răspunde atunci când atingi punctul culminant, ar fi o şansă în plus pentru o viaţă sexuală reuşită.

Învaţă cum funcţionează corpul tău, ceea ce îl stimulează şi depăşeşte prejudecăţile. Astfel vei reuşi în felul tău unic să ai mai des orgasm şi să te bucuri de el.

Cum pot ajuta bărbaţii?

– Amintiţi-vă că majoritatea femeilor au nevoie de stimulare clitoridiană. Clitorisul este acea porţiune a organului feminin care are, ca şi corespondent la barbat – penisul, fiind la fel de important clitorisul la femei ca şi penisul la bărbaţi.
– Trebuie să ştiţi că dragostea, romantismul, îmbrăţişările şi o atmosferă bună excită intens femeia, la fel de mult ca şi mângâierile voastre.
– Nu vă grăbiţi
– Mângâiaţi-i sânii: câteva femei pot ajunge la orgasm prin simpla mângâiere a sânilor.
– Practicaţi sexul oral. Majoritatea femeilor adoră acest lucru şi unele pretind că nu pot ajunge la orgasm până când bărbatul nu le face asta.
– Nu fiţi prea mândri ca să o întrebaţi ce îşi doreşte cu adevărat.
– Practicaţi câteva partide de sex în care ea să aibă iniţiativa şi să hotărască ce urmează.
– Dacă vă pierdeţi controlul şi terminaţi inaintea ei, mai păstraţi-vă puţină energie pentru a o săruta şi stimula, pentru ca şi ea să ajungă la orgasm.
– Spuneţi-i că este minunată, sexy şi frumoasă.

A avea orgasm este un sentiment minunat. Este justificat sa il aveti, dar nu este usor sa-l obtineti daca oun stapanire pe dumneavoastra oboseala, stresul sau daca sunteti nefericiti in relatia de cuplu. Daca nu stiti cum sa procedati, cereti ajutorul unui expert in domeniu.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page