Politica, Politica locala — decembrie 8, 2013 at 21:07

De ce l-au invitat liberalii pe Iliuţă?

by

IMG_1742

Vineri seara liberalii stăpânii necontestaţi (încă) ai municipiului Călăraşi  i-au chemat la “Stambul” pe toţi şefii organizaţiilor politice din municipiu într-o demonstraţie de forţă fără precedent. Şi toţi, absolut toţi s-au conformat. Semn că opoziţia este moartă la Călăraşi. Probabil că şefii mari au fost asiguraţi că toată lumea este sub control. Ceva  s-a defectat între timp.

Vasile Iliuţă, şeful PDL Călăraşi i-a înfruntat pe liberali chiar în bârlogul lor şi le-a băgat băţul prin gard.  Le-a reamintit de complicităţile luptei pentru putere, dar şi de complicităţile vinovate ale vieţii de zi cu zi.

A reproşat deviaţia de la dreapta a liberalior, a subliniat absenţa  parlamentarilor de la problemele municipiului Călăraşi, într-un cuvânt le-a spus că e murdar covorul liberalilor la ei în casă după ce l-au invitat. By the way… de ce l-au invitat?

Probabil şefu liberalilor Drăgulin a crezut că Iliuţă se conformează ca la mai toate evenimentele publice la care participă şi se gratulează reciproc câteodată  şi cu deputatul Daniel Florea.

Şi totuşi de ce i-a înfruntat Iliuţă pe liberali într-un moment atât de important?

Nu ştiu! Vom vedea în zilele următoare.

Poate e fost încurajat de ieşire la rampă a PSD-ului. Poate că vrea să se poziţioneze liderul opoziţiei antiliberale din  Călăraşi. Poate chiar urmăreşete o alianţă cu PSD. Sau poate că a vrut să dea glas frustrărilor şi neputinţelor tuturor nemulţumirilor nerăsuflate încă şi generate de hegemonia liberalilor.

Indiferent de ce a spus  şi/sau  nu a spus Iliuţă întrebarea cea mai importantă rămâne.

De ce l-au invitat liberalii pe Iliuţă?

Certurile în familie sunt totuşi cele mai violente

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page