De pe la noi — august 12, 2019 at 17:44

De ce atât de multe borduri pe N. Titulescu??? Pentru că altfel  nu ieșea așa de scump! Drăgulin și Titulescu anapoda…

by

b-dul Titulescu e o gropă(citeșete munte) de  prostie și inutilitate…

Circulă prin târg, printre cunoscători, următoarea bășcălie locală: De ce atât de multe borduri pe N. Titulescu??? Pentru că altfel  nu ieșea așa de scump!

Dincolo de „hazul de necaz”  b-dul Titulescu e o gropă (citeșete munte) de  prostie și inutilitate…câteva  fapte unice(anapoda) în România:

*Un proiect de asemenea  importanță este destinat mobilității și confortului cetățenilor

Ce a ieșit?-Caroiajul de borduri care încarcă exagerat de mult costurile ,acum după ce le vedem amplasate,  constatăm că nici esteticul nici funcționalul,nici eficiența  nu sunt satisfăcute.

*parcarea pe mijlocul bulevardul unic în România ,făcut să oblige la încălcarea legii-(dacă vin 3 mașini cu câte 4 cetățeni cum ajung de la parcare pe trotuar fără să producă ,haos și incidente prin încălcareaa forțată a legii pentru  simplu fapt că nu au pe unde  trece…)întrebare pentru poliția   rutieră:  dacă au aprobat acest proiect și dacă da,respectă el regulile de circulație și legea?

*canalizare pe centru bulevardului:   împotriva oricărori soluțiii consacrate  eficiente tehnonologic   și  financiar

*  scoți o cantitate de beton să bagi o cantitate și mai mare în condițiile în care afectezi         funcționalitatea,confortul și mediul    și-ți iese o hidoșenie inutilă nearmonizată cu spațiul și oamenii

* pante exagerat  de mari care conferă   aspectul  unei gropi sau în orice caz ceva neterminat

În concluzie:  b-dul Titulescu e o gropă(citeșete munte) de  prostie și inutilitate…și mai grav  și pe bani împrumutați..

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page