Plăcerile vieţii — iulie 29, 2016 at 09:31

Daniel Vladilă: Încă de la început am dorit şi am păstrat numai produse realizate cu ingrediente naturale

by

 

IMG_20160717_232803Victor Bălaşa : De unde pasiunea pentru prăjituri ?

Daniel Vlădilă : În urma unei vizite de câteva luni în oraşul natal Călăraşi, reîndragostindu-mă de braţul Borcea, Dunare, locurile unde am crescut şi cunoscund persoane deosebite am vazut şi potential în aceasta nişa, avand o mama cu înclinaţii artistice către pictura şi modelaj.

IMG_20160713_034112
Pasiunea mea pentru prăjituri este rezultatul timpului implicat pentru a deschide, rezultatul ambiţiei de a face totul corect şi de a cere mai mult de la mine ca şi cofetar dar şi ca antreprenor în acest domeniu.

Victor Bălaşa :  Cum ai gândit această afacere ?

Daniel Vlădilă :  În luna mai 2012 cofetaria Majestic îşi deschide uşile pe str. Bucuresti nr.151 într-o prăvălie cu personalitate şi un laborator propriu la aceeaşi locaţie.

Un an mai tarziu se deschide a doua locaţie în zona Orizont langa Penny Market, iar în 2014 o terasa.

În lunga August 2016  urmează inaugurarea celei de-a treia locaţii pe Bv. Cuza Vodă.

Afacere este gândită şi crescută în timp cu greutăţile de rigoare ale unui novice în domeniu, cu multe întrebari către specialişti în industria alimentară  şi energie investită până la sacrificarea personala pe toate planurile.

Este o afacere care solicită multă atenţie directionată către fluxul de producţie şi o echipa numeroasa de profesionişti implicati pentru a asigura calitatea produsului final.

O afacere în care de multe ori esti dezamagit de aspectul prajiturilor din vitrina chiar dacă gustul şi prospeţimea nu lasa de dorit. Incă de la început am dorit şi am pastrat numai produse realizate cu ingrediente naturale neutilizând ameliaoratori, conservanţi sau produse semipreparate. Este gândită să funcţioneze cu oameni şi pentru oameni.

IMG_20160712_105602Victor Bălaşa :  Background personal ?

Daniel Vlădilă : Backroundul meu este un bagaj de cunoştinţe acumulat încă din primul an de facultate în diverse activităţi economice sau oportunităţi financiare.

În anul 2015 am urmat mai multe cursuri de ciocolaterie, patiserie cât şi şcoala cofetarului sef Stehan Glacier.

Victor Bălaşa :  Care sunt valorile şi principiile morale nenegociabile  ?

Mediul nostru actual nu este destul de moral sau suficient de susţinator să ne permitem chiar toate principiile morale iar societatea pare să culeagă la întâmplare valori morale din prieteni, media, familie, profesori sau chiar eroi personali.

Deci regurile sunt permisive în 2016 iar principiile şi valorile nenegociabile iau forma nevoilor personale.

Pentru mine a renunţa la ” a fi om” este nenegocialbil. 

Victor Bălaşa :  Cum vezi viitorul afacerilor din Călăraşi şi noua generaţie a oamenilor de afaceri  ?

Daniel Vlădilă :   Viitorul celor care investesc în Călăraşi şi afacerilor este ca peste tot în lume. Unii reuşesc prin viziune, consecvenţă, cunostinţele necesare în domeniu, oportunitate etc etc. Sunt sigur ca ne îndreptam spre un viitor mai bun atât în Călăraşi cât şi în Romania chiar daca încă avem deficit bugetar şi traim prezentul unei crize economice.

IMG_0684
Eu, ca şi mulţi aţii ce îi cunosc, mă consider un om cu viziune şi un optimism calculcat.

Mulţumesc

IMG_20160705_225650

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page