Evenimente, Ultimile Știri — mai 16, 2014 at 17:39

Daniel Ștefan Drăgulin a primit vizita Consulului General al Turciei pentru punerea pietrei de temelie a Geamiei turcești din Călăraşi

by

Astăzi, 16.05.2014, Primarul municipiului Călărași –  Daniel Ștefan Drăgulin a primit vizita Consulului General al Turciei  –  Ali Bozcaliskan. Din delegația prezentă la Primăria municipiului Călărași au mai făcut parte și vice consulul, atașatul comercial , atașatul pe servicii religioase și secretarul general al Asociației oamenilor de afaceri turci.

DSC_2399Motivul vizitei delegației turce la Călărași a fost reprezentat de punerea pietrei de temelie a Geamiei turcești din municipiu.

DSC_2408La întrevedere s-au discutat oportunități de colaboarare la nivel economic și cultural, precum și posibilitatea înfrățirii municipiului Călărași cu un oraș, cu caracteristici apropiate municipiului nostru, din Turcia.

DSC_2427La finalul întâlnirii s-a concluzionat, de ambele părți, că, în cel mai scurt timp, se vor întreprinde acțiuni ce vor putea duce la identificarea de oportunități de investiții în municipiul Călărași, precum și de realizarea de schimburi cultural între cele două țări.

Biroul de presa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page