Evenimente, Ultimile Știri — martie 6, 2019 at 22:59

Daniel Obadă aplaudat la scenă deschisă la petrecerea de ziua femeii 

by

 

Daniel Obadă Directorul Direcției Agricole din județul Călărași a fost aplaudat la scenă deschisă cu prilejul petrecerii de ziua femeii.

O petrecere mică,veselă  și-a dezvăluit sinceritatea  atunci când Daniel Obadă și-a luat și rolul de animator și a interpretat câteva melodii antrenante,fără să falseze, ca un veritabil cântăreț și a fost  aplaudat la scenă deschisă de colegii lui de la Direcția Agricolă.

O petrecere care a dat măsura bucuriei de a fi împreună.

Amfitrion discret și generos Daniel Obadă s-a  asigurat toate cele  necesare unei petreceri de calitate. Au fost prezenți și bărbații Direcției pentru că nu-i așa, femeile pot fi sărbătorite și sărbătoresc cel mai bine în prezența bărbaților.

Femeile Direcției Agricole au avut un invitat de onoare Vasile Iliuță Președintele Consiliului Județean și unul dintre cei mai performanți agricultori ai acestui județ.

Închin paharul pentru VOI femeile! Dacă vedem  că soarele vă  râde prin păr, dacă simţim   miros de ghiocei, dacă auzim ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăim o nouă primăvară. 

Primăvara să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru vă  spune cât de mult însemnați pentru mine. 
Vă respect și vă prețuiesc pentru tot ce faceți în fiecare zi.

Închin paharul și pentru bărbații pe care îi iubiți pentru că așa suntei fericite și implinite!Vă doresc să fiți fericite, le-a spus Daniel Obadă

Nelu Bălașa

mai mult despre petrecere in fotografiile următoare

 

        

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page