Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 21, 2013 at 19:42

Daniel Florea: Nimic din ceea ce veti intalni in carti nu veti gasi in viata reala

by

Logo daniel florea

IMG_7458Joi, 20 iunie, Daniel Florea- deputat PSD, a participat la Călăraşi, la cea de-a treia ediţie a Târgului Judeţean al Firmelor de Exerciţiu.

Evenimentul a fost organizat de Colegiul Economic, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Inspectoratul şcolar judeţean şi Consiliul judeţean.

In discursul rostit in fata autoritatilor dar si a tinerilor prezenti, Daniel Florea i-a asigurat de intregul sau sprijin, declarand ca: “ Nimic din ceea ce veti intalni in carti nu veti gasi in viata reala.In viata reala competitia pe piata muncii este una extrem de dura.Este bine sa va pregatiti cat mai din timp pentru momentul in care terminand studiile va trebui sa imbratisati o cariera.Daca nu va veti pregati de timpuriu, visele privind viata voastra se vor frange.Am incercat de cate ori mi s-a cerut sprijinul sa vin in intampinarea voastra, sa va asigur celor care ati dorit, instrumentele care sa va ajute in procesul de studiu.

Restul depinde de ambitia voastra.Intelectul vostru este cel mai puternic atu pe care il aveti.Dezvoltati-l cat mai mult! In mine, ori de cate ori veti dori- veti avea un sprijin !”

Tot joi, la invitatia cadrelor didactice din cadrul Colegiului National Stirbei “Barbu Stirbei”, deputatul PSD Daniel Florea a inmanat premiile nationale “Euclid” elevilor clasei a XI-a C.

In alocutiunea tinuta, Daniel Florea a multumit pentru invitatie domnului director Marinache Dan, tinand sa o felicite pe diriginta clasei- doamna profesoara Dinca Marinela pentru rezultatele exceptionale pe care le-au obtinut elevii acestei clase.

  21.06.2013, BIROUL DE PRESĂ

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page