Evenimente, Ultimile Știri — iunie 5, 2014 at 17:01

Daniel Drăgulin: Un moment istoric pentru Călărăşi

by

 

pizap.com14015421278841 (1)

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă,31 mai 2014, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș.

Visul Primarului Daniel Drăgulin s-a împlinit. Este pentru prima dată în istoria handbalului călărăşean când o echipă se califică, în cea mai importantă ligă valorică, liga naţională .CSM Călăraşi a intrat pe harta  handbalului mare. Pasionat de handbal , Drăgulin a urmărit cu mulltă tenacitate acest obiectiv, creând toate condiţiile pentru îndeplinirea lui.  Dacă din punct de vedere al front-office-lui , adică joc-rezultate,public  acest succes  se datorează  jucătorilor antrenorilor şi staff-ului tehnic, în back-office a fost Drăgulin cu managementul, finanţare şi  asigurarea tutror condiţiilor şi resurselor. Drăgulin a primit şi sprijinul necondţionat al preşedintelui consiliului judeţean Răducu Filipescu.10374504_650493191691753_1225411435708644145_n (1)

“Este munca unui an întreg. Ne-am dorit foarte mult acestă promovare şi ea a venit după foarte multă muncă. Acum trebuie să aratăm că nu am promovat doar pentru a face o simplă figuraţie pe prima scenă.” a declarat antrenorul principal al CSM-ului, Sabin Dacău, la conferinţa de presă organizată

Promovarea CSM Călăraşi în liga naţională, este un proiect,  la care unii dintre jucători au declarat, că au renuntat la oferte financiare mai bune tocmai pentru că au crezut în acest proiect.

Bucuria calificarii este foarte mare, dar si o responsabilitate pe măsură. Baietii au demonstrat că sunt buni, dar acum vor trebui să munceasca, cel puţin la fel de mult, pentru a rămâne între elitele hanbalului national, a declarat Drăgulin

Obiectivul pentru prima participare  în liga naţională de handbal este să jucăm în playoff, adică să ne clasăm între primele şase echipe ceea ce ne dă dreptul la acest lucru a mai spus Primarul municipiului Călăraşi.

Jucătorii şi antrenorii vor semna pe o minge şi pe un tricou care vor fi expuse în muyeul municipiului Călăraşi, a încheiat Daniel Drăgulin.

 

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page