Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 13, 2018 at 15:01

Daniel Drăgulin: Prefectul  reflectă,în acțiunile de atacare a hotărârilor consiliului municipal Călărași ,pozițiile politice ale consilierilor PSD

by

Prefectul  reflectă, în acțiunile de atacare a hotărârilor consiliului municipal Călărași, pozițiile politice ale consilierilor PSD,a declarat pentru Argument Daniel Drăgulin-Primarul municipiului Călărași.

Sunt acțiuni politicianiste  care vizează zădărnicirea programului de investiții  al primărei. Perspectiva realizării proiectelor de investiții  a creat preocupare în sânul PSD pentru că realizarea lor nu le mai dă nici o șansă în alegerile viitoare pentru Primărie și consiliul municipal.

Avem un program de investiții care vizează îmbunătățirea semnificativă a infrastructurii municipiului Călărași.Este un program ambițios care nu poate fi susținut în totalitate de bugetul  local și de aceea sunt necesare împrumuturi. Investițiile vizează rezolvarea unor probleme de infrastructură durabile și pe termen lung  și de aceea este corectă  și repartizarea costurilor pe termen lung  în condițiile în care problemele  vor fi rezolvate în prezent.

Vom realiza acest program indiferent de piedicile birocratice, pentru că este  stringent și va duce la progresul  vizibil al  infrastructurii și creșterea calității vieții călărășenilor, a spus Drăgulin.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page