Politica, Politica locala — martie 28, 2016 at 11:24

Dan Drăgulin nu îndeplinea criteriile de integritate morală ale PSD!

by

În urma conferinței de presă susținută de Dan Drăgulin în data de joi 24 martie 2016, secretarul executiv al PSD Călărași, Virgil Diaconu  ne-a declarat:

diaconu-dragulin” Am observat cu  uimire faptul  că Dan Drăgulin – ”omul care linge unde scuipă” ( a declarat în repetate randuri că el nu se mai întoarce în PNL, că el nu linge unde a scuipat) a declarat următoarele: ” Am avut o discuție la ei (n.n. PSD) în birou în care mi-au spus foarte clar ”vii tu, fără  organizație” și nu am acceptat. Ei au mai spus că mai stăm de vorbă, după care, înainte să mă ridic de pe scaun, domnul Virgil Diaconu mi-a spus ”dacă nu vii tu la noi în partid, ne punem candidatul nostru”. Și le-am zis ”puneți-l”. (text reprodus din ziarul Obiectiv!)

Prin urmare înţeleg să îi răspund în zece puncte( poate așa pricepe), domnului inginer metalurg cu doctorat în agricultură, astfel:

  1. Nu putea candida pentru PSD pentru că nu îndeplinea criteriile de integritate morală pentru a candida pe undeva. A fost plătit de PCR!
  2. Ne-a tocit parchetul pe la partid tot făcând planuri alături de noi cum să-l înlăturăm pe Filipescu de la conducerea CJ. Acum face echipă cu el!
  3. În ultimul timp era la noi la sediu înainte să venim noi la partid. Cred că ne făcea prezența din proprie inițiativă. E un voluntar foarte bun.
  4. Nu a caştigat niciodată vreo competiţie electorală singur. Primar a ieşit cu jutorul USL. Vorba lui Filipescu: ” dacă puneai o sticlă ieşea primar!”
  5. Am hotărât să nu mergem cu el pentru că nu avem nevoie de transfugi printre noi. Ce garanție am fi avut noi că nu se supără și pleacă așa cum a făcut în PNL, PC, UNPR, etc. ?
  6. Nu a fost vorba niciodată de echipa dumnealui, pentru simplul motiv că nici nu are.
  7. Nu l-a vrut niciodată doamna Gaiță Virginia, președinta organizației de pensionari PSD. Criteriu obligatoriu!
  8. Nu locuieşte în Călăraşi. Are vilă pe malul apei la Dichiseni.
  9. Stă prost în sondaje. În ale PNL de abia atinge 21%. Aproape cât Dumbravă!
  10. Este adevărat că Ellis Calciu v-a pus să vă cereți scuze față de organizația municipală PNL pentru că ați fugit la UNPR? Este adevărat că v-ați executat? Cum credeți că va mai vota vreun călărășean un învins dinainte?”

Cu alte cuvinte vă asigur de tot respectul pe care îl meritaţi domnule Drăgulin. Vă aşteptăm să candidaţi din nou în 2020. Poate mai uită lumea năravul dumneavoastră de a zbura din partid în partid ca o pasăre pribeagă. Ura şi la gară!”

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page