Evenimente, Ultimile Știri — iulie 25, 2014 at 14:14

Dan Cristodor Preşedinte! Victor Ponta Preşedinte

by

Cronica unei conferinţe care a confirmat o decizie luată deja la centru:
Verdict final  poporul PSD-ist votează cum a stabilit centru: Dan Cristodor  Preşedinte! Victor Ponta Preşedinte!

IMG_0675Nici o surpriză la conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Călăraşi. Care alegeri !!!???

529 de PSD-işti disciplinati, mulţi oportunişti, obedienţi  au validat prin ridicarea mâinii conducerea PSD Călăraşi, stabilită la centru,  joi 24 iulie, la Sala Barbu Ştirbei .

PSD Călăraşi este încă condus de la Bucureşti în ciuda declaraţiilor patriotarde ale unor lideri  locali.

Nimeni nu mişcă nimeni nu crâcneşte. Disciplină, unitate, unanimitate, reflexe, ale partidului unic. Lipsa de transparenţă  şi gestionare catastofală a relaţiei cu media subliniază aceste reflexe. Declaraţiile de genul “poporul PSD-ist” şi Călăraşiul să fie un “judeţ roşu “ trădează intoleranţa totalitară faţă de alternativele democratice. Apropo am aflat că PNL, PDL  şi PMP nu au fost invitaţi la conferinţă. Intoleranţă ideologică sau…

Liderii de la Bucureşti sunt capacul oalei cu presiune care este  PSD Călăraşi. În ciuda declaraţiilor nu s-a găsit formula organizatorică  şi forţa instituţională care să susţină câştigul politic din ultimul timp. Elocventă declaraţia primarului Nicolae Rîşnoveanu “nu suntem sănătoşi încă”…

Există multe personalităţi din PSD care îşi reprimă imboldul de  a spune că nu e bine ce se întămplă în PSD Călăraşi,că aşezare actuală a organizaţiei nu este câştigătoare pe termen lung.

Prezenţa celor mai importanţi lideri de la Bucureşti, la conferinţă,  este grăitoare pentru nevoia de păstrare a status-quo-ului.

Nimic despre nevoile comunităţii,nimic despre nevoile cetăţenilor. Numai lăcomia de a câştiga alegerile. Mi- aduc aminte că în adunările PCR, din care a făcut parte şi  Ştefan Ion ”liderul informal al celor de a Călăraşi” şi care a citit programul de activităţi,cea mai mare parte a dezbaterilor era axată pe problematica soluţiilor pentru dezvoltarea economică şi socială. PSD deţine toate pârghiile puterii la Călăraşi. Nici o preocupare pentru dezvoltarea economico-socială. Nici o frază!

Programul de activităţi citit de Ştefan Ion  nu cuprinde nici o frază despre nevoile cetăţenilor şi ale comunităţilor ci numai despre nevoia nacisistă de  a câştiga alegerile. Ecartul dintre așteptările profunde ale populației și oferta PSD este   subestimat constant și  lăbărțat cu crasă nonșalanță.

Umbra lui Tărăcilă mai dăinuie…şi l-a făcut pe Şova să aibă vedenii, care a ţinut să-l menţioneze ca fiind în sală… dar nu a fost să fie…umbră ştearsă,  dar totuşi la coferinţa PSD, l-a umilit cu înalta funcţie de membru în consiliul judeţean. Pentru deputatul Daniel Florea umilinţa a fost şi mai mare… să fie la ei acolo… este treaba lor.

Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page