Politica, Politică regională — iulie 18, 2013 at 08:00

Dan Cristodor: Dan Șova îmi dă încredere și curaj

by

img_9068Dan Cristodor:  “Dan Șova îmi dă încredere și curaj.Vom fi prima organizație politică din județ.Vom  câștiga primăria Călărași și președinția consiliului județean Călărași. Deși  sunt de puțin timp în politică am privilegiul să am un mentor de excepție: ministrul Dan Șova. Un ministru tânăr și  competent  în același timp și un lider politic de succes de care, sunt mândru că fac echipă”.

O opțiune politică clară pentru promovarea tinerilor în PSD a transformat fundamental organizația PSD Călărași. Dan Șova lucrează cu tinerii și promovează tinerii . În același timp  o condiție necesară este legătura cu liderii istorici ai partidului cum este Ion Iliescu.

img_9063

 

Am participat cu bucurie la evenimentul prilejuit de lansarea cărților Domnului Iliescu ,de la Oltenița și sunt mândru că Dan Șova face atât de bine legătura între generații. Emoția și recunoștința, mândria că fac parte dintr-un partid cu lideri care au făcut istorie și care ne dau încredere și curaj,  sunt sentimentele care mă  cuprind. Am avut onoarea să discut cu Președintele de onoare al PSD la Oltenița și am simțit calmul și echilibrul, atenția și interesul cu care m-a tratat. De altfel așa cum au remarcat  și alți participanți acestea sunt calități esențiale ale unui lider politic. Voi citi cu atenție filele de istorie din cărțile pe care am semnătura Ion Iliescu , a declarant pentru Argument Dan Cristodor Președintele organizației municipale a PSD Călărași.

[wzslider autoplay=”true”]

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page