Evenimente, Ultimile Știri — februarie 9, 2018 at 15:38

Dan Alexa:Sunt mulțumit de lot.

by

Astăzi a avut loc la sediul clubului Dunărea o conferință de presă la care au participat președintele Dunării, Florentin Brișan și antrenorul echipei de pe malul Borcei, Dan Alexa.

Tehnicianul echipei noastre a explicat cazul în care câțiva fotbaliști de la Chindia ar fi fost ofertați „nelegal„ de echipa noastră.

Dan Alexa:” Sunt mulțumit de lot. Trebuie să integrăm repede jucătorii noi veniți. Pentru a promova avem un lot care sa ne permită acest lucru. Așteptăm returul de campionat. Hermannstadt a luat jucători de Liga 1. O echipă care s-a întărit bine. Pentru noi important este sa menținem distanta de locul 3. Au fost acele discuții cu Chindia că le-am fi furat jucători. Nu au fost adevărate. Vă spun eu cum s-a întâmplat. Le-am făcut o ofertă și ei nu au semnat, au așteptat prelungirea cu Chindia. Era normal să fie așa. Ei meritau mai mult respect din partea celor de acolo. Nu a fost adevărat cum s-a spus în presă. Conducerea Chindiei ar fi trebuit să fie mai atentă cu acei jucători. Cred că o revelație în acest retur ar fi Poli Timișoara”.  

 Dan Alexa a ținut să aducă lămuriri referitoare la cei doi jucători de la Chindia, Honciu și ispas.
Dan Alexa: „Le-am făcut o ofertă celor doi iar ei au așteptat oferta celor de la Chindia. Cei de la Chindia trebuie să-și asume faptul că au pierdut cei mai buni jucători ai lor. Honciu și Ispas au așteptat oferta de la Chindia pentru prelungirea contractelor, dar în momentul când le-a venit oferta a fost una foarte mică. Cred că cei doi ar trebui să fie respectați mai mult. Sunt doi dintre cei mai buni jucători ai Ligii a 2-a. Pentru faptul că am reușit să-i luăm nu poate decât să ne bucure acest lucru. Au fost multe lucruri neadevărate că am fi contactat jucători liberi de contract. Mi l-aș fi dorit foarte mult și pe Cherchez dar mi-a promis că din vară vine la noi. Apoi aveam de ales între Licu și Stoica și l-am ales pe Stoica. Știți foarte bine, el a mai fost la Călărași și a confirmat. Eu cred că Licu pentru Chindia este un transfer reușit. Este vina celor de la Chindia, una peste alta că au pierdut asemenea jucători și o mare valoare„

  Florentin Brisan / presedinte: “După cum știți, băieții s-au întors recent din Turcia acolo unde au avut condiții excelente în cadrul unui cantonament centralizat. S-au întors cu rezultate bune și sperăm la un retur excelent. În ceea ce privește modernizarea bazei, noi avem câteva calcule făcute. Sunt soluții pentru modernizare, avem și câțiva sponsori care au venit alături de noi dar sunt convins că vor fi mai mulți atunci când vom ajunge în Liga 1.🥇


În altă ordine de idei, echipa noastră dispută mâine de la ora 11:00 pe terenul de la Cuza Vodă un joc amical în compania celor de la Oltenița, formație care reprezintă județul nostru la Liga a 3-a.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page