Politica, Politica naţională — mai 10, 2017 at 14:33

Dacian Cioloș:Pentru a schimba România este nevoie de o implicare cetățenească activă, masivă, de participarea cu resurse și voință a cât mai multor oameni

by

După ce şi-a înregistrat oficial Asociaţia Platforma România 100, fostul premier Dacian Cioloş anunţă că este gata să se implice din nou în politica din România şi invită românii să se înscrie în organizaţia sa.
dacian-ciolos1

“Pentru a schimba România este nevoie de o implicare cetățenească activă, masivă, de participarea cu resurse și voință a cât mai multor oameni care împărtășesc aceleași principii și care contribuie împreună la valorile și bunăstarea comunității.

Credința mea este că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Începe cu puterea, coeziunea și energia echipelor. Ca societate, sunt sigur că am depășit etapa încolonării în spatele unui lider care să fie urmat necondiționat.

În ultimele luni am primit mii de mesaje în care ne-ați cerut o implicare activă în viaţa publică și politică din România.

V-am spus că facem lucrurile… ardelenește, le facem temeinic și, mai ales, lucrăm în echipă.

Azi, mai facem un pas: vă invităm să vă înscrieți în Platforma România 100 – o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării.

Vă invit să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei Romania 100. Vă invit să schimbăm România. Împreună!”, scrie Cioloş pe Facebook.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page