Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 4, 2019 at 05:22

Dacian Cioloș la Călărași: Să coagulăm o alternativă la actuala guvernare, un program de guvernare realist și pe care să-l punem în practică cu oameni cinstiți și competenți

by

Miercuri, 3 aprilie, liderul PLUS, Dacian Cioloș a fost prezent la Călărași, unde s-a întâlnit cu membri grupului de inițiativă + Călărași, cu simpatizanți și susținători ai Alianței 2020 – USR PLUS. Este prima manifestare publică și Dacian Cioloș inițiază pentru prima dată la Călărași o alternativă  la partidele tradiționale.

Dacian Cioloș: “Suntem la Călărași într-un turneu pe care l-am început în luna martie și care are două obiective: primul a fost acela de a strânge semnături pentru a susține lista de candidați pentru alegerile europarlamentare. Am depus lista de semnături și urmează să lansăm programul electoral și să le arătăm oamenilor ce avem de gând să susținem în Parlamentul European.
Ne vom întoarce în stradă pentru că în această perioadă de o lună în care am strâns peste 520.000 de semnături am ajuns la concluzia că cea mai bună cale de a interacționa cu oamenii, dincolo de mass-media, este acest contact direct.

Și obiectivul nostru este o mobilizare exemplară pentru participarea la vot pentru că asta este singura modalitate de a schimba lucrurile în bine. Acest contact direct cu oamenii este foarte bun pentru că ne permite să explicăm direct ceea ce vrem să facem și să explicăm că Alianța 2020 – USR Plus este cu adevărat o alternativă politică pozitivă care vrea să construiască nu doar să dea jos pe cineva.”

La Călărași avem un grup de inițiativă și câteva zeci de membri. În această perioadă nu ne concentrăm pe component organizatorică ci pe alegerile parlamentare. Nu o să ne focalizăm energiile pe alegeri interne , ne-am concentrate energia pe strângerea de semnături.acum ne concentrăm atenția pe alegerile europarlamentare. Mâine urmează să lansăm programul electoral, după care vom ieși din nou în stradă să explicăm oamenilor ce vrem să facem, să ne promovăm programul politic și programul pentru alegeri europene. Alegerile interne imediat după alegerile europarlamentare, a declarat Dacian Cioloș.

Ne dorim un partid politic care să reprezinte interesele tuturor cetățenilor,pe idea de comunități locale care să ne permit contactul cu realitatea din teren.Vrem să coagulăm o alternativă la actuala guvernare un program de guvernare realist și pe care să-l punem în practică cu oameni cinstiți și competenți

Nu aș candida împotriva nimănui ,aș candida pentru …pentru o alianță politică,pentru un program politic, a mai spus Cioloș la Călărași.

Dacian Cioloș s-a întâlnit cu membri de partid dar și cum simpatizanți și susținători ai Alianței 2020 – USR PLUS.Printre ei și cei mai vizibili din grupul de inițiativă de la Călărași: Clondir Razvan, Mihai Bogdan, Milotoi Vlad, Bob Luminița, Bucureșteanu Ionuț, Grozavu Cosmin.

Pentru a putea fi siguri de un viitor pentru copiii noștri, este necesar ca fiecare dintre noi să ne implicăm și să corectăm lucrurile care nu functioneaza în societate, atât pe plan local, cât și central., a declarat Bogan Mihai.

“Îmi plac proiectele, îmi place natura lor creativã si sentimentul pozitiv pe care-l provoacã iar ceea ce propune PLUS este un astfel de proiect, care pune împreunã oameni si valori care motiveazã si inspirã” Răzvan Clondir.

 

“Plus Călărași:

Redescoperim trecutul, dinamizăm prezentul, proiectăm viitorul” Vlad Milotoi.

 

A consemnat Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page