Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 12, 2017 at 23:43

Dacă nu știai, femeile vorbesc despre sex la fel de mult, sau… chiar mai mult decât bărbații!

by

Mulţi bărbaţi nu ştiu toate lucrurile pe care le fac greşit în pat. Vorbesc mereu despre sex şi cred că sunt cu adevărat cei mai buni. Se laudă cu abilităţilor lor nemaipomenite din dormitor, însă nu au nici o idee despre ce fac greşit şi că femeile funcţionează după alte reguli atunci când fac sex. Spre deosebire de bărbaţi, în timpul sexului ele au alte „priorităţi”. Se mai întâmplă ca, luaţi de val, bărbaţii să uite aceste lucruri care pentru o femeie sunt extrem de importante pentru atingerea orgasmului.

Sex-couple-Şi totuşi, bărbaţii şi femeile nu sunt atât de diferiţi pe cât se pare când vine vorba de nevoile emoţionale pe care le au. De fapt, cu toţii căutăm cam aceleaşi lucruri la partener.

  1. Sexul

Nu e o surpriză că bărbaţii au nevoie de sex… mult, des, oriunde, oricând. Iar dacă îi poţi îndeplini măcar o parte din fanteziile erotice, cu atât mai bine. Însă nu totul se rezumă la sex. Intimitatea înseamnă şi afecţiune, aşa că oferă-i partenerului tandreţe şi suprinde-l cu gesturi de alint.

Şi femeile au fantezii… dacă nu ştiai femeile vorbesc despre sex la fel de mult, sau chiar mai mult decât bărbaţii. Aşa că, explorează fanteziile iubitei tale. Întreab-o ce-i place şi ce şi-ar dori să încerce în pat.

Fii atent! Femeile iubesc preludiul. Îl consideră o componentă importantă a sexului. Adoră să fie sărutate şi explorate. Atunci când nu li se oferă preludiul aşteptat, femeile se simt ca şi cum ar fi forţate să facă amor. Iar săritul peste preludiu este una dintre cele mai grave greşeli pe care bărbaţii le fac între aşternuturi. E ca şi cum sexul ar fi o întrecere. Bineînţeles, există şi momente pentru o partida rapidă de sex, iar atunci preludiul nu este chiar necesar. În asemenea momente, femeile se simt extraordinar. Însă când preludiul este omis cu regularitate atunci ele nu sunt fericite. Aşa că orice orice bărbat ar trebui să petreacă ceva timp sărutându-şi şi mângâindu-şi partenerele.

  1. Reacţiile sincere

Chiar dacă tu crezi că nu îşi da seama când simulezi un orgasm, bărbatul de lângă ţine îţi poate citi reacţiile mai bine decât ai impresia. Aşa că, evită să mimezi!… faptul că te prefaci nu îi confirmă virilitatea, iar reacţiile sincere sunt întotdeauna de preferat. Mai bine discută deschis cu el şi arată-i exact ce îţi place… aşa vă veţi apropia mai mult unul de altul și cu siguranţă data viitoare se va strădui mai mult şi veţi încerca şi altceva.

Atunci când nu-ţi place ceva din ceea ce face partenerul de sex, nu zâmbi încântat(a) că totul este perfect. În pat minciunile nu îşi au rostul. Nu de alta, însă, crezând că-ţi place respectivă mişcare, el(ea) o va încerca şi data viitoare. Şi n-ai vrea asta, nu?!

  1. Complimentele

Bărbaţii simt nevoia să fie apreciaţi şi să primească des complimente, la fel ca și femeile. Spune-i toate lucrurile care îţi plac la el şi fă-i complimente când se aranjează şi arată bine.

test sexPentru o femeie poate fi greu de crezut, însă există anumite poziţii pe care bărbaţii pur şi simplu le urăsc. Iar unele dintre aceste poziţii sunt chiar cele pe care le recomandă revistele pentru femei. Acest lucru nu ar trebui să te surprindă deoarece, cu mici excepţii, sunt foar puţine poziţii care să le placă, tuturor… adică absolut tuturor femeilor, cât şi tuturor bărbaţilor. Până la urmă fiecare corp este diferit, răspunde diferit la stimuli, aşa că este greu de spus dacă există o singură poziţie care să fie la fel de excitantă pentru fiecare persoană. Aşa că, nu ar trebui să te mire faptul că o anumită poziţie este pentru un bărbat „super” în vreme ce pentru altul este „îngrozitoare”.

  1. NU face ceva ce nu-ţi place!

Dacă partenerul de sex îţi propune diverse poziţii sau schimbări cu care tu nu te simţi confortabil, nu acceptă doar ca să-i faci lui (ei) pe plac. Dacă cedezi, nu te vei putea relaxa, vei acumula frustrări care nu vă vor face bine nici ţie şi nici lui (ei). Dacă propunerea este Ok, însă nu eşti pregătit(ă) încă, puteţi discuta şi aştepta momentul potrivit.

  1. Nu presupune nimic

Doar pentru că tu eşti satisfăcut nu presupune că şi iubita ta este la fel. Dacă nu faci un efort că actul să fie plăcut pentru amândoi, s-ar putea ca partida de amor să fi fost un fiasco pentru parteneră. Nu toate femeile au orgasm rapid, aşa că este nevoie de ceva în plus pentru ca şi partenera ta să ajungă acolo.

  1. Asigură-te că eşti bărbierit

Este important să te bărbiereşti. Pentru unele femei asta este chiar o necesitate. Este la fel de important cum este pentru bărbaţi că partenerele lor să aibă picioarele epilate și zona intimă fresh.

  1. Să fii predictibil NU este un punct în favoarea ta

Sexul nu ar trebui să fie niciodată predictibil. Femeile nu vor să facă dragoste în aceeaşi poziţie la nesfârşit. Și încă ceva: presiunea directă asupra clitorisului nu este deloc plăcută… dimpotrivă, roteşte degetul cu delicateţe de-a lungul clitorisului, dacă tot doreşti să-i faci plăcere.

Femeile adoră să li se facă sex oral la fel de mult ca și bărbții… Iar un bărbat bun în pat ar trebui să ştie asta şi să treacă la treabă.

  1. Nu te grăbi, timpul nu contează!

În multe domenii timpul este esenţial, însă, când este vorba de sex nu ar trebui să conteze. Unii bărbaţi nu sunt în stare să reziste suficient de mult încât partenere lor să ajungă şi ele la orgasm. Clar, nu îţi doreşti să te afli în această categorie. Nu ar trebui să stabileşti dinainte cât să dureze partida de amor. Ar trebui să dureze exact atât timp cât are nevoie femeia pentru a experimenta plăcerea supremă.

  1. Fii bărbatul

Uneori, femeile doresc ca iubiţii lor să demonstreze că sunt bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului. Le place să fie dominate din când în când.

Un amant talentat ar trebui să cunoască corpul unei femei. Ar trebui să ştie ce-i place sau ce nu-i place iubitei sale, astfel încât sexul să fie cât mai plăcut pentru ea.

Deşi cei mai mulţi dintre bărbaţi pot găsi clitorisul fără a avea nevoie de o harta, tot cred că vaginul este singurul care merită atenţie. Şi, imediat, încep să-l „atace” cu toate forţele… nu este rău, însă, dacă nu sunt atenţi, în loc de plăcere vor genera durere. Este recomandat să i se acorde atenţie clitorisului şi exteriorului vaginului şi abia mai târziu interiorului acestuia.

Și încă ceva… momentul în care ai intrat în vagin, cel mai rău lucru este să te mişti în ritmul rapid al unui piston electric, dar defect… și mai trebuie să ştii că, dacă îţi laşi toate kilogramele pe coapsele şi stomacul ei nu vei face altceva decât să provoci durere și discomfort… Şi nu asta îţi doreşti, nu-i aşa?

Succes, sper că v-am fost de folos!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page