Dezvoltare personală, Lifestyle — iulie 5, 2013 at 20:10

Daca ai putea sa faci ORICE in cele opt ore zilnice de program, pentru tot restul vietii si banii nu ar fi o problema, ce ai alege?

by

20 de citate inspirationale despre Businesswoman talking on the phonemunca si pasiune

Una din cele mai mari binecuvantari ale democratiei este capacitatea de a putea sa iti urmezi calea si simpla idee ca oricine poate realiza lucruri incredibile, conditia fiind sa aiba vointa.

Bineintelesc ca succesul si instinctul de supravietuire sunt strans legate de munca, dar avem la indemana “luxul” de a identifica fericirea din locul de munca. CCO-ul Contently, Shane Snow, a ales 20 de citate inspirationale despre munca si pasiune, pe care le impartaseste cu utilizatorii Linked In.

“Nu renunta la ceea ce iti doresti sa faci. Acolo unde exista DRAGOSTE SI INSPIRATIE, nu cred ca poti gresi” – Ella Jane Fitzgerald.

“Fericirea nu sta in bani; sta in bucuria realizarilor, in emotia efortului creativ” – Franklin D. Roosevelt.

“Nimic nu se poate numi “munca”, cu exceptia situatiei in care ti-ai fi dorit sa faci altceva” – James M. Barrie, scriitor, creatorul lui Peter Pan.

“Fara indoiala ca premiul suprem pe care-l ofera viata este SANSA de a lucra din greu la ceva care merita din plin efortul tau” – Theodore Roosevelt.

“Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia” – Aristotel.

“Munca este grea, atunci cand viata este lipsita de un scop. Cand traiesti pentru a realiza ceva mai maret decat propriul orgoliu, munca grea devine o placere nebanuita” – Steve Pavlina.

“Daca nu iubesti ceea ce faci, atunci n-o face!” – Ray Bradbury.

“Sa nu lucrezi niciodata doar pentru bani sau putere. Ei nu iti vor salva sufletul si nu te vor ajuta sa dormi mai bine noaptea” – Marian Wright Edelman.

“Singura modalitate prin care poti face lucruri extraordinare este sa iubesti ceea ce faci” – Steve Jobs.

“Succesul este acea pace a mintii, rezultatul direct al satisfactiei de sine, deoarece stii ca ai facut tot ce ai putut, pentru a da tot ce este mai bun” – John R. Wooden.

“Este locul tau in lume; este viata ta. Fa tot ce poti cu viata ta, traieste-o asa cum iti doresti” – Mae Jemison.

“Viseaza mult si indrazneste sa esuezi” – Norman Vaughan.

“Ce sunt BANII? Un barbat are succes daca se trezeste dimineata si merge la culcare si intre aceste doua momente, face doar ceea ce ii place” – Bob Dylan.

“Construieste-ti propriile visuri sau altcineva te va angaja sa ii indeplinesti visurile” – Farrah Gray.

“As prefera sa mor de pasiune, nu de plictiseala” – Vincent Van Gogh.

“Nu este niciodata prea tarziu sa devii ceea ce ai vrut dintotdeauna” – George Elliot.

“Cele mai importante DOUA ZILE din viata ta sunt ziua in care te nasti si ziua in care iti dai seama de ce te-ai nascut” – Mark Twain.

“Prea multi dintre noi nu ne traim visurile, deoarece ne traim temerile” – Les Brown.

“Lucrurile care se afla in spatele nostru si cele care se afla in fata noastra sunt incomparabil mai mici decat cele care se afla in interiorul nostru” – Ralph Waldo Emerson.

“Cel mai bun moment in care putei planta un copac a fost acum douazeci de ani. Al doilea cel mai bun moment este acum” – Proverb chinez.

Sursa: manager.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page