Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 22, 2014 at 17:30

cx„ARTGEOGRAFICA” – Arta de a fotografia frumuseţile naturii

by

DSC_0326

Membrii Societăţii de Geografie, filiala Călăraşi, reprezentaţi de cadrele didactice ce predau disciplina geografie în judeţul Călăraşi, au dorit să aducă în atenţia elevilor şi a comunităţii locale frumuseţile naturii şi protejarea acestora prin intermediul unei expoziţii de fotografie geografică numită „ARTEOGRAFICA”.

Deschiderea vernisajului a avut loc la Muzeul Municipal Călăraşi, pe data de 22 noiembrie 2014, iar exponatele vor putea fi vizitate de cei interesaţi până pe data de 10 decembrie 2014. Vernisajul este împărţit pe cinci secţiuni: peisaj, aspecte urbane, tradiţii şi obiceiuri, natura statică şi portret.

La eveniment au participat profesori de geografie din Municipiul Călăraşi, reprezentanţii Muzeului Municipal Călăraşi, elevi şi cadre didactice din mai multe unităţi şcolare. Ne-a onorat cu prezenţa domnul primar Daniel Ştefan Drăgulin, care s-a aratat plăcut surprins de iniţiativa profesorilor de geografie din Călăraşi.

Ideea acţiunii şi a concursului de fotografie a plecat de la faptul că profesorii de geografie sunt posesori ai unor fotografii valoroase ca material didactic dar şi ca act de creaţie ce merită a fi cunoscute şi apreciate.

Persoanele implicate în mod direct în realizarea acestei expoziţii sunt doamnele profesoare de geografie Mari-Elena Belciu, Corina Luiza Puişor şi Gabriela Ilinca, carora le mulţumim.

Vă aşteptăm să veniţi să vizitaţi „ARTGEOGRAFICA”!

Valentina Stanciu

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page