Plăcerile vieţii, Seducţie — iulie 19, 2014 at 13:56

Cuvintele care starnesc pasiunea in dormitor

by

Desi credinta populara spune ca un gest valoreaza mai mult decat orice cuvant pe care il scoti pe gura, exista si cazuri in care un simplu cuvant soptita la ureche poate starni o pasiune de nestavilit.

Iti prezentam cateva dintre cuvintele care, rostite la momentul potrivit, te pot ajuta sa-ti imbunatatesti viata intimaIRRj2Vh1

„Acum!“

Cu barbatii te poti juca foarte usor, atunci cand simti ca sunt dornici de nebunii! Te uiti la el, vei ca si el se uita la tine cu subînțeles, însă parcă nu poate sa-ti spuna niciun cuvant care sa porneasca jocul. Acum este momentul in care tu trebuie să iei atitudine și să incepi jocul erotic. Barbatul va fi extaziat cand va auzi cuvantul magic spus de buzele tale pasionale!

„Mai mult“

Cercetatorii au demonstrat ca secretul unei relații implinite consta in capacitatea masculului sa-si multumeasca partenera in pat. Astfel, daca iti doresti mai mult de la partenerul tau, nu trebuie sa te feresti in a spune ceea ce simti. Rosteste cuvintele “Mai mult!” si el va fi in al noulea cer

„Wow“

Cam asta ar trebui sa exclame el când te vede intr-o tinuta provocatoare pregatita special pentru o noapte incendiara. De la dichiseala pentru o tinuta pasionala pana la o noapte incendiara nu mai este decât un pas. Pe de alta parte, sa nu cumva sa iti cenzurezi trairile cand esti cu el. “Wow” este un cuvant pe care daca il folosesti cu scopul de a-i aprecia dotarile, sau calitatile sale intelectuale, il vei aduce mai usor in pat.

„Da“

Comunica in permanenta cu partenerul tau si incearca sa fii deschisa la orice noua experienta sexuala pe care ti-o propune. Spune “Da” la provocari, pentru ca acest lucru poate imbunatati in mod galopant relatia voastra intima.

http://sfaturipentrutine.com/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page