Educaţie — mai 4, 2015 at 12:56

Curs de animatori acreditat, alături de instructorii cu pregătire internaţională ai Fundaţiei Noi Orizonturi

by

În perioada 24 – 31 mai 2015, cei care îşi doresc să lucreze alături de copii şi tineri şi vor să organizeze tabere educaţionale pot urma „Cursul de Animatori Centre de Vacanţă”, susţinut de Fundaţia Noi Orizonturi şi acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Înscrierile se pot face până în 8 mai 2015.

Escaladă, prim ajutor, curs de gestionare a dinamicii grupurilor şi cursuri de frânghii la joasă şi mare înălţime (construite de liderii mondiali în domeniu Project Adventure SUA), realizate într-uncadru outdoor. Acestea sunt câteva dintre activităţile ce îi îndeamnă pe participanţi să îşi depăşească limitele, mereu sub supravegherea trainerilor Fundaţiei Noi Orizonturi, cu experienţă şipregătire de peste 10 aniatât la nivel naţional cât şi internaţional.

11

Diploma ce poate fi obţinută la finalul cursului, în urma examenului, le oferă absolvenţilor posibilitatea să lucreze ca animatori în companii private sau ONG-uri; să pregătească desfăşurarea activităţilor în centre de vacanţă sau tabere; să lucreze în domeniul ospitalităţii atât în ţară, cât şi peste hotare.

În cele 5 ediţii ale cursului, desfăşurate până acum, Fundaţia Noi Orizonturi a instruit aproximativ 80 de animatori, 60 dintre ei lucrând ulterior în Tabăra VIAŢA – primul program de tabere de educaţie prin aventură din România, ce foloseşte educaţia prin aventură pentru a cultiva abilităţi de viaţă şi valori pozitive în rândul tinerilor.

Cursul va avea loc în staţiunea Straja din Hunedoara şi are 15 locuri disponibile. Informaţii suplimentare: www.tabara-viata.ro, secţiunea Noutăţi.

 

Despre:
Fundaţia Noi Orizonturi este de dedicată de 15 ani educaţiei prin experienţă şi implicării în comunitate. Unul dintre programele dezvoltate de Fundaţie este VIAŢA, ce se desfăşoară în staţiunea Straja din 1999. Până acum, peste 7.000 de tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, au beneficiat de acest program.

Fundaţia Noi Orizonturi colaborează cu organizaţii ca World Vision şi Fundaţia Inocenţi care aduc tineri, adesea din categorii dezavantajate, în această tabără educaţională inovatoare. Ca recunoaştere a Programului VIAŢA, Fundaţia Noi Orizonturi a fost nominalizată în anul 2002 la Gala Societăţii Civile, ca iniţiator al unuia dintre cele mai bune trei programe pentru tineret din România.

sursa edunews.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page