Horoscop, Lifestyle — octombrie 24, 2015 at 10:36

CUM TE SABOTEAZĂ OAMENII, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

by

Faptele oamenilor sunt cel mai bun criteriu după care ar trebui să decizi dacă să ai sau nu încredere în ei. Totuși, nu strică să iei în calcul și zodia în care s-au născut. Află cum te sapă ceilalți, în funcție de zodie.

femeie-cu-masca-680x420

Berbec

Berbecul este muncitor și are un caracter nobil, dar în același timp este foarte ambițios, iar asta îl face nemilos. Îți va întinde o mână când te vei afla într-un impas, dar nu va avea nicio problemă să își însușească ideile tale în fața șefului, dacă asta îi va aduce o promovare. În plus, dacă îl rănești vreodată sau îi trădezi încrederea, va pune la cale un plan care te va pune în genunchi. Nu subestima niciodată puterea lui! Îți va săpa cea mai adâncă groapă cu zâmbetul pe buze!

Taur

Nimeni nu se pricepe atât de bine să întoarcă lucrurile în favoarea lui! Nu este foarte ambițios, dar dacă îl scoți din sărite și te trece pe lista neagră, nu mai ai nicio șansă să scapi de răzbunarea lui. Până să te arunce cu totul în groapa pe care ți-o sapă cu multă răbdare, îți zâmbește frumos, te ține de mână, stă lângă tine în momentele grele. Nu te gândi că o face ca să ajungă mai sus în carieră sau ca să se îmbogățească, ci ca să își vindece orgoliul rănit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru că va fi nemilos cu tine!

Gemeni

Nu este niciun secret că nativul acestei zodii își vede întotdeauna interesul. Nu are niciun sentiment pentru ceilalți, dacă îți dă un sfat când treci prin momente grele, o face ca să îți arate cât este de deștept și să câștige respectul tău, pentru ca, pe viitor, să profite de asta. Dacă te-ai născut în această zodie, îi vei săpa pe ceilalți fără să ridici suspiciuni și fără remușcare. Tu ai un talent extraordinar pentru trădare, nu se va prinde nimeni de asta!

Rac

Racul este loial și demn de încredere! Îi pasă de oameni și nu ar putea să facă rău nimănui, oricât bine i-ar aduce asta. Nu îl interesează să evolueze profesional pe suferința altora și nici fericirea în dragoste nu speră să o obțină astfel. Probabil este una dintre puținele zodii care nu ar face nimic imoral, mai ales pentru că îi este teamă de pedeapsa divină!

Leu

Un caracter dubios are, însă, Leul! Nu își pune în cap să îi rănească pe ceilalți, dar este foarte egoist și pentru a-i fi lui bine, nu are nicio probleme să îi trădeze pe alții. Dacă îți descoperă slăbiciunea, nu va avea nicio problemă să profite de asta. Poate va decide să fie prietenul tău și te va șantaja de fiecare dată când refuzi să faci ce îți spune.

Fecioară

Nimeni nu este atât de priceput să îi facă pe ceilalți că este perfect. Nativul acestei zodii pare muncitor, bun, responsabil, dar este un manipulator și este capabil să sape pe toată lumea, dacă astfel îi este lui bine.

Balanță

Balanța este una dintre cele mai de încredere zodii, însă este și foarte impulsivă. Dacă în zilele ei bune ar face orice pentru tine, când o calci pe coadă, pune la cale tot felul de planuri ca să te rănească. Pentru că nu o crezi în stare de răzbunare, nici nu îți vei da seama când ajungi în groapa săpată de o Balanță!

Scorpion

Scorpionul nu are scrupule, manipulează și face orice să îi fie lui bine. Chiar dacă îi este loial prietenilor, se transformă total în momentul în care este rănit sau trădat. Pune la cale cele mai diabolice planuri ca să se răzbune, așa că este indicat să faci orice să nu îl superi.

Săgetător

Săgetătorul este o persoană demnă de încredere, până în momentul în care îi stârnești curiozitatea. Este capabil să facă orice, inclusiv să te sape, ca să afle ce își dorește.

Capricorn

Capricornul este o persoană demnă de încredere, însă este și foarte ambițioasă. Dorința sa de a ajunge cât mai sus îi face pe ceilalți să îl creadă capabil de lucruri imorale, însă el nu ar face nimic nedrept.

Vărsător

Nativul acestei zodii are un caracter nobil și încearcă să facă întotdeauna ce este corect. Nu suportă mincinoșii și trădătorii, așa că nu ar face nimic ca să îi rănească pe ceilalți. Singurul defect este că îi place bârfa, iar din această cauză, nu ar trebui să cunoască secretele altora.

Pești

Peștii sunt geloși, posesivi și le place să își plângă de milă. În aceste condiții, nu este de mirare că te-ar săpa fără remușcări, dacă s-ar simți rănit.

sursa unica.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page