Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Familie, Lifestyle — January 10, 2017 at 15:37

Cum știi că ești împreună cu cel cu care trebuie să te măriți

by

Este el alesul? Iei cea mai bună hotărâre măritându-te cu el? Doar tu ştii asta, însă, citind cele de mai jos, poate că te pot ajuta să alegi şi cu mintea, nu doar cu inima. Şi este valabil şi pentru cei care stau doar împreună, fără a alege se semneze un act pentru a face asta:

cupluÎntotdeauna se laudă cu tine. Dacă eşti avansată la muncă sau doar câştigi bilete la un concert, nu se poate abţine să le spună cunoscuţilor tăi, chiar înainte că tu să apuci să le spui. Pentru că este cel mai mare fan al tău.

Face sacrificii pentru ţine – şi tu eşti fericită să le faci la rândul tău pentru el. Se va muta din alt oraş pentru tine, dacă situaţia o cere. Şi tu eşti gata să faci o mutare pentru a-l ajuta să îşi urmeze oportunităţile.

Aveţi aceleaşi valori. Amândoi vă doriţi copii şi ştiţi că veţi împărţi datoriile parentale în mod echitabil. Poate aţi hotărât amândoi să va alocaţi 45 de minute pe zi pentru mers la sală sau să vă mutaţi în afară oraşului în 5 ani. Ştii că sunteţi pe aceeaşi frecvenţa de undă, legați de lucrurile importante, pentru că aţi discutat despre asta.

Chiar şi după atâţia ani, el încă face gesturi curtenitoare. Cum ar fi să deschidă uşa pentru tine sau te ia cu maşină atunci când eşti prea obosită să conduci.

Nu încearcă să te schimbe. Ştie că eşti mai dezordonată decât el, că îţi iubeşti pisica foarte mult şi nu găteşti nici dacă viaţă ta ar depinde de asta şi totuşi nu îl deranjează.

Când te gândeşti să te măriţi cu el, nu te gândeşti neapărat la nuntă, cât la faptul că îţi vei petrece restul vieţii cu el. Nunta este un moment frumos, dar abia aştepţi cele două săptămâni de după, când veţi avea timp neîntrerupt unul pentru celălalt.

Aţi supravieţuit unei perioade de relaţie la distanţă. A fost greu, dar v-aţi iubit atât de mult, încât aţi fost capabili să faceţi sacrificiile necesare să rezistaţi, având un singur gând în minte: să locuiţi în acelaşi loc şi să fiţi împreună când se termină perioada de separare.

 “Mi-e dor de tine” nu sunt doar cuvinte dulci pe care le spuneţi. Este o realitate. Chiar dacă nu a trecut mult timp (vreo două ore) de când nu v-aţi mai văzut.

Nu-ţi place să ai coleg de camera pentru că ai nevoie de spaţiul tău, dar tot nu poţi trăi fără el aproape. Abia aştepţi sfârşitul zilei, nu pentru că termini munca, ci pentru că îl vei vedea.

La el te duci mereu atunci când ai de povestit ceva despre muncă, prieteni sau orice altceva. Înainte spuneai prietenilor, părinţilor, dar acum nu-i mai suni atât de des. Ei nu se supără pentru că ştiu cât eşti de fericită.

Poţi face planuri pentru lucruri peste şase luni sau un an. Nu îţi este teamă că va trebui să le anulezi – ai încredere în relaţia ta.

Când prietenele se plând despre partenerii lor, tu taci pentru că nu prea ai ce spune. Nu vrei să te lauzi, dar în viaţă ta nu există aceste probleme, pentru că partenerul tău este minunat.

Poţi plânge în faţa lui fără să te simţi stânjenită. El ştie când să se îngrijoreze sau dacă eşti cumva afectată de o scenă dintr-un film.

E apropiat de ai tăi şi te-a dus să îi cunoşti şi pe ai lui. Îl sună pe tatăl tău sau pe bunica ta fără ezitare. Şi tu mergi la aniversările nepoţilor lui.

Te lasă să te descarci. Câteodată, când eşti frustrată, tot repeţi ce te-a supărat. Pe el nu-l deranjează şi nu trebuie să te scuzi pentru asta. Ce-l deranjează este doar că tu eşti supărată şi el ar vrea să nu fii.

Îţi spune, din senin, că arăţi bine. Şi e în ziua când nu ai avut timp să îţi aranjezi părul sau să te machiezi. Şi porţi şi trening.

Îi pasă de prietenele tale. Dacă una dintre ele are o zi proastă, îţi sugerează să petreci timp cu ea sau să o inviţi pe la voi. Dacă nu te-a mai auzit vorbind de cineva, te întreabă ce mai face.

Puteţi face multe lucruri împreună fără să va certaţi. Puteţi alege un restaurant, destinaţia de călătorie, fără să va contraziceţi sau să aveţi dispute.

Sursa: harpersbazaar.com

[button link=”https://www.argumentpress.ro/cum-stii-cand-un-barbat-te-iubeste-cu-adevarat/” size=”large” icon=”heart” color=”pink”]Cum ştii când un bărbat te iubeşte cu adevărat?[/button]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.