Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — mai 6, 2014 at 19:43

Cum să-ţi seduci iubitul în fiecare zi

by

Poate ca nu fiecare barbat din viata voastra merita efortul de a-l pastra, dar va veni un moment in care simtiti ca viata voastra este implinita doar langa el. Asa ca trebuie sa stiti cum se pastreaza un barbat, pentru ca sex-ul nu va va ajuta decat o perioada de timp. E destul de simplu, dar trebuie sa respecti niste reguli de baza, mai ales ca barbatii sunt putin ciudati in comportament si-n gandire. Hai sa vedem ce trebuie sa faci ca sa-l opresti langa tine.

feel1. Iubeste-te pe tine insati. Este cea mai importanta lege nescrisa pentru a tine un barbat langa tine. Iubindu-te pe tine, inseamna ca vei avea grija sa arati bine. Iar daca arati bine, care este barbatul care ar vrea sa plece de langa tine?…

2. Fa-i complimente din cand in cand, arata-i cat il apreciezi si mai ales cat il doresti. Barbatii au nevoie sa auda lucrurile astea pentru a fi siguri pe ei. Atentie insa, nu o face prea des pentru ca altfel complimentele isi vor pierde valoarea.

3. Ori de cate ori iti spune sau iti arata ca vrea sa faca dragoste sau sex cu tine, lasa orice si du-l in pat. Nu-i spune “vin si eu in 5 minute” sau “ma doare capul” ori alte alea. Du-te in momentul in care el are chef de tine.

4. Ajuta-l de fiecare data cand iti cere ajutor. Nu te oferi inainte pentru ca va interpreta negativ propunerea ta. Va crede ca-l consideri incapabil – asa cum si este, din moment ce nu este in stare sa rezolve o problema pe care tu o poti rezolva.

5. Lasa-i impresia ca are libertate. Propune-i ori de cate ori este ocupat, sa iasa in oras sa se mai relaxeze. Evident, nu va renunta la ce are de facut, dar va aprecia grija ta si ii va crea senzatia de libertate.

6. Invata sa taci din cand in cand, mai ales cand il vezi concentrat sau dus pe ganduri. Nu le place sa fie intrerupti din gandurile lor si se enerveaza chiar daca nu o arata. Nu le intrerupe niciodata munca ci asteapta sa termine si sa preia ei initiativa.

7. Sa nu il santajezi niciodata in pat. Sa nu-i spui: “daca nu faci aia nu mai facem sex o luna de zile” sau “penrtu ce mi-ai facut nu o sa ma mai vezi dezbracata mult timp”. Nu le place santajul sexual si vor renunta cat de curand la o asemenea femeie.

8. Nu incerca sa fii cel mai bun prieten al lui, pentru ca efectul va fi invers. Va avea impresia ca incerci sa-i monopolizezi viata si ca incerci sa inlocuiesti toate persoanele din viata lui. Lasa-l sa aibe un “cel mai bun prieten” iar tu fi iubita lui.

9. Invata sa razi la glumele lui chiar daca uneori sunt depasite sau de prost gust. Ii vei arata ca ii apreciezi simtul umorului si asta conteaza mult la un barbat.

10. Nu te folosi niciodata de ceea ce iti povesteste. Nu-i spune lucruri de genul: “ai uitat ce spuneai?…’ sau “iti aduci aminte cand imi povesteai?…”. Asta ii va face sa regrete ca v-au spus unele lucruri si vor evita sa va spuna altele. Pastrati pentru voi ceea ce va spun barbatii vostri. Si pastrati-i si pe ei. Daca merita!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page