Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 22, 2014 at 20:07

Cum să-ţi colorezi părul în 2014

by

Sunt multe culori frumoase pe care le ai anul acesta la dispozitie pentru a-ti innobila coafura. 2014 propune experimentarea, asa ca ne luam la revedere de la suvite si umbre, caci blourile de culoare le vor lua locul. Asadar, daca vrei sa te reinventezi anul acesta, citeste propunerile de mai jos.

culori la par

1. Blond platinat.
Se prea poate ca blondul platinat sa fie una dintre cele mai la moda culori pe care le poti incerca in 2014. Asta intelegem daca ne uitam pe podiumurile cu prezentarile de sezon si daca ii intrebam pe hair stylisti ce li se mai cere. Cel mai bine este sa porti un blond platinat complet, fara suvite. Da, a revenit in prim-plan.

2. Radiant Orchid.
Institutul Pantone a declarat Radiant Orchid ca fiind culoarea anului 2014, asa ca nu este nicio surpriza ca va deveni si o culoare cautata in domeniul coafurilor. Celebritati precum Katy Perry au purtat deja aceasta culoare in 2013 si este foarte posibil ca si alte vedete sa-i calce pe urme. Tu ai purta aceasta culoare indrazneata?

3. Blond trandafiriu.

Aceasta nuanta a devenit populara in 2013 si va capata si mai multa forta anul acesta. Este o combinatie intre blond, castaniu, roz si auriu. Este culoarea perfecta pentru primavara si vara.

4. Tonurile argintii.
Acestea se asorteaza foarte bine cu blondul, albastrul, griul, liliachiul si chiar cu blondul auriu. Este o versatilitate care-i da forta sa se impuna.

5. Castaniul.
Aceasta nuanta este minunat sa fie purtata toamna si iarna. Este o combinatie intre rosu si maro si, daca tanjesti dupa putina indrazneala, poti adauga si un pic de mov in amestec. 2014 are in plan un roscat mai bland, nu unul foarte indraznet.

6. Auriul.
Gandeste-te la Jennifer Lopez si vei stii ce avem in minte. O culoare de par proaspata si dinamica. Poti adauga auriu la parul blond sau brunet si iata si schimbarea pe care ti-o doresti

7. Negru compact.
Daca vrei sa inti in contact cu latura ta mai intunecata, vopsete-ti parul negru si exerseaza-ti abilitatile de diva.

Sursa: hair.allwomenstalk.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page