Familie, Lifestyle — octombrie 25, 2014 at 16:58

Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi

by

Dacă ai impresia că cineva ți-a făcut vrăji ori te-a deocheat, trebuie să știi cum să te protejezi de aceste practici. Îți dăm noi câteva sfaturi, care să te țină departe de rău.

Unii oameni aruncă blesteme asupra altora sau fac vrăji, pentru a le face rău. Nu trebuie să fii vrăjitoare sau vraci, pentru a te putea proteja de energiile rele. În primul rând, este important să crezi în Divinitate și să ai încredere că Dumnezeu nu va permite ca tu să fii atinsă de rău.

vraja Blestemele, vrăjile sau orice alte practici care țin de magia neagră nu sunt chiar inofensive, pentru că au o energie care te poate ataca, însă tu ai puterea să le oprești. Este foarte important să alungi din mintea ta orice gând de răzbunare, în momentul în care conștientizezi că cineva îți vrea răul. Roagă-te pentru tine și pentru persoana respectivă și vei vedea cum te vei simți mult mai liniștită. Meditația este la fel de eficientă, pentru că te va ajuta să găsești pacea interioară și te va întări. Poți purta, de asemenea, amulete care țin spiritele rele și deochiul departe.

Întărește-ți scutul spiritual

O altă metodă care te ferește de vrăji, descântece și deochi este să știi cum să folosești scutul spiritual pe care toată lumea îl are. Curăță-ți zilnic aura și protejează-ți chakrele de orice atac energetic. Meditația, dar și privitul unei lumini puternice, pentru 1-2 minute pe zi, te ajută să îți cureți aura.

Folosește sare

Sarea este un mineral ale cărui proprietăți de purificare sunt cunoscute de mii de ani. Se spune că funcționează ca o barieră împotriva magiei negre. Tot ce trebuie să faci este să presari sare în jurul casei tale ori pe la colțuri, dacă stai într-un apartament, și nicio energie rea nu te va atinge.

Râzi mult

Nu trebuie să râzi de magia neagră, dar vrăjile, descântecele și deochiul sunt energii, așa cum sunt și râsul și voia bună. Sunt, însă, energii opuse, iar când se întâlnesc, se neutralizează una pe alta.

Folosește-te de magia oglinzilor

Oglinzile întorc magia neagră spre cel care a făcut-o. În timpul nopții, trebuie să lași o lumânare sau o candelă neagră aprinsă în fața oglinzii. Negrul absoarbe energia negativă, iar oglinda va redirecționa resturile rămase către locul din care au venit. Este important, însă, să nu te uiți în oglindă, în momentul în care arde lumânarea. După terminarea ritualului, stinge lumânarea sau candela și îngroapă resturile, iar oglinda pune-o deoparte, până în momentul în care o poți curăța cu sare.magia-oglinzilor2

 Sursa unica.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page