Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 19, 2014 at 17:30

Cum să îţi faci hainele vechi să arate ca noi

by

Dulapul tău este plin şi, totuşi, ţi se pare că toate hainele şi încălţările tale sunt învechite? Ei bine, iată că există câteva măsuri prin le poţi reda acestora aerul proaspăt. În acest fel, nu va fi nevoie să mergi la cumpărături pentru a-ţi achiziţiona permanent haine noi.

haine

Elimină petele de sare de pe pantofi şi de pe cizme. E posibil ca zăpada de anul trecut să îţi fi lăsat pete de sare pe încălţări. Vestea bună este că acestea sunt foarte uşor de eliminat. Amestecă într-un pahar 1/3 de oţet şi 2/3 de apă, iar apoi aplică substanţa pe încălţări, cu mişcări circulare, de la exterior spre interior. Pentru a elimina resturile de oţet, şterge-ţi încălţările cu o cârpă umedă şi apoi cu una uscată. La sfârşit, aplică o cremă pentru a le reda strălucirea.

Curăţă-ţi pulovărele de scame. Încearcă să elimini scamele de pe pulovărele groase, folosind o lamă de ras. Important este să lucrezi încet, cu răbdare, pentru a nu agăţa firele. Acest truc ar trebui să funcţioneze pe o varietate de ţesături.

Astupă găurile făcute de molii. Utilizaţi două ace de cusut pentru a remedia aspectul neplăcut al găurilor făcute de molii. Pune sub spaţiile pe care doreşti să le astupi un bloc de spumă sau alt obiect ce poate rămâne fixat şi apoi trage, cu ajutorul acelor, firele pulovărului spre găuri. Deşi pulovărul nu va arăta ca nou, găurile vor fi acoperite.

Modifică-ţi mânuşile astfel încât să îţi poţi folosi smartphone-ul, atunci când le porţi. Dacă unul dintre motivele pentru care nu porţi mânuşi este că ecranul telefonul tău nu îţi preia comenzile, atunci e timpul să faci câteva modificări. Decât să îţi cumperi mânuşi fără degete, care nu ar face altceva decât să îţi lase degetele să îţi îngheţe, mai bine le faci îmbunătăţiri celor pe care le ai deja. Coase pe „buricul” degetelor pe care doreşti să le foloseşti o aţă metalică. Se găseşte foarte uşor şi nu este deloc costisitoare.  Astfel, comanda ta va fi preluată de touchscreen. Dacă doreşti, totuşi, să ai mânuşi special create pentru asta, sunt uşor de achiziţionat, iar preţul nu diferă de cel pentru perechile normale.

Curăţă-ţi geaca de piele în maşina de spălat rufe. Poate suna şocant, dar chiar funcţionează.  Dacă ai o geacă de piele care are un aspect destul de învechit, îţi recomandăm să foloseşti această metodă, pentru a reda gecii un aspect plăcut. Dar nu uita că trebuie să fie doar piele, nu vinilin sau plastic!

Înfrumuseţează-ţi eşarfele. Coase-ţi sau lipeşte-ţi pe eşarfe ornamente vintage, floricele colorate sau orice altceva îţi trece prin minte. Fii creativă şi fă-ţi eşarfele să arate ca noi!

Sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page