De pe la noi, Editoriale — iulie 12, 2018 at 13:21

Cum să fii felicitat pentru lucru neterminat?

by

Stadionul nu a fost omologat !Nu este o tragedie, asumați-vă eșecul , remediați greșelile și oferiți-le călărășenilor ce le-ați promis, și…fiți mai modești și responsabili cu banii publici.Voi trebuie să dați explicații despre cum i-ați cheltuit. Cetățenilor și celor îndreptățiți prin lege să controleze legalitatea cheltuirii lor.

Oamenii aceia(comisia Ligii Profesioniste de Fotbal) au venit aici pentru a evalua în baza unor termene stabilite,a  unor proceduri și cutume de omologare, dacă stadionul Dunării corespunde criteriilor și condițiilor stabilite considerând   că au de a face cu oameni serioși. Au găsit un șantier și o debandadă generată de grabă ,autorități într-o alertă pompieristică.  Atenție nu au găsit lucruri care trebuie remediate,au găsit multe lucruri neterminate…o stare de  fapt inaccetabilă și impardonabilă…( o să le facem o solicitare oficială pentru informarea exactă a publicului din respect pentru călărășeni) Din respect pentru clărășeni ar trebui și conducerea clubului ,a primărie și consiliului județean să facă același   lucru…

O alocare de jumătate de milion de euro impunea o organizare riguroasă cu un antreprenor general ,un grafic de lucrări cu termene precise de execuție și nu exhibiția hei-rupistă a tovarășilor incompetenți…care constată că nu sunt îndeplinite condițiile de omologare și mai trebuie bani…și mai ales impune transparență și respect față de suporteri și cetățeni.

 Încă  de la momentul calificării am întrebat oficialităţile clubului şi autorităţile finanţatoare dacă există un plan scris al modernizării şi omologării stadionului.Am fos asiguraţi verbal că există nu ni s-a arătat niciodată…acum în ajunul omologării improvizaţia şi voluntarismul îşi arată rezultatele:Stadionul Dunării nu a fost  omologat !

Multe fapte de la Dunărea Călărași poartă amprenta improvizației și voluntarismului exaltat.

Atât președintele clubului Florin Brișan,Primarul Daniel Drăgulin cât și președintele consiliului județean au dat asigurări că stadionul v-a fi omlogat pentru liga I până la începerea campionatului.

În loc să își asume eșecul  s-a declanșat  o întreagă acțiune de mistificare a realității prin declarații, amenințari ale jurnaliștilor care au prezentat realitatea așa cum e, jigniri și admonestări din  funcții plătite din cu publici. Culmea chiar și unii jurnaliști care au contracte cu primăria și consiliul județean au prezentat realitatea așa cum este.

Performanța nu poate justifica orice și mai ales nu poate justifica încălcarea legii!

Cum să fii felicitat pentru lucru neterminat?

Nu este o tragedie ,asumați-vă eșecul ,remediați greșelile și oferiți-le călărășenilor ce le-ați promis și…fiți mai modești și responsabili cu banii publici.Voi trebuie să dați explicații despre cum i-ați cheltuit. Cetățenilor și celor îndreptățiți prin lege să controleze legaitatea cheltuirii lor.

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page