Lifestyle, Sănătate — ianuarie 22, 2014 at 21:13

Cum sa faci un minidetox pentru a restarta corpul

by

Sunt multe metode de detoxifiere, toate vitale pentru supravietuirea in mediul nostru toxic de alimente, apa si aer, toate rele. Unele metode sunt prea extreme si consumatoare de timp pentru cei care nu sunt prea ocupati sau intr-o stare prea disperata.

Pentru cei nu prea disperati sau prea ocupati, aici sunt cateva ponturi pentru mentinerea unui nivel suficient de detoxifiere pentru a-i reintineri si revitaliza, simultan cu reducerea solicitarii unui sistem imun supraincarcat.

lemon

Baza sau punctul de pornire pentru detoxifiere

Primul pas este evitarea alimentelor si apei rele. Nu se poate face prea mult pentru aer, dar adaugarea catorva plante la interior in locuinta sau la locul de munca este un prim pas benefic si usor.

Cand vine vorba despre hrana, nu fi moderat, fii extremist. Abtine-te de la consumul alimentelor procesate, chiar daca provin de la magazine naturiste. Cumpara produse organice en-gros si mananca acasa in loc sa mananci mult in oras. Consuma alimentele in starea lor cat mai cruda.

Evita snacksurile si bauturile cu zahar rafinat, indulcitori artificiali si HFCS (high fructose corn syrup – sirop de porumb bogat in fructoza) sau sirop de porumb de orice fel. Bea numai apa purificata, care adesea lipseste din gama apelor imbuteliate .

Daca nu ai o un filtru foarte bun, poti intotdeauna sa umpli recipiente de la magazinele care au purificatoare de apa .

Osmoza inversa ca si restul tehnologiilor de filtrare inlatura majoritatea fluorurilor, a clorului  insa  mai extrage si o cantitate considerabila de oligominerale vitale. Apa aceea poate fi recompletata cu o frunza verde vie (busioc, menta), sau un pic de sare de mare pura, neprocesata.

Detoxificare usoara pe o temelie puternica de aport redus de toxine

• O jumatate de lamaie sau mai mult stoarsa in apa pura calduta fara indulcire la trezire in fiecare zi ajuta la alcalinizarea corpului si stimularea ficatului.

• Consumul de sucuri naturale de trei ori pe saptamana si/sau postul cu sucuri odata pe saptamana este suficient pentru adaugarea nutrientilor si ajutarea detoxifierii. Combinati morcovi, telina, legume cu frunze verzi si un mar.

Puteti adauga o bucata de ghimbir anti-inflamator si/sau sfecla cruda purificatoare a sangelui, si/sau o bucata de radacina de brusture (lipan/Arctium lappa) pentru a purifica si sangele cu acel amestec.

• Chlorella corriandrul sunt alimente puternic detoxifiante ale metalelor grele, in special ale mercurului. Chlorella este un aliment care poate fi consumat zilnic

Coriandrul organic este ieftin si il poti adauga in orice fel de mancare, supa sau mix de sucuri. Poti chiar sa faci un gustos pesto de coriandru.

• O lingurita sau doua de pamant diatomeic in apa sau suc proaspat stros de lamaie este o metoda dovedita de a inlatura parazitii, care sunt mult mai comuni decat realizeaza majoritatea oamenilor.

• Zeolitul este un agent de detoxifiere sigur, cu inalta eficienta dovedita ca detoxifiant al metalelor grele care nu va interfera cu rutina ta zilnica.detoxifiere

Evita sursele MLM de zeolit lichid supraevaluate ca pret si calitate scazuta.

• Multi jura pe absorbante de argila bentonit sau pe consumul de argila bentonit pentru detoxifiere.

• Elimina prin transpiratie. Gaseste-ti o sauna sau o camera cu aburi dupa o sedinta de exercitii fizice. Aceasta este detoxifiere prin piele.

Sursa: viataverdeviu.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page