Seducţie — mai 24, 2014 at 20:20

Cum să faci un masaj erotic

by

Masajul nu este ceva nou, acesta este unul dintre cele mai vechi instrumente ale omenirii, atât pentru a calma durerea, cât și ca furnizor de confort spiritual și plăcere fizică . O variație a masajului este masajul erotic , care oferă plăcere și pregătește corpul pentru o mai plăcere şi mai intensă. Masajul este una dintre plăcerile cele mai accesibile, deoarece nu ai nevoie de prea multe pentru a face acest lucru… doar corpul nostru, un ulei bun și imaginația noastră.

masaje-sensualCu toate acestea, ne putem folosi de câteva instrumente care ne vor ajuta să facem un masaj de neuitat , fără a fi experti în domeniu, aşa cum sunt aparatele de masaj manuale și electronice… ne vom folosi de uleiuri parfumate, lumânări pentru masaj și o mare varietate de produse, care va încânta ambii parteneri de cuplu.

Iată, aveți aici o serie de sfaturi esențiale dacă v-aţi hotărât de a oferi un masaj erotic de calitate şi cu final fericit pentru amândoi…

1. Pregătirea iluminatului camerei

Mediul propice pentru relaxare ne va ajuta ca tot ceea ce facem să aibă efecte multiplicate. Este esențial să avem o lumină adecvată, nu prea puternică. Dacă avem lumină natural din abundenţă, ar fi mai bine să o reducem cu ajutorul perdelelor sau jaluzelelor, astfel creem o lumină difuză, cu scopul de a crea o atmosferă relaxantă.

romantic bedroom lightingDacă aveți lumină artificială este suficient de a stinge luminile în cazul în care nu sunt reglabile și să aprindem o lampă de cameră, în cazul în care aveți lumina prea puternică, pe care o puteţi acoperi cu o eșarfă, având grijă să nu atingeți becul.

Lumânările și tămâie

lumanariLumânările oferă o intimitate mai specială… sigur, o puteţi face şi fără ele, dar vă ajută foarte mult pentru a crea o atmosferă la fel ca şi tămâia de altfel. Multor oameni nu le place tămâia, în special în primele dăţi… dar, dacă am insista cu privire la utilizarea ea, este o armă perfectă, deoarece odată ce creierul detectează, începe să asocieze diferite situaţii…

Temperatura

Încălzim camera, deoarece un mediu rece nu ne va relaxa suficient muschii. Aproximativ 24 de grade ar fi temperatura ideală, dar o puteţi pune în funcție de preferințele dumneavoastră.

2. Pregătirea
Mâinile

Trebuie să aveți mâinile și unghiile tăiate, pentru a nu vă răni partenerul. Scoate-ți inelele, brățările și orice accesoriu care poate fi deteriorat cu uleiuri.

Hainele

Masajul erotic se face în mod logic fără haine, dar poate fi şi un masaj terapeutic. Veți folosi tot corpul, nu doar mâinile așa că investeşte un pic de timp pentru a fi prezentabil, ras (dacă doriți) și în cea mai bună formă posibilă.

masageRelaxați-vă

Principalul lucru este să fii relaxat pentru a face un masaj. Nu trebuie să te grăbeşti pentru a termina, chiar dacă ai avut o zi grea și ești un pic supărat… Vă recomand să faceţi o baie relaxantă și o infuzie de tei…  nu este nimic mai anti-erotic decât graba!…

3. Acțiunea  începe 
Uleiuri de masaj și lumânări

Pentru început cel mai bine este de a vă pune partenerul pe spate cu faţa în sus… se toarnă niște ulei de masaj sau puteţi folosi o lumânare de masaj care anterior trebuie să aprinsă, să se topească și să puteţi folosi lichidul uleios… Dacă optați pentru o lumânare aveți grijă să controlaţi temperatura lichidului înainte de a turna pe partener  pentru a nu-i provoca disconfort.

Lumânări le de masaj aromatice sunt cele mai utilizate de către specialiștii în masaj senzual, deoarece oferă un lichid cald pentru un masaj bun și un miros mult mai intens și de durată, datorită opțiunii de creștere a temperaturii.

Folosiți-vă mâinile și corpul

masage1Se toarnă ulei pe toată mâna, nu pe degetele cu care faci masaj…  nu este bines ă foloseşti doar degetele, se foloseste toată palma…Începeți cu mangaieri usoare, ajungând să ocreşteţi  intensitatea din ce în ce mai mult, dar fără a apăsa prea tare… oricum, cel mai bine este să te laşi ghidat de sentimentele partenerului tău… respirația și mișcările tale îţi vor oferi indicii cu privire la ceea ce îi place și ce nu…

După ce partenerul tau se simte confortabil cu masajul, puteți începe să utilizați alte părți ale corpului pentru a efectua masajul , precum picioarele, braţele, sâni, etc.

Zone pentru masaj

Toate zonele sunt permise în masajul erotic, totul depinde de preferințele fiecăruia și cât de departe ești dispus să mergi. Cu toate astea, ar fi interesant de masat unele zone erogene, cum ar fi coapsele interioare,  fesele, scalpul, sânii și organele genitale…

Final fericit!

Eu nu îţi voi spune cum ar trebui să se încheie un masaj erotic, totul depinde de tine!… cu toate astea aşa cum sugerează și numele acestui masaj,  sfârşitul lui trebuie să fie fericit și plăcută pentru amândoi .

Vă urez un final fericit!

L.M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page