Fashion - Tendinţe, Lifestyle — noiembrie 2, 2014 at 14:00

Cum să alegi rujul perfect

by

Buzele sunt una dintre cele mai atractive parti ale fetei, prin urmare, este foarte important modul in care sunt accentuate. Iata cateva sfaturi despre cum sa alegeti rujul perfect.

femeiebuzeCuloarea rujului care este utilizat in viata de zi cu zi ar trebui sa fie cu un 1-2 tonuri mai inchise decat culoarea naturala a buzelor dvs. Acest lucru poate fi verificat cu usurinta in magazin. Indiferent daca alegeti nuante de ruj mai luminoase sau mai intunecate, poate depinde si de tendintele sezoanelor, culoarea hainelor si de ce nu, a starii de spirit.

Daca buzele dvs sunt subtiri, cosmeticienii recomanda sa utilizati culori luminoase. Evitati culorile inchise, deoarece acestea micsoreaza optic buzele. Pentru volum suplimentar al buzelor, aplicati un gloss deoarece creeaza iluzia de buze mai groase. Un alt truc pentru buze mai pline este de a aplica un alt strat de ruj in mijlocul buzei superioare si inferioare.

Ruj in functie de culoarea pielii
Rujul trebuie sa fie combinat cu culoarea pielii. Atunci cand purtati un ruj pe buze, ar trebui sa purtati un machiaj discret. Fondul de ten modifica usor culoarea pielii si astfel nu veti face alegerea corecta. Daca aveti nevoie impartiti pielea, in general, in trei tipuri, partea luminoasa, medie si inchisa.

Pentru pielea deschisa la culoare, culorile cele mai potrivite sunt gama neutra si piersiciu. Singura exceptie la fiecare regula este rujul rosu care este ideal pentru toata lumea. Persoanele cu pielea deschisa ar trebui sa evite rujul maro inchis.

Persoanele cu pielea usor inchisa pot purta aproape toate nuantele de ruj. Chiar si culorile neutre arata bine, insa cele mai adecvate culori sunt tonurile de maro si violet. Nuantele de rosu sunt, de asemenea, o paleta de culori care se potriveste bine cu acest tip de piele.

Ruj in functie de haine si de ocazie
Rujul, desigur, trebuie sa fie selectat in functie de ocazie si de hainele pe care le purtati. Se stie faptul ca ziua trebuie sa alegeti culori mai deschise de ruj. Pentru evenimente de seara puteti alege culori contrastante chiar esentiale si rosu, care este preferat de multe femei. Rujul nu trebuie sa aibe aceeasi culoare ca si hainele pe care le purtati, ci mai degraba ar trebui sa fie in contrast.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page