Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — octombrie 26, 2016 at 21:11

Cum recunoaste barbatul ca focul este deja viu in femeie ?

by

huvelyi-orgazmus-hianya

„HOUANG-TI: Cum recunoaste barbatul ca focul este deja viu in femeie şi ca ea a atins orgasmul?

SOU-NU: Sunt zece indicatii. Barbatul trebuie sa le urmareasca pentru a sti ce are de facut. Iata-le:

1) Femeia cuprinde barbatul strans cu bratele in timp ce partea inferioara a corpului ei se anima navalnic. Ea il saruta, urmărind sa-1 excite din ce in ce mai mult. Prin aceasta, se arata faptul ca dorinta sa este foarte arzatoare.

2) Stand culcata, membrele sale sunt intinse si aproape imobile. Ea respira zgomotos prin nari, abandonandu-se cu incantare starilor amoroase. Prin aceasta ea arata ca doreste ca barbatul sa reinceapa sa-si miste membrul viril in ea cat mai este viguros.

3) Femeia se joaca cu penisul adormit al barbatului, atingandu-1 cu trupul ei. Prin aceasta ea arata ca este avida din nou de el si excitata la culme de dorinta.

4) Ochii i se rasucesc usor peste cap şi sprancenele ei se misca repede; ea emite sunete senzuale guturale sau il mangaie extaziata pe
barbat. Prin aceasta ea arată ca este foarte excitata in timpul actului sexual.

5) Ea isi departeaza cat mai mult picioarele si isi deschide larg vaginul. Prin aceasta ea arata ca placerea ei este foarte mare si-1 incita pe barbat sa o penetreze cat mai adanc.

6) Limba sa este vizibila si isi mangaie cu ea buzele. Prin aceasta ea arata ca doreste penetratii superficiale alternante cu penetratii profunde.

7) Cu picioarele si fesele usor incordate, prin contractia spontana a muschilor vaginului, ea urmareste sa retina in ea penisul barbatului. In acelasi timp, ea murmura plina de tandrete, cuvinte de admiratie, cu voce joasa. Prin aceasta ea arata ca forta YIN se amplifica mult in propria sa fiinta.

8) Femeia isi rasuceste talia. Ea transpira abundent si un zambet suav ii infloreste pe fata. Prin aceasta ea arata ca energia sa erotica este foarte mare si nu vrea ca barbatul sa se opreasca cumva, deoarece acum doreste ca el sa-i ofere mai multa fericire, continuand frenetic, cat mai mult timp jocul amoros.

9) Dulcele sentiment de voluptate subzista, placerea ei creste mereu. Forta lui YIN este aproape de maxim. Ea strange puternic in brate barbatul. Prin aceasta ea arata ca inca n-a atins orgasmul, dar că sigur este extaziata de placere.

10) Tot corpul ei este acum fierbinte şi ud de transpiratie. Mainile şi picioarele i se destind. Prin aceasta ea arata ca este din plin satisfacuta, deoarece a atins culmea beatitudinii senzuale.

Sursa: ŞTIINŢA MISTERIOASĂ A AMORULUI TAOIST MANTAK CHIA

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page