Familie, Lifestyle — aprilie 24, 2013 at 11:10

Cum putem înfrumuseţa masa de Paşti

by

Este primăvară! Chiar dacă anul acesta Paştele este la începutul lunii mai, ne dedicăm atenţia celei mai importante sărbători, gândind din timp la reţetele pe care le vom pregăti pentru acest festin. Pentru aceste zile de sărbătoare care ne aşteaptă, m-am gandit că poate aţi dori şi câteva sugestii despre aspectul mesei de Paşti. Iată mai jos câteva idei de decoraţiuni. Sper că vă vor folosi la decorarea mesei dumneavoastre.

tavola_1

 

Decoraţiune cu Gerbera

Pe o farfurie, se pune un prosopel pe care îl împăturim în formă de dreptunghi şi îl legăm cu o panglică de satin împodobită cu trei gerbera mici si crenguţe verzi…

 

tavola_2

 

Decoraţiune cu Garoafe roz

Pocalul plin cu nisip verde este garnisit cu iberis şi garoafe roz. În centrul pocalului , completăm cu un ou de zahăr roz odihnindu-se pe nisip…

 

tavola_3

 

Decoraţiune Frunză de Trandafir

Se ia un şerveţel brodat şi se leagă o panglică de satin, în care se prind boboci şi frunze de trandafir, într-un contrast rafinat cu albul ţesăturii…

 

tavola_4

 

Decoraţiune cu boboci de flori

În interiorul unui pahar gigant de coniac, se formează o bază moale formată din optsprezece boboci cu tulpina tăiată foarte scurt, pe care se sprijină un ou…

 

tavola_5

 

Decoraţiune din Iedera şi Gerbera

Pe marginea de un pahar plin cu apă, se sprijină o coroniţă de iederă. Gerbera pitică şi un ou îmbogăţesc compoziţia…

 

 

tavola_6

 

Decoraţiune cu virbun(călin)

În pahare de porto, sunt fixate bucheţele de Viburnum . În centrul paharului, se pun ouă de zahăr legate cu fundiţe din panglici roz.

 

tavola_7

 

Decoraţiune cu Muscari (zambila struguraş)

Se aşează pe farfurie o panglică rafinată din organza şi un şerveţel de pânză înfăşurat în jurul unui buchet de muscari şi garoafe roz.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page