Horoscop, Lifestyle — decembrie 6, 2013 at 02:26

Cum iubeşte zodia ta…

by

Cum iubeste Berbecul?

1.berbec-flirt

BERBECUL nu este conştient de sentimentele celor din jur pentru el, deoarece este mult mai atent la propriile sentimente. Cu entuziasmul lor caracteristic, va câştigă întotdeauna cu uşurinţă interesul şi respectul celorlalţi, dar pentru a le păstra are nevoie de multă diplomaţie, flexibilitate, toleranţă, prudenţă şi compasiune în relaţii. În dragoste, poate fi pasional, afectuos, generos în sentimente. Îi place aventura şi “vânătoarea”, plăcându-i foarte mult competiţia, dar pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede se răceşte după ce a obţinut ceea ce a căutat. Caută o relaţie cu cineva independent, atrăgător, cald şi care îşi poate vedea singur de viaţa proprie, cu aceeaşi fire ca şi a sa. Având o fire pasională şi arzătoare în iubire, este incapabil să-şi controleze sentimentele. Este permanent atras de sexul opus. Totodată este atras de muzică, de haine elegante, înclinat spre flirt, iubind viaţă socială. Există riscul să se căsătorească foarte de tânăr, în urma unei deziluzii sentimentale.

Cum iubeşte Taurul?

TAURUL  este un partener senzual, fermecător şi practic. Doreşte o căsătorie reuşită din punct de vedere financiar şi un partener demn de încredere, care să îi aducă stabilitate şi securitate. Fizicul partenerului este de asemenea important. Căsătoria trebuie să îi aducă o mare siguranţă, (eventual căsătorie din interes). Problemele financiare capătă o importantă deosebită fie prin reuşită, fie prin preocupare. Este foarte sentimental, cu o mare senzualitate şi sensibilitate, atent mascate sub aparenţa sa mai dură. Sentimentele sale sunt greu de obţinut, dar când îşi oferă dragostea, este stabil şi fidel, ceea ce aşteaptă şi de la celălalt. Totuşi poate fi posesiv şi gelos dintr-o dorinţă imensă de securitate personală. Este o zodie fertilă, deci un Taur poate da naştere multor copii, dar sexul pentru el nu este doar dorinţa de a se înmulţi, ci pură plăcere erotică, una din marile sale nevoi.

Cum iubesc Gemenii?

GEMENII sunt atraşi de un partener intelectual, fermecător care le stimulează capacităţile de comunicare. Doresc să studieze, să înveţe, să scrie şi să vorbească fără încetare cu partenerul lor. Le place să călătorească împreună. Apreciază originalitatea ideilor şi faptul că îi permite unele libertăţi. Există chiar şi posibilitatea mai multor căsătorii pentru gemeni. Există posibilitatea de a-şi cunoaşte partenerul încă din primele clase primare. Partenerul său poate fi o iubire din adolescenţă, un vecin sau cineva pe care îl întâlneşte prin intermediul unui frate. Comunicarea va juca un rol important în căsătoria sa. Natura sa este sociabilă până la entuziasm şi îi este foarte uşor să îşi facă prieteni în mulţime, apelând la tot felul de subiecte de conversaţie şi glume. Atracţia să iniţială provine de la unele compatibilităţi intelectuale.

Cum iubeşte Racul?

RACUL  este un partener sensibil, ce-şi doreşte un trai bun şi un cămin echilibrat. Are nevoie de multă afecţiune şi recunoaştere din partea partenerului. Îşi poate întâlni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sărbători. Se poate căsători datorită familiei. Caută intimitatea şi liniştea în căsnicie. Uneori există o legătură foarte puternică între partener şi părinţii săi, uneori partenerul ţinând locul părinţilor. Dă dovadă de lipsă de maturitate în timpul căsătoriei. În unele cazuri, nu se căsătoreşte sau o va face târziu, din cauza insistenţelor familiei.

Cum iubeşte Leul?

LEUL  e atras de un partener generos, călduros, strălucitor. Doreşte un partener încrezător în sine şi ambiţios. Îl doreşte loial şi creativ, inspirat şi spiritual. Poate avea posibilitatea de a-şi întâlni partenerul în activităţi mondene, la teatru, în vacanţe, la petreceri sau la evenimente sportive. Caută casatoria din mare dragoste, pentru că este un romantic idealist, alegând cu grijă partenerul. Leul caută să descopere în partener o oglindă în care să-şi reflecte propria strălucire.

Cum iubeşte Fecioara?

FECIOARA e un partener modest, rezervat, timid. Caută un partener cu care să împărtăşească aceleaşi idei despre igienă şi sănătatea vieţii, pe cineva capabil să analizeze personalitatea sa complexă. Există posibilitatea de a-şi cunoaşte partenerul la locul de muncă, în cadrul serviciului sau în domeniul ocrotirii sănătăţii. Uneori lucrează împreună după căsătorie. Uneori, poate avea o sănătate fragilă. Trebuie ca perechea să aibă grijă de ea şi să o servească în permanenţă. Dragostea unei Fecioare se desfăşoară mai mult la nivel mental. Are tendinţa de a-şi reprima stările afective, senzualitatea sa fiind disimulată sub o mască aparent calmă, dar care ascunde conflicte interioare. Are tendinţa de a-şi înfrâna sau cenzura instinctul erotic sau de a-l manifesta rece, lucid şi cerebral. Fiind atât de raţională, are tendinţa de a transforma şi sentimentele într-un interes personal. Sentimentele sunt legate de latura practică.

Cum iubeşte Balanţa?

BALANŢA este un partener fermecător, artist, sociabil, relaxat. Doreşte să împărtăşească totul cu persoana de lângă el, tratându-l de la egal la egal. Doreşte un partener mai mult pentru intelect decât pentru fizic, cineva care să îi ofere echilibru şi armonie. Poate crea o mare complicitate cu partenerul său. Căsătoria este foarte importantă pentru Balanţă. Poate fi oarecum indecis în alegerea partenerului. Este semnul cel mai sociabil dintre toate, incapabil să trăiască singur, căutând mereu un prieten în partenerul său. Este senzuală, afectuoasă, delicată şi atentă, dornică să placă celuilalt, dar este nestatornică şi capricioasă. Nu oferă mai mult decât primeşte în dragoste, de aceea uneori ar putea da echitabil la mai mulţi parteneri simultan pentru că nu poate iubi o singură persoană.

Cum iubeşte Scorpionul?

SCORPIONUL  e secretos şi nu se implică într-o relaţie până nu este pe deplin sigur că celălalt merită atenţia sa. Abordează dragostea din punct de vedere emoţional, şi se gândeşte chiar la poveşti de dragoste. Îşi doreşte o persoană cu simţ artistic, spirituală, de ajutor, liniştită, idealistă, rafinată, receptivă. Este senzual, dominat puternic de plăcerea fizică. Este în permenantă atras de sexul opus şi îşi manifestă instinctul cu primitivism şi forţă. Poate fi dur şi exigent, neadmitând jumătăţi de măsură. În dragoste, el vrea ori totul, ori nimic, iar dacă nu primeşte totul, e în stare să distrugă şi ceea ce a obţinut. Este în general fidel, dar dacă este înşelat, îşi coace răzbunarea cu o forţă diabolică. Are tendinţa de a-şi manifesta excesiv instinctele erotice, este înclinat spre experienţe originale şi ciudate, inclusiv pe plan erotic, dornic de noi schimbări în cuplu.

Cum iubeşte Săgetătorul?

SĂGETĂTORULUI  îi place să vorbească cu persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual. Atracţia sa spre diversitate se revarsă şi asupra relaţiilor sentimentale, transformându-l într-un burlac perpetuu. Nu îi place să se angajeze serios în vreo legătură amoroasă sau chiar căsnicie, deoarece îl atrag mai mult experimentele. Îl atrag în special persoanele cu un caracter mai liber şi puternic, de regulă persoane curajoase şi temerare în ceea ce fac. Este un partener optimist, de viaţă, căruia îi plac călătoriile. Îşi doreşte un partener tolerant cu care să împărtăşească libertatea şi aventurile sale. Unirea cu un Săgetător va fi, în general, instabilă.

Cum iubeşte Capricornul?

CAPRICORNUL  are tendinţa de a se proteja în faţa suferinţelor sentimentale, păstrând o oarecare distanţă. De-abia după ce este sigur de sentimentele şi intenţiile unei persoane are curaj să lase garda jos. Are nevoie de un partener cu picioarele pe pământ, un om de încredere, înţelegător, cu un statut social ridicat, loial, răbdător, care să îi împărtăşească aşteptările pe plan profesional, material etc. Este melancolic şi visător, înclinat spre singurătate. În dragoste se manifestă introvertit şi chiar dacă iubeşte cu pasiune, nu face vizibilă trăirea să interioară datorită autocenzurii pe care şi-o impune. Căsătoria să este dictată mai mult de raţiune decât de sentiment sau atracţie fizică. Este dispus să facă multe concesii pentru a menţine o relaţie, ştiind să se sacrifice pentru persoana iubită. Poate avea parte de iubiri instabile, mai mult la nivel imaginar, fiind atras de parteneri mai în vârstă, căsătorindu-se mai târziu. Este o fire singuratică, serioasă, controlându-şi permanent emoţiile. Nu ştie să fie tandru, fiind uşor distant şi rigid. Este timid şi idealist în dragoste.

Cum iubeşte Vărsătorul?

VĂRSĂTORUL  este mai mult un prieten şi un tovarăş de drum decât un iubit. Doreşte să-şi păstreze independenţa şi de aceea nu se ancorează prea puternic. Aşteaptă mult de la partener, având tendinţa de a-şi aşeza partenerul pe un piedestal înalt. Îşi da seama imediat de caracterul unei persoane, deoarece nu se lasă furat de aparenţe. Intră repede în legătură cu străinii şi le câştigă simpatia. Abordează dragostea mai mult din punct de vedere raţional, încercând să combine ambele niveluri, lăsându-se condus de stimulente mentale. Ar putea avea înclinaţii spre flirt, indecizie, să trăiască pe două planuri simultan, preferând mai mult aventurile în locul angajamentelor. Totuşi ştie să facă jurăminte de loialitate dacă va găsi un interlocutor cu o dispoziţie senină, pasionat la fel ca şi el.

Cum iubeşte Peştele?

PEŞTELE  e capabil să se dăruiască total şi să se sacrifice pentru partenerul său, dar cere mari dovezi de dragoste de la celălalt, având nevoie de mângâieri, încurajări şi de alintări. Adeseori poate profita de pe urmă acestei nevoi exagerate de grijă din partea partenerului. Se simte atras de cei care au ceea ce-i lipseşte lui: curaj şi spirit practic. Dacă este nefericit, se refugiază în vicii, ajungând să se autodistrugă şi să se îmbolnăvească. Îşi manifestă dragostea prin poezie, artă şi muzică. Când vrea să cucerească sau să atragă atenţia partenerului, încearcă să facă impresie bună, dar fără a fi adevărată sa personalitate. Are capacitatea de a se dedubla foarte uşor în noi şi noi personalităţi. Este imprevizibil, schimbător şi niciodată nu poţi şti în ce dispoziţie îl găseşti. Datorită bunătăţii sale până la naivitate, poate cădea uşor victimă înşelăciunilor sentimentale. Când nu se simte iubit, se descurajează, alunecă în pesimism şi disperare, căzând în veritabile crize de anxietate. Este un partener tăcut, la locul lui, discret, romantic.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page