Horoscop, Lifestyle — februarie 19, 2014 at 14:30

Cum îţi decorezi casa în funcţie de zodie

by

Astrologia are pretenţia că ne poate descoperi o mică parte din viitor, în primul rând prin definirea caracterului nostru – teorie care poate fi testată sistematic.

decoratiuni-ferestre

Practic, prin deducţie, noi putem descoperi predispoziţiile natale şi de a înţelege modul de a ne comporta, în funcţie de profilul astrologic. Iar această analiză se poate transpune până la preferinţele ce ţin de design-ul interior – de aceea ne-am gândit să descriem pe scurt cam cum ar arăta casa fiecăruia în funcţie de semnul astral care ne guvernează.

Berbec

Casa ta este exact aşa cum eşti tu, fără caracteristici complicate. Deşi nu eşti pretenţios, ai câteva detalii de care nu te poţi lipsi: un spaţiu mare şi frumos, fără prea multe uşi închise ca energia să circule peste tot. Mai mult, îţi oferă un sentiment de bine ferestrele mari şi culorile aprinse. Îţi plac apartamentele din oraşe care îţi permit un stil de viaţă modern şi liber.

Taur

În mod absolute, casa ta ideală poate întruchipa o cabană liniştită, cu zidurile acoperite de iederă şi cu o grădină cu flori în jur. Dacă, din păcate, trebuie să locuieşti în oraş, ţi s-ar potrivi locurile liniştite, mai retrase, cu spaţii verzi.

Eşti pasionat de confort şi de spiritual tradiţional, de aceea vei alege covoare vechi, ţesături moi, mult lemn…

Gemeni

Decoraţiile interioare ale nativului din Gemeni poartă două nume: boem şi urban. Pentru că este intelectualul vorbăreţ, preferă să locuiască în locuri unde totul este la îndemână, de la pâine la ziare.

Casa trebuie să aibă accesorii de înaltă tehnologie, cum ar fie crane, tablete, sisteme hi-fi. În rest, nativul din Gemeni este oarecum flexibil, celelalte decoraţii pot arăta oricum, dacă sunt confortabile şi dacă nu trebuie să îndeplinească reguli stricte. Cert e că casa lui va fi plină de panouri sau bileţele cu tot felul de mesaje.

Rac

Oh, acasă! Căminul unui Rac este parte importantă din bunăstarea lui şi din tonusul lui bun. Casa tluitrebuie să-i amintească de familie şi de prieteni şi mai mult, trebuie să fie ca un fel de cocon unde să se poată simţi protejat.

De aceea, decoraţiile interioare vor avea misiunea să recreeze o atmosferă de linişte şi pace. Racul are nevoie de un loc liniştit, departe de gălăgie, care să ducă la visare. Culorile sunt calde ţi luminoase: roz pal, albastru deschis, alb pur. Nativul din Rac îşi va decora casa în stilul vintage, al anilor 50, de exemplu…

Leu

Deşi nu trebuie să fie neapărat un palat, casa unui Leu va fi grandioasă şi impunătoare. În cartiere frumoase, poate chiar de lux, central sau rezidenţial, casa Leului se va distinge sigur printre celelalte.

Culori strălucitoare, capodopere, mobilier de marcă, tablouri celebre, materiale de calitate… acestea sunt alte trăsături ale casei nativului guvernat de semnul Leu.

Fecioară

Deşi a devenit deja un clişeu sintagma curat şi ordonat în corelaţie cu nativul zodiei Fecioară, acesta e purul adevăr. Implicit, locuinţa lui va fi curată ca lacrima.

Apoi, va fi situată într-un loc practice, nu departe de oraş, dar oarecum ferit de agitaţie. Atât de departe de oraş cât să nu îl streseze zgomotul şi cât trebuie de aproape încât să ajungă repede la muzee, teatre, biblioteci, cinema. De fapt, casa unei Fecioare va emana sănătate şi echilibru, într-un stil rafinat.

Balanţă

Armonia este cuvântul cheie atunci când îţi decorezi casa. Fiind foarte sociabil, vei avea contant musafiri, de aceea ai nevoie de un loc accesibil şi elegant.

O mare atenţie vei acorda camerei de zi, pe care o veţi decora în funcţie de ultimele trend-uri ale desigmnerilor celebri. Tonuri clasice şi atemporale, fotolii mari, fotografii cu membrii familiei şi cu prietenii, lămpi sofiosticate, opera de artă, poate chiar şi un pian sunt câteva dintre accesoriile nelipsite.

Scorpion

Casa nativului din Scorpion este misterioasă şi fascinantă. Un loc umbrit, departe de ochii lumii, poate chiar în mijlocul pustietăţii va fi ideal pentru a juca rolul căminului tău.

Nu accepţi nicio interdicţie în ceea ce priveşte materialele sau culorile – acestea vor fi puternice şi ieşite din comun.

Săgetător

Casa unui nativ din Săgetător trebuie să fie spaţioasă şi  cu tot ce are nevoie ca să se simtă confortabil. Bucătăria şi camera de zi trebuie să inspire starea de bon viveur.

Iubeşte tonurile calde, precum violet sau auriu şi detalii de lux, cum ar fi mobilă a unor mari designeri.

Capricorn

Deşi nu o arată foarte des, Capricornul este mândru de casa sa pentru că ea este reflectarea succesului său social, fără a fi prea ostentativ.

Un Capricorn va alege culori sobre, cum ar fi gri sau bej, într-un stil contemporan-industrial. Cu alte cuvinte, casa lui va emana un fel de sobrietate de lux. O anumită austeritate, jocuri geometrice, jocuri de culori…

Vărsător

Casa unui Vărsător va fi apanajul unei fantezii sălbatice care îl caracterizează. Nu va ţine cont de nicio regulă, de niciun principiu, ci doar de ceea ce îşi doreşte, ceea ce simte pe moment.

Locuinţa unui Vărsător va avea note umoristice şi de avangardă. Deşi totul este îndrăzneţ şi amestecat, preferă culori nu foarte îndrăzneţe, lumini, un f3el de viitor post-modern.

Peşti

Eşti un boem în adevăratul sens al cuvântului. Pe de altă parte, ai nevoie de o prezenţă umană constantă, deci ţi s-ar potrivi un loc popular, animat, unde să te împrieteneşti cu vecinii.

Nu tolerezi reguli rigide în casa ta, de fapt te simţi foarte bine când eşti înconjurat de un talmeş-balmeş plăcut, ce transmite multe emoţii şi care creează o estetică aparte.

Canapele mari, perdele de brocart, covoare orientale, culori ce-ţi amintesc de mare, poate chiar şi un acvariu – toate pot orna cu stil casa ta.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.