Dezvoltare durabilă, Tehnologii — noiembrie 28, 2018 at 10:59

Cum folosesc business-urile Photo Booth-ul Photosnacks la evenimentele corporate

by

Photo Booth-ul nu mai e de mult timp o noutate la petrecerile firmei, iar faptul că acest mod de distracție este mai mult decât un trend a făcut ca afacerile cu cabine foto să inoveze și să vină cu soluții din ce în ce mai interactive pentru clienții lor.

Am stat de vorbă cu cei de la Photosnacks despre importanța Photo Booth-urilor la evenimentele corporate, care sunt beneficiile unui astfel de serviciu pentru firme și noile tehnologii pe care le oferă acestora.

De ce să ai un  la evenimentele tale corporate

În primul rând, este o activitate creativă de a conecta invitații cu tema evenimentului și cu business-ul. Un alt beneficiu al cabinelor foto este acela că oferi participanților la eveniment un mod simplu de a păstra vie amintirea evenimentului.

Desigur, cel mai mare avantaj îl reprezintă personalizarea Photo Booth-ului astfel încât brandul să fie cât mai vizibil.

Care sunt cele mai căutate soluții în 2018?

În 2015, când Photosnacks a început primul business cu Photo Booth din România, serviciul era unul simplu: ofereau serviciul de cabină foto clasică, unde cei care își făceau fotografii foloseau propsurile, se fotografiau și primeau fotografia printată pe loc.

Acum, tehnologiile sunt din ce în ce mai avansate și modul în care participanții se distrează în fața camerei sunt și ele diferite. Tehnologiile și Social Media a avansat foarte repede, iar cei ce se bucură de Photo Booth la eveniment vor să distribuie pozele și GIF-urile direct pe Facebook și Instagram.

Serviciile s-au extins și ele în ultimul timp

În 2018, un business de succes de acest gen trebuie să înglobeze toate tipurile de servicii pe care le poate oferi un Photo Booth. În funcție de eveniment și de nevoia clientului, Photosnacks oferă conținut foto, video și GIF-uri, dar și numeroase instalații speciale și opțiunea de share imediat în Social Media.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, business-ul poate implementa conceptul clientului sau poate propune soluțiile cele mai potrivite pentru eveniment și pentru brand.

Și echipamentul profesional s-a schimbat în timp, de la simpla cameră DSLR s-a ajuns la echipamente actuale de foto-video și la softuri și aplicații moderne. Experiențele s-au îmbunătățit radical prin calitatea imaginii și a graficii.

Acum, chiar și cele mai noi softuri pot fi integrate într-un Photo Booth: VR, Green screen și 360x sunt doar câteva dintre soluțiile pe care le propune Photosnacks.

Integrarea brandului clientului în poveste

La orice petrecere corporate, brandul are nevoie de vizibilitate, iar Photo Booth-ul este un mod sigur în care invitații la eveniment își vor reaminti cu drag de clipele petrecute împreună. Fie că văd o fotografie cu magnet pe frigider, în fiecare zi, fie că scrollează printre amintiri pe Facebook și revăd imaginile, brandul va rămâne aproape de oameni mult timp de la eveniment.

Care este viitorul cabinelor foto în mediul business?

Cu siguranță, cabinele foto vor rămâne unul dintre principalele atracții de la evenimente, mai ales că de multe ori acestea dau tonul socializării. Pe viitor, evenimentele de business nu vor renunța la concept, dar vor solicita întotdeauna cele mai noi tehnologii și cele mai facile mijloace de personalizare.

Dacă vrei și tu un Photo Booth la viitorul eveniment business, cei de la Photosnacks sunt pregătiți să ofere invitaților cele mai frumoase amintiri.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page