Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — iulie 14, 2013 at 18:42

CUM FACE SEX, în funcţie de… BĂUTURA PREFERATĂ

by

sex-si-bauturaAlcoolul te ajuta sa uiti de inhibitii si sa sporesti pasiunile carnale. Asta, bineinteles, daca nu exagerezi si ajungi in extrema cealalta, cand nu poti face nimic, indiferent cat de mult ai vrea. Dar te-ai gandit vreodata ca poti afla cum face sex doar fiind atent(a) la bautura preferata? Iata ce spun specialistii de la Elitedaily.com.

1. Whiskey

Ii place sexul agresiv, dominator. Nu-i este frica sa faca ce vrea, cand vrea. Pozitia preferata: doggystyle (barbati), ea deasupra (femei).

2. Tequila

Ii place sexul aventuros, in orice loc, in orice conditii. N-ar trebui sa te mire daca dupa o noapte cu tequila va treziti trei sau chiar mai multi in pat.

3. Vin

Ii place sa faca sex, insa numai dupa un preludiu romantic care sa sporeasca intimitatea. Vinul este un afrodisiac care va spori dorinta femeilor. Aveti grija sa nu beti prea mult, ati putea adormi inainte de orgasm.

4. Votca

Bautura preferata a multor persoane trecute de 20 de ani indica o persoana doritoare de sex agresiv. Dupa cateva paharele, uita de flirt si trece direct la treaba.

5. Rom

Persoana care bea rom este extrem de amuzanta, asa ca te poti astepta la o partida de sex “condimentata” cu reprize copioase de ras.

6. Bere

Daca bautura preferata este berea, atunci te poti astepta ca persoana respectiva sa fie adepta sexului “lenes” care te lasa pe tine la “carma”, intrucat licoarea blonda sau bruna il(o) face usor lethargic(a).

7. Sampanie

Cine bea sampanie face sex pasional. Preludiul, atmosfera romantica sunt piesele de rezistenta ale unei nopti fierbinti alaturi de o persoana care a baut cateva pahare de sampanie.

8. Coniac

Cine bea coniac n-are timp de preludiu. Hainele vor zbura in toate directiile, iar partidele de sex pot fi pe oriunde. Daca persoanei de langa tine ii place coniacul, asteapta-te la sex salbatic.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page