Horoscop, Lifestyle — decembrie 11, 2013 at 21:04

Cum cucereşti… fiecare zodie în parte

by

Cum cucereşti un Berbec
E greu să te apropii de un Berbec, pentru că de obicei el e cel care doreşte să facă primul pas şi să iniţieze o acţiune de seducţie, pentru că e un cuceritor prin excelenţă. Când întâlneşti un Berbec e bine să te apropii direct, fără prea multe ocolişuri. Abia după ce l-ai câştigat şi eşti sigur că e îndrăgostit nebuneşte de tine trebuie să-l laşi să preia conducerea acestei relaţii.

1.berbec
Îl poţi cuceri discutând despre sport, despre arme, armată, război, vulcani, explorări, poliţie, maşini, construcţii, muzică, literatură, desen, în general subiecte bărbăteşti. Îl poţi da gata admirându-l mai întâi fizic, apreciindu-i înfăţişarea, muşchii sau trupul (fie femeie, fie bărbat). Scoteti-i în evidenţă personalitatea, calităţile, comportamentul, dar întotdeauna părţile bune. Fie că va aflaţi împreună urmărind o cursă automobilistică sau un meci pasionant în faţa televizorului, fie că vă aflaţi pe un teren de sport, un Berbec trebuie cucerit prin mişcări rapide, fără a ezita şi fără a da cucerit înapoi. Fermitatea şi chiar agresivitatea îl vor tulbură la maximum. Mergeţi împreună în excursii prin locuri necunoscute, pentru că este un adevărat explorator, atras de cai neumblate. Practicaţi împreună sporturi, chiar sporturi extreme, pentru că adoră riscul. Urmăriţi împreună filme de acţiune, de război, sau cu multă violenţă şi sânge. Un foc aprins (direct în natură sau într-un şemineu) sau pur şi simplu nişte lumânări aprinse sunt un decor potrivit pentru seducerea unui Berbec.
Dacă vedeţi că nici toate aceste circumstanţele nu-l fac să treacă la acţiune, cuceriţi-l brusc, impulsiv, neaşteptat, violent chiar, printr-o abordare directă care să-l zăpăcească. Mişcările ferme îl vor da gata. Violenţa îl atrage şi îl excită, aşa că… nu vă purtaţi cu el cu mănuşi, ca şi cu un bibelou.

Cum cucereşti un Taur

Un Taur trece sentimentele prin stomac, de aceea poate fi uşor cucerit atunci când îi sunt asigurate nevoile primare ale vieţii: mâncarea, băutură, confortul, banii, somnul. Pentru a ajunge la inima sa, poate fi cucerit cu flori, dulciuri, întâlniri în oraş la un restaurant, la un fast food sau doar la o cafea. Florile îl dau gata, la fel că plimbările prin parc, prin grădini botanice. Un cadou potrivit pentru un Taur poate fi chiar un ghiveci cu plante, pentru că adoră plantele. Cu un Taur trebuie să vorbeşti despre bani, mâncare, artă, flori, dragoste. Trebuie să te porţi frumos şi să îl lauzi în permanenţă. Trebuie să-i respecţi tabieturile şi obieciurile, oricât ar părea de absurde. Trebuie evitate conflictele care îl pot irita atât de tare, încât poate declanşa o adevărată criză. De felul lui e paşnic şi retras, deci iubeşte foarte mult o atmosfera calmă şi liniştită. Nu îi plac anturajele numeroase, ci doar intimitatea, aşa că nu-l obligă să meargă la întâlniri zgomotoase de familie sau petreceri gălăgioase.După o masă bună, Taurul se poate gândi şi la sex. Dacă îi este foame, s-ar putea să nu aibă chef de nimic altceva. Până nu îi sunt satisfăcute toate nevoile, Taurul nu trece mai departe. Trebuie lăsat puţin să se relaxeze, să-şi facă siesta, după care se poate trece la acţiune. Simţurile sunt foarte importante pentru el, de aceea trebuie cucerite toate simţurile unui Taur. Mirosul – printr-un parfum sexy sau arome de cameră plăcute. Văzul – printr-un decor plăcut, confortabil, curat. Pipăitul – prin ţesături plăcute la atingere, mătăsuri, satinuri, borangic. Auzul – cu o muzică ambiantă relaxantă şi şoapte de iubire. Gustul – prin băuturi fine sau mici gustări frugale.

2.taur

Toate simţurile sale trebuie îmbătate cu tot ce e mai bun. Locul seducerii trebuie să fie confortabil, în care să stea comod, în care să nu-i lipsească nimic din ceea ce-i conferă securitate fizică şi emoţională. Apreciază foarte mult lucrurile bune în viaţă şi nu îşi refuză niciodată nimic. Îi place traiul simplu, facil, fără probleme, cu toate necesităţile asigurate, bucurându-se de dragoste şi armonie

Cum cucereşti un Geamăn

Geamănul e foarte curios din fire, de aceea nu va refuza nici o nouă experienţă, deci nici pe plan erotic. Se poartă ca un perpetuu adolescent, deci ar putea să se îndrăgostească la fel ca la 16 ani şi la vârste mature, numai dacă nevoile îi sunt asigurate. Trebuie să vadă în partenerul sau un bun interlocutor, un eventual coleg de studiu, o persoană de acelaşi standard intelectual cu care să aibă mereu ceva de discutat.Pentru a-i capta atenţia, ar fi bine să-l cucereşti prin scrisori lungi şi convingătoare, prin lungi conversaţii telefonice. Ar putea fi interesat de o legătură începută printr-un anunţ la mică publicitate (anunţuri matrimoniale), prin corespondenţă sau legături telefonice. Îi plac întâlnirile, vizitele, musafirii, deci… ca să ajungi mai uşor la inima să, infiltrează-te în anturajul său, printre fraţi, veri, vecini. Dacă vei fi acceptat de aceştia, sunt şanse să creşti în ochii unui geamăn. Atrage-l prin discuţii din orice domeniu, lăsându-l să-şi pună în valoare cunoştintele multiple (dar superficiale), fără a intra prea adânc într-o problemă. Mai este atras de bârfe, deci nu te da înapoi de la o mică şuetă de intrigi împreună cu el.

3.gemeni

Că să-i furi definitiv inima, fă-i toate capriciile. Ocroteşte-l, laudă-l, compătimeşte-l la nevoie, apreciază-i calităţile. Lasă-l să iasă în evidenţă, deci nu încerca să-l eclipsezi vreodată. Ieşiţi în lume cât mai mult, pentru că îi place societatea. Călătoriţi mult, pe distanţe mici, invită-l la o plimbare cu bicicleta, mergeţi la piaţă, la cumpărături împreună, la vreo conferinţă, la bibliotecă. Studiaţi împreună, frecventaţi acelaşi curs, cere-i sprijinul pentru a-ţi explica o problemă. Citiţi şi discutaţi presa împreună. Sentimentele unui geamăn se subordonează raţiunii în primul rând. Îi place să trăiască emoţii puternice, dar la nivel intelectual. Ar putea fi atras de literatură erotică (sau chiar să scrie literatură de acest gen) sau de conversaţii (telefonice) de această natură. O plimbare într-o zonă cu multă vegetaţie, la mare, în pădure sau a munte, unde să se umple de aer curat pot fi un bun început al unei seri intime. Un parfum fin în încăpere sau o fereastră deschisă de unde să adie un vânt uşor, sub cerul liber, în adierea serii sau a dimineţii, sunt elemente de decor specifice momentului de seducere a unui geamăn. Chiar şi înainte de a fi sedus, un geamăn trebuie să vorbească sau poate chiar în timpul actului.

Cum cucereşti un Rac

Cu un Rac trebuie să discuţi despre trecut, să depeni amintiri, să răsfoieşti albume cu poze, să reînvii momente plăcute de altădată. Trebuie să vorbeşti despre familie, despre locurile de origine, chiar despre valori patriotice sau naţionale. Tradiţiile, arta culinară, familia, copiii, pot fi subiecte înteresante de discuţie pentru un Rac. La fel de pasionante pot fi subiectele misterioase, secrete, confidenţele cele mai tainice, acestea toate deschizându-ţi drumul spre inima unui rac. Discuţiile despre copii, decoraţiuni interioare, îmbrăcăminte, jucării, apă, istorie şi romane îl atrag. Mergeţi împreună în mici excursii, în preajma unor suprafeţe de apă (mari, lacuri), circulaţi împreună cu metroul, găsiţi-vă un loc intim cât mai ascuns (poate fi atras de locuri secrete şi retrase, prin pivniţe, subterane, peşteri). Totuşi, un decor romantic, în compania unei băuturi fine, nu este de neglijat, romantismul dându-l gata întotdeauna pe un Rac. Declaraţiile patetice de dragoste însoţite de biletele de amor, poezii dedicate, chiar şi serenade demodate, toate pot fi soluţii perfecte pentru cucerirea să. Fiind atât de atras de trecut,locurile cu mare încărcătură istorică îi pot stârni fantezia, la fel ca locurile ce-i amintesc de copilărie. Jucăriile, jocurile inocente îi pot aprinde imaginaţia, şi deşi îi place să se poarte ca un copil, nevoia să de dragoste îl transformă într-un amant perfect.

4.rac

Îi plac exerciţiile de imaginaţie, inclusiv pe teme erotice. Îşi doreşte copii, dar face dragoste şi de plăcere, deşi pune mai mare accent pe sentiment decât pe sex. Îi plac jocurile erotice cu apă (duşuri, dragoste pe malul marii sau chiar în apă), băuturile fine, în timpul seducţiei. Jocul valurilor îl pot excita la maximum. Îi plac zonele secrete, întunecate chiar, departe de ochii lumii. Dragostea pe luna sub un cer cu luna plină poate fi tot ce visează. Întunericul îl atrage şi misterul deopotrivă. O plimbare printr-un castel medieval, printr-o cetate istorică, o casă ţărănească, nişte sărbători în stil specific românesc, pot fi circumstanţe perfecte pentru a i se cuceri inima definitiv. Urmăriţi împreună filme de dragoste lacrimogene, care îl impresionează la maximum.

Cum cucereşti un Leu

Pentru a te apropia de un Leu, trebuie să te foloseşti uneori de slăbiciunile sale: laudele, luxul, jocurile, distracţiile şi copiii. Trebuie cucerit cu discuţii despre propria sa persoană, în care să fie lăudat continuu, niciodată criticat, discuţii despre bijuterii, vacanţe, copii, distracţii, modă, teatru, coafură. Mergeţi împreună la teatru, în vacanţe, jucaţi împreună la loto sau la bingo, mergeţi la petreceri, în parcuri de disctractii, la prezentări de modă. Îi place să petreceţi sărbătorile împreună, ba chiar i-ar plăcea să inventaţi împreună şi alte motive de sărbătoare. Îi place să i se facă atenţii de genul: lozuri în plic, bilete la bingo, participări la tombole, de unde ar putea câştigă ceva. Îi plac jocurile, deci petreceţi-vă timpul jucând o canastă, un bridge, sau pur şi simplu jocuri erotice. Cadourile sunt foarte importante pentru el. Uneori se poate arată frigid în dragoste, dar are un instinct erotic puternic. Uneori, pentru a-şi satisface priopriile dorinţe sexuale, poate neglija dorinţele celuilalt.

5.leu

Îşi poate manifesta instinctul erotic în forme artistice. Un foc aprins (direct în natură sau într-un şemineu) sau pur şi simplu nişte lumânări aprinse sunt un decor potrivit pentru seducerea unui Leu. Dacă se poate, iubirea în lumină plină, strălucitoare, direct sub razele soarelui, poate fi un decor perfect pentru un Leu.

Cum cucereşti o Fecioară

6.fecioara

Pentru a o cuceri, trebuie să îi fie stimulate micile manii: ordine, precizie, igienă, curăţenie. Plimbările şi cumpărăturile prin magazine, prin farmacii o atrag foarte mult, deci pot fi locuri perfecte de întâlnire. O atrag vizitele la rude, locurile cu igienă şi ordine perfectă. Nu-i plac surprizele de nici un fel, aşa că nu-i pregăti glume şi feste, pe care nu le va gustă niciodată. Până la a fi complet cucerită, simte orice apropiere ca o violare a intimităţii, de aceea nu lasă prea uşor să se apropie cineva.

Cum cucereşti o Balanţă

Poţi cuceri o Balanţă cu discuţii despre artă, frumos, subiecte mondene, spectacole, expoziţii, dans, nedreptăţi. îi place să i se ceară sfatul, pentru a-şi da cu părerea în situaţii complicate. Îi place să discute despre căsătorii, afaceri, contracte de orice fel, despre procese, gimnastică, acrobaţii, avocatură, justiţie, despre pictură, medicină, muzică, distracţii, petreceri, viaţa mondenă. În dragoste vrea să ajungă la un echilibru şi vede în partener în primul rând un asociat, dorind să ajungă în cele din urmă neapărat la căsătorie şi doreşte relaţii stabile, cu viitor, cu contracte ferme.Provizoratul nu o atrage. Mergeţi împreună la spectacole, la expoziţii, conferinţe, la dans, la petreceri, la nunţi, în vizită la bunici. Da dovadă de afectivitate mare, este vorbăreaţă, amabilă, plăcută. Are un mare rafinament în exprimarea sentimentelor, prin manifestări artistice, poetice, estetice. Poate aştepta şi de la partener astfel de manifestări. Are tendinţa de a trasnfiorma erotismul în mijloc de expresie artistică fiind posibil consumatoare de artă cu tentă erotică (filme, pictură, literatură, fotografii erotice). Simte o mare nevoie de a seduce, de a se uni.

7.balanta

O seară în doi, cu discuţii despre subiectele sale preferate, cu o partidă de dans în intimitate sau în societate pot fi un moment propice seducţiei. O fereastră deschisă, o plimbare prelungită în aer liber, un decor armonios, artistic, par a fi cadrul perfect pentru o seară romantică. O plimbare într-o zonă cu multă vegetaţie, la mare, în pădure sau la munte, unde să se umple de aer curat pot fi un bun început al unei seri intime. Un parfum fin în încăpere sau o fereastră deschisă de unde să adie un vânt uşor, sub cerul liber, în adierea serii sau a dimineţii, sunt elemente de decor specifice momentului de seducere a unei Balanţe.

Cum cucereşti un Scorpion

Scorpionul va fi atras întotdeauna prin discuţii despre subiecte neobişnuite: despre moarte, reîncarnare, destin, enigme, organizaţii secrete, ocultism, erotism. Îl atrag povestirile despre crime, descoperiri arheologice, antichităţi, moşteniri, înmormântări, accidente, operaţii chirurgicale, dezastre, nenorociri, magie, vrăji. O plimbare prin locuri misterioase, care să-i stârnească fiori pe şira spinării, chiar o escapadă nocturnă prin cimitir, îi pot declanşa şi apetitul erotic. Îi plac jocurile erotice cu apă (duşuri, dragoste pe malul marii sau chiar în apă), băuturile fine, în timpul seducţiei.

8.scorpion

Jocul valurilor îl pot excita la maximum. Îi plac zonele secrete, întunecate chiar, departe de ochii lumii, unde să-şi poată permite cele mai ciudate experienţe. Întunericul şi misterul îl atrag deopotrivă. Urmăriţi împreună un film erotic, unul poliţist sau chiar unul de groază, care să îl impresioneze la maximum. Mergeţi împreună la un medium, la o şedinţă de spiritism, într-un magazin de antichităţi sau într-un sex shop. Citiţi împreună reviste pe teme oculte şi împărtăşit-vă reciproc cele mai bizare evenimente ale vieţii, căutând o explicaţie ocultă în toate. Îl atrag experimentele stranii pe plan erotic, astfel încât nu s-ar da în lături de la perversităţi, orgii sexuale sau drogurile şi alcoolul alăturate partidelor de sex.

Cum cucereşti un Săgetător

Când întâlneşti un Săgetător, trebuie să apelezi la tot felul de discuţii despre călătorii, să îl atragi cu povestiri din călătoriile tale în străinătate, cu păţanii ale animalelor de casă, cu discuţii pe teme profesionale, filosofice, religioase. Îi plac discuţiile despre destin şi divinitate. Îl atrag discuţiile despre sau în limbi străine. O vânătoare ar fi o experienţă foarte excitantă pentru un Săgetător, dacă nu una reală, cu animale, atunci una umană, în care el să fie cel vânat sau el să fie vănătorul. Îi plac relaţiile sincere, deschise, loiale, legale, şi deci foarte greu va accepta o relaţie cu o persoană angajată deja într-o altă relaţie (căsătorit, logodit sau chiar divorţat). Inclusiv în relaţiile sale amoroase, nu vrea să încalce nici o lege sau regulă.Pentru a ajunge mai uşor la el, e bine să te integrezi în anturajul său, printre colegii de studii, printre colegii de la vreun curs sau cerc pe care îl frecventează. Scoate-l la plimbare cât mai des, faceţi sport împreună, călătoriţi, chiar şi în străinătate dacă se poate. Atrage-l cu discuţii filosofice sau religioase, mergeţi la biserica împreună, ieşiţi cât mai mult timp în natură, în locurile lui preferate. Fiind atras de aventură, şi cucerirea unui Săgetător poate fi o aventură plină de evenimente. Pânda îndelungată până la seducţie sunt foarte atractive pentru el. Faptul că se simte urmărit, hăituit chiar, îl poate atrage foarte mult. După ce a ajuns să te cunoască îndeajuns de bine, drumul spre inima sa e liber, însă ajungerea prea rapidă la sex îl poate plictisi. Un foc aprins (direct în natură sau într-un şemineu) sau pur şi simplu nişte lumânări aprinse sunt un decor potrivit pentru seducerea unui Săgetător.

9.sagetator

O fereastră deschisă spre un peisaj de vis, un picnic la iarbă verde, o plimbare cu trăsură sau o şaretă trasă de cai sau pur şi simplu o plimbare călare printr-un peisaj de vis, poate chiar o partidă de vânătoare pot fi momente de-a dreptul excitante pentru un Săgetător, aprinzându-i imaginaţia şi dorinţa. O vizită într-un loc sacru (templu, mânăstire, catedrală, schit, biserică) sau chiar o rugăciune în doi în faţă unui altar sunt soluţii perfecte de a ajunge la inima lui foarte repede. Inclusiv dragostea sub cerul liber pot fi experienţe dorite de un Săgetător.

Cum cucereşti un Capricorn

10.capricorn

Caută un partener serios, cu simţul datoriei şi al responsabilităţii, îşi doreşte o uniune durabilă, chiar cu un partener mai în vârstă sau care cel puţin să manifeste foarte multă maturitate. Îi place discreţia în relaţii sentimentale, fără a face prea multă paradă de sentimentele sale sau ale partenerului. Un Capricorn este greu de cucerit, datorită aparenţei sale uşor distante care dă impresia că nu ar fi interesat într-o relaţie sentimentală. Poate fi cucerit prin discuţii despre timp, munte, agricultură, muncă, datorie, responsabilitate, funcţii înalte, economie.

Cum cucereşti un Vărsător

Pentru a-l cuceri, e de ajuns să ai o doză cât de mică de originalitate care să-i atragă atenţia, deci nu fi niciodată la fel că toată lumea. Un dram de nebunie nu strică. Mergeţi împreună la filme SF, urmăriţi emisiuni la televizor, închiriaţi casete video, visaţi împreună cu ochii deschişi, chiar dacă daţi naştere la utopii. Îl atrag discuţiile în contradictoriu, deci nu lua contradicţiile ca un afront personal, ci ca o modalitate de a-i stârni interesul asupra ta. O plimbare în viteză cu maşina sau cu motocicleta, în care să simtă puternic spiritul său independent desfăşurându-se dar şi vântul suflându-i prin păr, o seară cu prietenii, un film politic, SF, o comedie sau unul pe teme ştiinţifice, un documentar pe Discovery sau o discuţie despre viitorul planetei pot fi un bun început pentru o seară în doi. Aviaţia, parapsihologia, politica, astrologia, informatica, electronica, ştiinţa de ultimă oră pot fi subiecte favorite pentru un Vărsător. Scoate-i în evidenţă valoarea, pentru că îi place să i se recunoască meritele, modestia nefiindu-i deloc caracteristică. Nu-i impune reguli şi convenţii, pentru că se va simţi cobnstrâns şi s-ar putea să îşi piardă interesul pentru tine.

11.varsator

Îi plac locurile modern decorate, luminate,spaţioase, aşa că nu-l obliga să intre într-o casă veche, într-un castel medieval, într-un spaţiu de început de secol. Când vizitaţi un oraş, nu te grăbi să ajungi mai întâi la reperele turistice istorice, ci vizitaţi mai întâi centrul nou, modern al acelui loc. Atras de invenţiile de ultima oră, şi-ar putea manifesta sexualitatea şi la nivel virtual, prin internet. Dacă se poate păstraţi legătura foarte des prin telefon sau email, mai mult decât prin scrisori sau alte mijloace demodate de comunicaţie. Răsfoiţi împreună reviste de ştiinţă şi tehnică, împărtăşiţi experienţe psihice intense, plimbaţi-vă împreună cu trenul sau avionul, frecventaţi diverse cluburi sau asociaţii (inclusiv umanitare sau caritabile), acceptă-i atitudinea deschisă spre toţi, deci nu fi posesiv cu un Vărsător. Dacă are libertate şi planuri de viitor, un Vărsător este cel mai fericit.

Cum cucereşti un Peşte

Pentru a ajunge mai uşor la inima unui Peşte, e bine să exploatezi, cu grijă, aceste slăbiciuni ale sale.Asigură-l mereu că este iubit, arată-i în permanenţă dovezi de dragoste, fie prin vorbe, fie prin gesturi, pentru că simte în permanenţă nevoia de a fi sigur de partenerul său. Alintă-l, răsfaţă-l, îmbată-l în cuvinte de dragoste, fără a face economie de cuvinte sau mângâieri. Arată-te sigur pe tine, încrezător, puternic, dominator în faţă lui. Un partener puternic, protector şi de încredere îi poate stârni interesul din prima clipă. Ajută-l să stea departe de orice stimulent care l-ar putea distruge: alcool, medicamente, calmante, tutun, droguri. Nu îl tenta cu astfel de substanţe nici măcar în glumă. Nu-i da motive de gelozie sau teamă, pentru că orice urmă de îndoială îl poate distruge.

12.pesti

Poate fi cucerit prin discuţii despre vise, poezie, vicii, religie, animale, psihologie, sentimente de frustrare, confidenţe. O plimbare pe ceaţă, în preajma unui lac, pe întuneric, prin locuri misterioase poate fi un bun început al seducerii unui Peşte. Un cadru intim, misterios, închis, retras, cu o linişte totală, după câteva guri de alcool sau chiar un pui de somn, după câteva minute de relaxare sau de meditaţie, pot fi momente prielnice pentru cucerirea sa. Îi place să fie compătimit şi să îl vadă pe partener că este profund impresionat de suferinţele sale interioare, pe care va încerca mereu să şi le povestească.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page