Cu drag, tuturor ”curvelor” care si-au deschis bratele, inima si picioarele … si pt mine (nu neaparat in ordinea asta)

by

Barbatii au impartit femeile in doua categorii:
”cuminti” si ”curve”.

Primele sunt cele care si-au mutilat identitatea, reprimandu-si  sau negându-si  sexualitatea si care sunt femeile de luat de neveste.

Iar celelalte sunt femeile normale care nu-s interesate să flateze ego-ul masculin tradandu-și sufletul pentru validarea sau atentia unui barbat.

NU stiu insa cati observa ca femeile cuminti sunt dispretuite, neinteresante, respinse  si nu rareori agresate in intimitate
in timp ce sunt  ”iubite” romantic in public, sau de zilele femeii si iubirii,
pe cand ”curvele” sunt dispretuite public, dar dorite si cautate fara incetare din todeauna.

Primele platesc cu devitalizarea si sclavia lor validarea publica din partea barbatului,iar celelate domina, exploateaza si taxeaza barbatul in intimitate … desi acelasi barbat, in prostia si impostura lui patetica, isi mimeaza superioritatea prin discursul public fals dispretuitor.

Pana barbatul se trezeste si-si aminteste ca a fi barbat inseamna a contribui la prosperitatea femeii si nu inseamna a-i amputa trairea dupa interesele lui meschine … recomand femeilor sa-si activeze curajul de infrunta ipocrizia sociala devenind cele mai asumate curve ce-si pot imagina ca pot fi.A fi ”curva” (interesata de traire, libertate,experiență, barbati si extaz)  este dreptul si mai ales obligatia femeii de a-și exprima natura intima care aduce sens, prosperitate, echilibru si motivatie in viața de pe aceasta planetă.Pentru interesele de control asupra  femeii , destinate sa satisfaca sentimentele de importanta a unor masculi  speriați de propria micime interioara , a fost sacrificat tot ce da sens vietii: libertate, demnitate, placere si incredere intre oameni. Totul sub justificarea atât de conveabilă ca perversitatea posesivitatii este in natura si celulele noastre si orice incercare de a o depași este un obiectiv imposibil de luat in calcul.

Inclusiv această justificare este expresia perfecta a ratarii masculinitatii ce a fost sadita ca potential in fiecare barbat ce a pasit pe acest pamant.

Regasirea libertatii sexuale si sentimentale de catre femei este solutia care le face rapid intregi, puternice si increzatoare. In erotismul femeii sta puterea ei … si iar barbatii rataciti in nesmtire si ipocrizie se crispeaza de durere si umilinta în fata libertatii ei, … in loc sa respecte si sa evolueze pana la punctul in care pot avea admiratia si interesul unor femei complete, puternice, echilibrate.

Erotismul femeii ce o defineste ii elibereaza propria umanitate, la fel cum umanitatea barbatului ii elibereaza erotismul. Cand barbatul o blocat erotismul femeii, i-a blocat umanitatea. Dupa care face pe victima cruzimii femeilor. Cand el, barbatul, o acuzat si condamnat, intr-o ipocrizie fara margini, exact ce admira mai mult in femeie: sensibilitatea si erotismul ei.

Ce nu intelege barbatul este ca atunci cand o tradat femeia, nerecunoscandu-i locul si importanta pentru viata lui  … si-o tradat sufletul de barbat fara de care ramane doar un copil speriat, ce se chinuie sa para mascul feroce si foarte sigur pe puterea si valorile lui.

Paradoxal este ca femeile, care s-au maturizat fortat intr-o lume agresiva cu ele, au ajuns sa-si doreasca chiar si acest mascul feroce care se vinde barbatul … dar spre dezamagirea lor, nu gasesc decat acelasi speriat si nesigur copil.

Cand nu vor mai fi ”proaste” care sa-si sacrifice identitatea si viata pentru ”iubitii” lor … barbatul va fi pus fata in fata cu propria impostura, spre binele lui insusi.

Va trebui sa accepte ca este egal femeii si ca trebuie sa-si castige respectul si atentia lor prin intelepciune, vitalitate si sensibilitate si in nici un caz prin manipulare, agresivitate, teorii morale ipocrite. Daca esti puternic si inteligent ca barbat atunci dovedeste-o prin farmecul si vitalitatea care ti-o da intelepciunea si nu prin abilitatea de a supune si distruge femei.

Sa respecti femeia inseamna sa o intelegi si sa o sustii in interesele ei fundamentale si nu prin prisma intereselor ego-ului masculin.

Bineinteles ca mai devreme sau mai tarziu femeile ”cuminti” vor intelege ca au fost trase pe sfoara si vor deveni ”curvele” care s-au temut sa fie. Dar de multe ori au distrus prea mult in ele, ca sa mai recupereze mare lucru. Insa lucrurile se vor schimba … si datorita mie. :)

7a522d18ff26a6f0d2dbc17b8107646f

 

Si luati si bancul de mai jos ca si o concluzie buna:

Un betiv se uita tulbure in lungul tramvaiului si decreteaza:
Toate femeile de pe partea dreapta sunt…hac, proaste…
iar cele de pe stanga… sunt curve!!
O cocoana revoltata: Cum iti permiti sa ma faci pe mine curva, betiv imputit!!!!……
Nuuuuu esti curvaaa??!!…..Treci pe partea aialalta…

:)http://www.fiiconstient.ro/

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page