Horoscop, Lifestyle — martie 26, 2014 at 20:02

Cu cine te potriveşti? Zodiile şi compatibilitatea – partea a II-a

by

Vreti sa aflati mai multe despre compatibilitatile intre zodii? Care sunt aspectele care ii atrag pe reprezentantii unei zodii catre alta? Sau cele care cauzeaza cel mai adesea certuri intre ei? Fiecare zodie isi are caracterisitcile proprii, ce uneori se potrivesc ca o manusa cu ale alteia, dar alteori intra in conflict direct. Se spune din acest motiv ca exista combinatii bune si altele mai putin bune intre diferitele semne zodiacale.

Desigur, nu sunt o reteta garantata a succesului sau a dezastrului in cuplu, insa compatibilitatile reprezinta un punct de plecare bine de luat in considerare.

7. Nativilor din Balanţă le place sǎ fie admirați și iubiți, oferind în schimb același lucru, în aceeași mǎsurǎ în care primesc.
Balanța poate pǎrea dispusǎ spre flirturi și puțin exhibiționistǎ. De fapt, chiar este. Dar folosește aceastǎ tacticǎ pentru a sonda terenul și pentru a selecta partenerul potrivit, din multitudinea de posibilitǎți existente.

balantaAcești nativi comunicǎ facil cu celelalte semne de aer (Gemeni și Vǎrsǎtor), dar sunt foarte atrași și de pasiunea semnelor de foc (Berbec, Leu,Sǎgetǎtor). Cu semnele de pǎmânt (Taur, Fecioara, Capricorn) se pot simți în siguranțǎ, dar se pot plictisi foarte repede, iar semnele de apǎ ( Rac, Scorpion, Pești) sunt niște enigme pentru ei (din cauza emoțiilor mult prea intense).

Alǎturi de un Berbec autentic, Balanța poate cunoaște culmile dragostei, exprimate în cel mai original mod cu putințǎ.Cu toate acestea, dupǎ ce pasiunea de la început se risipește, ar putea sǎ se simtǎ amenințatǎ de impulsivitatea Berbecului. Cei doi ar putea face echipa buna (in ciuda diferentelor dintre ei), cu conditia ca Balanta sa accepte actiunile pripite ale nerabdatorului Berbec .

Cu Taurul , are în comun simțul estetic și atracția pentru plǎcere și confort.Totuși, Taurul ar putea sǎ-i parǎ cam prea rigid si grosier în atitudine. Ca sǎ nu mai vorbim de faptul cǎ nu-i satisface nevoie de socializare. Atractia fizica puternica ii pot aduce impreuna,dar…pentru cat timp ?

Gemenii sunt pe aceeași lungime de undǎ cu Balanța. Ambii sunt sociabili, comunicativi și atrași de tot ce reprezintǎ cunoaștere și nou.Un nativ Gemeni îi poate înveseli foarte mult viața Balanței , dacǎ aceasta din urmǎ consimte sǎ-i dea spațiu Geamǎnului jovial. Ambii au tendinta sa intelectualizeze sentimentele , sa le traiasca mai mult cu mintea decat cu sufletul.

Racul este foarte greu de deslușit și reprezintǎ o companie incomodǎ pentru Balanțǎ. Este mult prea emotiv și mult prea atașat de casǎ și cǎmin. Dacǎ Racul învațǎ sǎ comunice mai mult, iar Balanța are rǎbdare cu sensibilitatea Racului, pot exista șanse de reușitǎ.

Leul este o alegere excelentǎ, mai ales cǎ îi stârnește permanent inspirația Balanței și îi oferǎ noi și noi motive de admirație.Leul are nevoie de înclinațiile sociale ale Balanței, iar aceasta este încântatǎ de mǎrinimia și curajul Leului. Eleganta si rafinamentul Balantei se impletesc armonios cu demnitatea si dorinta de a straluci a Leului.

Cu Fecioara, relația poate pǎrea armonioasǎ la început, pentru cǎ ambii parteneri iubesc corectitudinea și dreptatea. Pe parcurs însǎ, aceastǎ uniune riscǎ sǎ devinǎ mult prea convenționalǎ și sǎ se lase mǎcinatǎ de rutinǎ.

Doi nativi Balanțǎ se pot înțelege de minune . Pot forma o pereche eleganta ,manierata .Numai cǎ uneori le poate fi foarte greu sǎ-și asume responsabilitǎți, pentru cǎ fiecare dintre ei se bazeazǎ pe celǎlalt. Astfel, lucrurile pot scǎpa de sub control, iar relația lor poate deveni superficialǎ.

Cu Scorpionul, este greu de crezut cǎ o Balanțǎ va rezista prea mult timp. Chiar dacǎ în prima fazǎ au senzația cǎ se completeazǎ și cǎ fiecare gǎsește la celǎlalt exact ce-i lipsește lui însuși, dupǎ scurt timp, Balanța tinde sǎ renunțe. Posesivitatea Scorpionului și dorința lui de manipulare, sunt epuizante pentru Balanțǎ.

Cu Sǎgetǎtorul , poate rezulta o uniune frumoasǎ, mai ales dacǎ cei doi au un ideal comun. Sǎgetǎtorul este o sursǎ de energie fabuloasǎ pentru comoda Balanțǎ și o provocare continuǎ .Balanța îl poate învǎța pe Sǎgetǎtor arta parteneriatului.

Un Capricorn poate aduce la început, iluzia stabilitǎții și realizǎrilor comune. Însǎ pe parcurs, Balanța va fi deranjatǎ de individualismul și ambițiile Capricornului. Este o relație conventionala, destul de dificilǎ și frustrantǎ.

Alǎturi de un Vǎrsǎtor,.Balanța poate avea satisfacții deosebite . Cei doi pot realiza lucruri mǎrețe împreunǎ,chiar dacǎ unul este nonconformist (Vǎrsǎtorul), iar celǎlalt este conformist și ține la regulile sociale ( Balanța). Totuși, pasiunea este mult diminuatǎ. Daca reusesc sa mentina contactul cu realitatea,pot realiza lucruri marete impreuna!

Un nativ Pești nu prea face casǎ bunǎ cu Balanța. Au viziuni mult prea divergente despre viațǎ. În plus, nehotǎrârea Balanței ,împreunǎ cu ambiguitatea și dualitatea Peștilor, duc la un moment dat, la separarea drumurilor celor doi. Ei trebuie sa fie sinceri si mai fermi!

8. Scorpionii par sǎ știe totul despre sentimentele celorlalți, dar foarte rar și le dezvǎluie pe ale lor. Sunt destul de misterioși, foarte precauți, se implicǎ cu greu din punct de vedere emoțional, dar când o fac, o fac cu toatǎ ființa și cu toatǎ pasiunea de care sunt în stare.

scorpionScorpionul interacționeazǎ în mod armonios (mai mult la nivel emoțional) cu celelalte douǎ semne de apǎ (Rac și Pești). Poate face însǎ echipǎ bunǎ și cu semnele de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ și Capricorn).

Semnele de foc (Berbec, Leu, Sǎgetǎtor) îl provoacǎ prea mult (dragoste cu nǎbǎdǎi), iar cele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor), fiind predominant mentale, nu rǎspund așa cum și-ar dori, emoțiilor sale intense.

Cu Berbecul, interacționeazǎ impulsiv și paradoxal. La început se poate naște o pasiune agreatǎ de amândoi. Dar cu timpul, Berbecul se saturǎ de strategiile ascunse ale Scorpionului, iar acesta din urmǎ nu poate accepta spontaneitatea și inițiativele curajoase ale Berbecului, care-i amenințǎ siguranța.

Într-o relație cu Taurul, cei doi se pot completa frumos, reciproc, pentru cǎ fiecare vine în relație exact cu ceea ce-i lipsește celuilalt. Îi unesc în special dorința de siguranțǎ pe toate planurile, tenacitatea și dorința de confort material.

O relație cu un nativ Gemeni poate fi destul de complicatǎ. Profunzimea dusǎ la extrem a Scorpionului nu prea se pliazǎ pe superficialitatea Gemenilor. Chiar dacǎ la început poate pǎrea amuzant.

Cu Racul, realația poate fi armonioasǎ. Ambele zodii sunt predominant emoționale, trǎiesc intens și sunt profunde. Numai cǎ ar trebui sǎ evite exacerbarea emoțiilor și posesivitǎții, dacǎ nu vor sǎ se izoleze de lume, ori sǎ trǎiascǎ drame rupte din filme.

Leul poate sǎ exercite o atracție uluitoare asupra Scoprionului, chiar dacǎ nu au foarte multe în comun. Scorpionul admirǎ orientarea permanentǎ spre succes a Leului, iar Leul poate fi flatat de tenacitatea neobositǎ a Scorpionului în a-l cuceri. Cu timpul însǎ, pot ieși scântei greu de stins.

Fecioara poate fi potrivitǎ pentru Scorpionul cel ambițios, mai ales dacǎ au scopuri comune, la care pun umǎrul împreunǎ. Atenția și interesul pentru detalii, caracteristice Fecioarei, îi sunt de mare folos Scorpionului în punerea la punct a strategiilor pe care le construiește pentru scopurile lui.

Balanța îl fascineazǎ cu adevǎrat pe Scorpion, prin eleganțǎ, maniere și distincție.Totuși, Scorpionul ar trebui sǎ fie extrem de delicat, pentru a primi atenția Balanței, pentru cǎ aceasta nu agreeazǎ stilul direct sau brutal. O relație dificilǎ.

Doi Scorpioni la un loc pot face echipǎ bunǎ, pentru cǎ , dincolo de secretele inerente și de misterul care învǎluie relația, ei își simt și anticipeazǎ sentimentele, gesturile și acțiunile.Totuși, în timp, riscǎ sǎ se izoleze de lume și sǎ construiascǎ o gramadǎ de scenarii ireale, provocându-și suferințǎ.

Sǎgetǎtorul cel jovial, aventurier și optimist îl contrariazǎ pe Scorpionul cel posesiv, secretos și precaut. Sǎgetǎtorul se plistisește repede sǎ stea în colivie. El are nevoie de libertate, iar dacǎ n-o are, va fugi mâncând pǎmântul. Dar mai sunt și excepții.

Capricornul poate fi o alegere inspiratǎ pentru Scorpion. Ei se admirǎ reciproc. Amândoi au scopuri înalte și ambiția de a le atinge, indiferent de circumstanțe, chiar dacǎ abordeazǎ cǎi diferite. Fac echipǎ bunǎ.

Vǎrsǎtorul și Scorpionul sunt precum uleiul cu apa. Scorpionul este emoțional și profund, strategic și secretos, în timp ce Vǎrsǎtorul este vizionar și superficial, mental și curios, deschis și prietenos. Însǎ și aici pot exista excepții.

Nativul Pești se pliazǎ bine pe caracterul emoțional al Scorpionului. Peștele îl poate inspira pe Scorpion, iar acesta din urmǎ îl poate ambiționa pe Pește. Însǎ Scorpionul va trebui sǎ accepte cǎ nu-l poate controla în totalitate pe Peștele cel alunecos.

9. Sǎgetǎtorul este în permanențǎ în mișcare și în cǎutare de distracție și amuzament. La prima vedere s-ar putea crede ca sunt inconsecvenți în dragoste și cǎ nu poți conta pe sentimentele și devotamentul lor.

sagetatorCu semnele de foc (Berbec, Leu), Sǎgetǎtorii se înțeleg cel mai bine, pentru cǎ pot crea împreunǎ, povești de dragoste fierbinți și aventuroase.

Semnele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor) sunt la fel de provocatoare pentru Sǎgetǎtori, pentru cǎ le pot oferi acestoragenul de suprize pe care le adorǎ.

Taurii, Fecioarele și Capricornii nu se numǎrǎ printre preferințele acestor nativi, pentru simplul motiv cǎ nu sunt la fel de amatori de distracție.

Iar semnele de apǎ (Rac, Scorpion și Pești), le dau prea mari bǎtǎi de cap, fiind prea emoționale.

Cu Berbecul, poate forma o relatie productiva, pentru ca ambii sunt dispusi sa se dedice unui scop in viata. S-ar putea sa fie mai mult o relatie de afaceri decat una romantica, dar asta nu-I deranjeaza.

Cu Taurul, comunicarea este greoaie dar nu imposibila. Daca cei doi sunt permisivi si flexibili, relatia poate fi una frumoasa. Taurul poate invata sa renunte la rigiditate, iar Sagetatorul la instabilitate.

Cu Gemenii, stimularea intelectuala este esentiala. Insa gandirea imprastiata a Gemenilor l-ar putea irita pe vizionarul Sagetator. Daca au un tel comun, aceasta relatie poate functiona.

O relatie cu Racul are sanse mici sa reziste in timp, pentru ca cei doi au valori complet diferite. Racul vrea siguranta si este atasat de familie, in timp ce Sagetatorul isi doreste sa fie vesnic calator.

Cu Leul, se simte in elementul lui, pentru ca amandurora le place sa traiasca pe picior mare si sa se bucure de viata din plin. Ambii ar trebui sa renunte din cand in cand la orgoliu.

Fecioara si Sagetatorul se pot completa foarte bine, daca inteleg sa se accepte unul pe celalalt. Meticulozitatea si atentia pentru detalii caracteristice Fecioarei ii pot fi de mare folos Sagetatorului.

Cu Balanta formeaza o relatie armonioasa, dar mai mult cerebrala decat emotionala. Comunica foarte bine, sunt sociabili, dar sacrifica foarte usor pasiunea, in favoarea stimularii mentale.

Cu Scorpionul, suspiciunile sunt la ele acasa. Pentru ca cei doi au metode diferite de a obtine puterea. Scorpionul pe cai ascunse, iar Sagetatorul, la vedere. Relatia poate deveni obositoare.

Doi Sagetatori pot progresa impreuna, atata timp cat fiecare accepta opiniile celuilalt. Ei pot sa priveasca doar inainte, fara a se lasa intimidati de parerile negative ale celor din jur.

Un Capricorn poate sa-l enerveze la culme pe un nativ Sagetator, cu pesimismul si conservatorismul lui. Idealismul si optimismul Sagetatorului sunt greu de inteles de Capricorn.

Sagetatorul si Varsatorul pot realiza lucruri extraordinare impreuna pentru ca amandoi sunt deschisi la tot ce e nou si iubesc libertatea. Exista insa riscul ca cei doi sa se indeparteze la un moment dat.

Cu Pestii, poate fi o relatie frumoasa si stransa, cu conditia ca cei doi sa fie sinceri si deschisi unul cu celalalt, sa evite ambiguitatea si dualitatea. Conceptele comune ii tin aproape.

10. Capricornul este foarte precaut în legǎturǎ cu manifestarea emoțiilor și exprimarea sentimentelor. Tinde sǎ-și reprime trǎirile sufletului, din dorința de a se proteja. Considerǎ cǎ cineva care își pune sufletul pe tavǎ este vulnerabil și poate oricând sǎ fie rǎnit. De aceea, e extrem de rezervat, chiar distant și glacial.

capricornRezervați, realiști, distanți și uneori suspicioși, Capricornii sunt cei care construiesc o relație în timp. Au nevoie de siguranțǎ  și de multe dovezi de iubire  și loialitate din partea partenerului, pentru a fi convinși cǎ meritǎ sǎ se angajeze într-o relație pe termen lung. Nu existǎ un alt semn zodiacal mai organizat și mai prudent decât Capricornul. De aceea, e foarte greu sǎ impresionezi un astfel de nativ.

Bineînțeles, va avea o atitudine diferitǎ, funcție de zodia partenerului:

Spre exemplu, cu Berbecul interacționeazǎ conflictual. Cei doi pot avea obiective comune pe care sǎ le ducǎ la realizare, dar mai mult ca sigur, în final se va ajunge la un soi de competiție care va genera numeroase conflicte.

Cu Taurul, poate forma un cuplu stabil și prosper, în care senzualitatea este prezentǎ. Cei doi pot avea preocupǎri și scopuri comune, mai ales din punct de vedere material.

Cu Gemenii, este nevoie de multǎ rǎbdare si toleranțǎ. Pentru ca nativul Capricorn îl poate invalida constant pe Geamǎn, iar acesta din urmǎ se poate plictisi deseori în compania Capricornului serios.

Cu Racul cel familist și sentimental, Capricornul poate face casǎ bunǎ. Pentru cǎ unul se ocupǎ de casǎ și familie, iar celǎlalt de lucrurile practice, lumești. Se pot completa reciproc foarte bine.

Cu Leul, comunicarea  poate fi destul de dificilǎ. Ambii iși doresc putere, statut social și recunoaștere, consumându-și toatǎ energia pentru obținerea lor. Aceastǎ relație poate deveni în timp foarte rece..

Capricornul si Fecioara se înțeleg din priviri. Iși cunosc limitele foarte bine, sunt decenți, chiar puritani. Ştiu sǎ obținǎ bunǎstarea materialǎ, dar trebuie sǎ-și aminteascǎ sǎ se și distreze.

Cu Balanța, formeazǎ o pereche foarte corectǎ care nu prea lasǎ loc de pasiune și relaxare. Ca relația sǎ reziste în timp, ei trebuie sǎ învețe sǎ se deschidǎ emoțional.

Alǎturi de Scorpion, Capricornul se simte puternic și împlinit. Este partenerul perfect pentru un Capricorn care are scopuri mǎrețe. Se susțin unul pe celǎlalt și sunt extrem de serioși.

Sǎgetǎtorul este vǎzut de Capricorn ca fiind prea optimist. Ambii încearcǎ sǎ domine și astfel pot transforma relația lor într-o veșnicǎ luptǎ pentru supremație. Ar putea totuși sǎ se înțeleagǎ dacǎ lasǎ la o parte orgoliile.

Doi Capricorni împreunǎ pot pǎrea plictisitori. Ei se comportǎ de parcǎ ar avea o convenție scrisǎ, o asociere profesionalǎ. Insǎ cu efort și rǎbdare, poate deveni o relație extrem de solidǎ.

Cu Vǎrsǎtorul, relația pare imposibilǎ în aparențǎ. Dar, cu timpul, ei ar putea sǎ ajungǎ la rezultate bune împreunǎ. Vǎrsǎtorul ar putea sǎ învețe sǎ fie mai pragmatic, iar Capricornul mai deschis.

Cu Peștii interacționeazǎ favorabil. Nativul Pești aduce imaginație și sensibilitate în relație, iar Capricornul aduce stabilitate. Dacǎ-și deschid sufletele și se acceptǎ așa cum sunt, relația poate funcționa perfect.

11. Vǎrsǎtorul este expresia libertǎții și independenței, de aceea are nevoie de parteneri care sǎ-i respecte dorința de a fi și a face exact ce dorește și îl inspirǎ. Nu va putea trǎi niciodatǎ alǎturi de o paersoanǎ care îi îngrǎdește libertatea sau îi impune un anume tip de comportament.

varsatorCu Berbecul , alcǎtuiește o relație constructivǎ care poate ajunge departe. Ambii sunt independenți , apreciazǎ libertatea și știu sǎ-și respecte spațiul personal și dorințele.

Cu Taurul , formeazǎ o relație dificilǎ. Pentru cǎ Taurul investește mult într-o relație și nu poate ințelege tendința de evadare a Vǎrsǎtorului și nici discuțiile abstracte pe care acesta le inițiazǎ.

Cu Gemenii, rezultǎ o uniune cerebralǎ, din care emoțiile par sǎ lipseascǎ cu desǎvârșire. Atâta timp cât asta nu-i deranjeazǎ, relația poate funcționa foarte bine, pentru cǎ sunt pe aceeași lungime de undǎ.

Intre un Rac și un Vǎrsǎtor, diferențele sunt prea mari pentru ca o astfel de relație sǎ funcționeze.Vǎrsǎtorul vrea schimbare, Racul vrea stabilitate.Vǎrsǎtorul este detașat, iar Racul este emoțional.

Cu Leul, formeazǎ un cuplu în care contrariile sunt la ele acasǎ. Totuși poate fi o legaturǎ puternicǎ și constructivǎ dacǎ Leul este nobil și generos, iar Vǎrsǎtorul este sincer și onest.

Cu Fecioara, interacționeazǎ ciudat,ca urmare a individualismului pe care-l manifestǎ ambele semne. Cu toate astea, ei pot sǎ se armonizeze, dacǎ iși acordǎ spațiu și se acceptǎ unul pe celǎlalt așa cum sunt.

Un Vǎrsǎtor și o Balanțǎ, iatǎ o combinație care poate realiza lucruri mǎrețe. Nimeni nu știe mai bine decât ei sǎ depǎșeascǎ limitele sociale și sǎ aducǎ armonia in cuplu.Totuși, au nevoie de ceva mai mult realism.

Cu Scorpionul, ia naștere o relație tensionatǎ. Şi asta pentru cǎ Vǎrsǎtorului îi este foarte greu sǎ accepte tendința de control a Scorpionului, precum și manifestǎrile profund emoționale ale acestuia.

Impreunǎ cu Sǎgetǎtorul, poate realiza lucruri extraordinare. Ambii sunt independenți și adorǎ sǎ exploreze. Insǎ independența exageratǎ îi poate îndepǎrta unul de celǎlalt.

Cu Capricornul, alcǎtuiește o combinație provocatoare. Capricornul se poate simți amenințat de nonconformismul Vǎrsǎtorului, în timp ce acesta din urmǎ se va simți sufocat de conservatorismul Capricornului.

Doi Vǎrsǎtori, pot construi o relație reformatoare, nonconformistǎ și greu de înțeles de cei din jur. Ambii trǎiesc în minte și se pot detașa foarte ușor de planul emoțional și fizic.

Cu Peștii, interacționeazǎ constructiv, atâta timp cât ambii știu sǎ ținǎ prezente lucrurile care i-au adus împreunǎ.Totuși existǎ destul de multǎ ambiguitate și inconsecvențǎ.

12. Peștii generoși, sensibili, altruiști și iubitori, cautǎ sǎ priveascǎ esența ființei și nu suprafața. Ei au nevoie de o iubire profundǎ, romanticǎ, misterioasǎ. De aceea, pot suferi foarte ușor, când nu li se satisfac aceste nevoi sau când realitatea nu corespunde întru totul cu idealurile lor.

pestiPeștii se simt în largul lor alǎturi de semne de apǎ (Rac și Scorpion, dar și alți Pești). Semnele de apǎ empatizeazǎ foarte bine între ele și pot ajunge sǎ trǎiascǎ emoții foarte intense.

Semnele de aer (Gemenii, Balanța și Vǎrsǎtorul), îi pot lǎsa pe Pești sǎ se scalde în ce ape vor, dar în același timp îi pot ajuta sǎ atingǎ stǎri înalte de conștiințǎ.

Cu mai pragmaticele semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn), Peștii fac echipǎ bunǎ, pentru cǎ îi pot aduce pe aceștia mai aproape de realitate, smulgându-i din visare și fantezii.

De nativii din semnele de foc (Berbec, Leu, Sǎgetǎtor), sunt foarte diferiți. Existǎ și riscul  ca, din prea multǎ admirație pentru impetuozitatea și fermitatea acestora, sǎ devinǎ dependenți sau sǎ se lase prea mult manipulați.

Cu Berbecul, nu reușesc sǎ fie pe aceeași lungime de undǎ. Berbecul își pierde repede rǎbdarea încercând sǎ afle ce doresc sau ce simt Peștii.

Un Pește și un Taur se pot înțelege bine, cu condiția ca Taurul sǎ-l lase pe Pește sǎ viseze iar acesta din urmǎ sǎ învețe de la Taur simțul practic.

Cu Gemenii, se poate vorbi despre un început frumos, idilic, dinamic. Dar pe parcurs, își pot da seama cǎ aceastǎ relație nu are consistențǎ și profunzime.

Alǎturi de un Rac, se poate simți într-adevǎr în siguranțǎ. Ambii sunt sensibili și romantici. Totuși, uneori riscǎ sǎ devinǎ mult prea vulnerabili pentru cei din jur, din cauza sensibilitǎții.

Peștii îi pot idolatriza pe Lei, pentru cǎ vǎd în ei toate calitǎțile pe care ei nu le pot manifesta. Se pot înțelege bine, pânǎ în momentul în care Leul tinde sǎ devinǎ dictatorul, iar Peștele, victima.

Relația dintre un nativ Pești și o Fecioarǎ poate funcționa destul de bine, atâta vreme cât Peștele învațǎ sa fie ceva mai disciplinat și ordonat, iar Fecioara își dǎ voie sǎ fie romanticǎ.

Cu Balanța interacționeazǎ pașnic, numai cǎ ambii tind sǎ fugǎ de responsabilitǎți și sǎ nege existența pǎrții neplǎcute a vieții. La un moment dat, vor constata ca aceastǎ relație nu prea are substanțǎ.

Cu Scorpionul formeazǎ o relație intensǎ, dar destul de ciudatǎ privind din afarǎ. Se înțeleg bine unul pe celǎlalt, pentru cǎ ambii adorǎ profunzimea lucrurilor și misterul.

Cu Sǎgetǎtorul, Peștele are în comun conceptele despre viațǎ, credințǎ, religie, filozofie. În rest, relația poate fi destul de ambiguǎ și cu multe sincope, datorate lipsei sinceritǎții.

Cu Capricornul se poate completa foarte bine. Peștelui nu-i stricǎ sǎ împrumute câte ceva din pragmatismul Capricornului, iar Capricornul ar trebui sǎ învețe sǎ mai și viseze.

Cu Varsǎtorul, formeazǎ o uniune utopicǎ. Ei se completeazǎ foarte bine când vine vorba despre concepte și viziuni salvatoare pentru lumea în care trǎiesc. O combinație bunǎ în cele din urmǎ.

Doi Pești puși la un loc, întruchipeazǎ perfect termenul „martir”. Probabil cǎ ei l-au inventat. Începutul este promițǎtor, dar trebuie sǎ renunțe la a se compǎtimi în permanențǎ, dacǎ vor ca relația sǎ reziste.

[button link=”https://www.argumentpress.ro/cu-cine-te-potrivesti-zodiile-si-compatibilitatea-partea-i/” size=”large” bg_color=”#c40fc4″ window=”yes”]Cu cine te potriveşti? Zodiile şi compatibilitatea – partea I[/button]

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page