Horoscop, Lifestyle — martie 26, 2014 at 19:30

Cu cine te potriveşti? Zodiile şi compatibilitatea – partea I

by

Vreti sa aflati mai multe despre compatibilitatile intre zodii? Care sunt aspectele care ii atrag pe reprezentantii unei zodii catre alta? Sau cele care cauzeaza cel mai adesea certuri intre ei? Fiecare zodie isi are caracterisitcile proprii, ce uneori se potrivesc ca o manusa cu ale alteia, dar alteori intra in conflict direct. Se spune din acest motiv ca exista combinatii bune si altele mai putin bune intre diferitele semne zodiacale.

Desigur, nu sunt o reteta garantata a succesului sau a dezastrului in cuplu, insa compatibilitatile reprezinta un punct de plecare bine de luat in considerare.

1. Berbecul cel neobosit și aventurier adorǎ provocǎrile. Odatǎ ce s-a îndrǎgostit, este extrem de demonstrativ în exprimarea sentimentelor. Bate tobele, sǎ știe toatǎ lumea cǎ este fericit.

berbecFocul din inima lor poate fi bine întreținut de Berbeci, Lei și Sǎgetǎtori. De asemenea, semnele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor) îi completeazǎ foarte bine.

Racii și Capricornii sunt mult prea familiști și conservatori pentru ei, iar Scorpionii și Taurii sunt mult prea posesivi.

Cu Berbecul, este pe aceeași lungime de undǎ. Este clar cǎ acest cuplu poate avea pasiune din plin.Totuși, relația se poate sfârși repede din cauza inconsecvenței și precipitǎrii .

Cu Taurul, interacționeazǎ incomod. În timp ce Berbecul merge mereu înainte și își asumǎ riscuri, Taurul vrea siguranțǎ, este precaut și conservator.

Cu Gemenii, poate trǎi experiențe unice.Se simt bine împreunǎ pentru cǎ au foarte multe puncte convergente. Însǎ tentațiile din exterior le pot afecta relația.

Cu Racul, interacționeazǎ dificil. Au viziuni de viațǎ complet diferite în ceea ce privește familia. Racul este atașat de cǎmin, în timp ce Berbecul are nevoie de aventurǎ.

Cu Leul, are șanse sǎ construiascǎ o relație frumoasǎ, atâta timp cât cei doi au un obiectiv comun. Altfel, pot intra foarte ușor în conflict, din cauza caracterului dominator al celor doi.

De la o Fecioarǎ, Berbecul ar putea învǎța sǎ asculte și sǎ fie mai analitic și mai prudent. Fecioara, la rândul ei, ar putea învǎța sǎ aibǎ mai multǎ încredere în ea și sǎ fie mai fermǎ. Altfel, șansele sunt mici.

Cu Balanța, interacționeazǎ elegant . O relație frumoasǎ,distinsǎ și rafinatǎ. Deși, Berbecul se poate plictisi la un moment dat de standardele Balanței. Însǎ, dacǎ Balanța îi dǎ spațiu Berbecului, șansele de reușitǎ sunt mari.

Scorpionul îl poate incita pe Berbec în prima fazǎ. Dar, cu timpul, poate obosi din pricina comportamentului ascuns al acestuia. În schimb, Scorpionului I se pare prosteascǎ sinceritatea Berbecului.

Sǎgetǎtorul îi oferǎ Berbecului exact lucrurile de care acesta are nevoie: spirit de aventurǎ,dinamism, idealism, jovialitate și optimism. Pot ajunge departe, dacǎ au scopuri înalte.

Capricornul este mult prea conservator și taciturn pentru Berbec. Deși amândoi își doresc succes, au concepții diferite despre cum sǎ-l obținǎ. De asemenea, poate sǎ aparǎ lupta pentru control, care-I distanțeazǎ.

Vǎrsǎtorul reușește sǎ-l fascineze pe Berbec, prin cultura vastǎ, prin idealurile înalte și independențǎ. Amândoi știu sǎ-și ofere spațiu și sǎ-și respecte libertatea reciproc. Pot ajunge departe.

Peștii sunt mult prea ambigui și misterioși pentru stilul direct și sincer al Berbecilor. Le este greu sǎ comunice, deși la început ar putea pǎrea cǎ se completeazǎ foarte bine.

2. Nativii Taur sunt printre cei mai stabili și mai fideli din tot zodiacul. Este cunoscut faptul ca acestia isi doresc sa se casatoreasca pentru toata viata si ca se numara printre nativii care nu concep sa divorteze.

taurSe îndrăgostesc destul de greu (pentru că de regulă marjează cu reticență la noi începuturi), dar când o fac, o fac pentru multă vreme, dacă nu chiar pentru totdeauna.

Se simt atrași în special de semnele de apǎ (Rac, Scorpion și Pești). Sunt liniștiți alǎturi de semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn) unde probabil vor lipsi focurile de artificii, dar mǎcar se vor simți în siguranțǎ.

Uneori, unii Tauri se simt atrași și de semne ceva mai active și mai poznașe (Berbec, Gemeni, Sǎgetǎtor), dar acestea îi vor obosi la un moment dat și le vor crea un disconfort și un sentiment de instabilitate, greu de acceptat.

 Cu Berbecul, relatia poate fi provocatoare si obositoare. Taurul nu se simte in siguranta alaturi de Berbec, iar acesta din urma se simte limitat si constrans.

Doi Tauri pot convietui destul de greu impreuna. Daca unul dintre ei este ceva mai flexibil si mai curajos, nu este imposibil sa formeze o relatie de durata.

Cu Gemenii, Taurul nu se simte in siguranta. Nu poate accepta libertatea si independenta nativului. In plus, superficialitatea acestuia il enerveaza la culme.

Cu Racul interactioneaza confortabil. Este o relatie traditionala, pasnica si productiva, care le aduce celor doi, liniste si securitate emotionala.

Cu Leul, formeaza o relatie furtunoasa, dar care, paradoxal, poate fi durabila si solida. Daca Taurul ii da spatiu Leului si invata sa-l laude, sansele de reusita cresc.

Cu Fecioara, formeaza o combinatie cu adevarat armonioasa. Ei isi inteleg foarte bine dorintele si nevoile. Stiu sa-si conserve resursele, mai ales pe cele materiale.

Cu Balanta, rezulta o combinatie bazata mai mult pe atractie fizica si mai putin pe potrivire emotionala. De aici, ciocniri si conflicte numeroase.

Cu Scorpionul, realizeaza o relatie intensa, in care pamantul se intalneste cu neantul.Taurul invata sa fie pasional, iar Scorpionul exerseaza stabilitatea.

Cu Sagetatorul, interactioneaza amenintator. Sagetatorul ii poate placea Taurului la inceput, dar apoi isi da seama ca nu e ceea ce-si doreste si ca ii ameninta in permanenta stabilitatea.

Cu Capricornul, iata o relatie care poate ramane intacta pana la adanci batraneti. Este o relatie productiva, stabila si prospera, cu conditia ca cei doi sa nu devina avari si neciopliti.

Cu Varsatorul, Taurul da semne de iritare si neliniste. Asta pentru ca nu poate suporta tendintele de evadare pe care orice Varsator le are. Atunci devine gelos si posesiv, iar Varsatorul detesta asta.

Cu Pestii, formeaza o combinatie fericita si durabila. Pentru ca fiecare aduce ce are nevoie celalalt (Taurul aduce stabilitate, iar Pestii –sensibilitate si romantism).

3. Gemenii, semn al comunicǎrii, schimburilor, relațiilor, sunt un semn mutabil care adorǎ mișcarea. De aceea, nu ne putem aștepta la un nativ al acestei zodii sǎ fie prea statornic ori sǎ acorde toatǎ atenția unei singure persoane. Nu pentru cǎ nu vrea, ci pentru cǎ nu poate. Găseşte multe alte lucruri de interes în jur și ar vrea sǎ le cuprindǎ pe toate.

gemeniLa un Berbec, nativul Gemeni admirǎ pasiunea, dinamismul, inițiativa. Se pot înțelege de minune, pentru cǎ unul vine cu ideile geniale (Geamǎnul), iar celǎlalt cu curajul necesar pentru a le pune în practicǎ (Berbecul).

Cu Taurul, relația poate fi destul de încordatǎ, pentru cǎ cei doi au așteptǎri diferite de la o relație. În timp ce Taurul vrea liniște și stabilitate oferite de cǎmin, nativul Gemeni își dorește mișcare și aventurǎ.

Doi Gemeni își înțeleg perfect necesitǎțile și dorințele, numai cǎ lipsa de substanțǎ și profunzime le pot afecta la un moment dat relația.

Cu Racul, e greu de crezut cǎ un Geamǎn va rezista prea mult timp. Racul vrea sǎ stea acasǎ şi are nevoie de certitudini. Nativul Gemeni nu-i va putea oferi Racului decât o din ce în ce mai puternicǎ incertitudine.

Cu Leul, formeazǎ o relație frumoasǎ, dacǎ Leul este înțelept și-i înțelege Geamǎnului nevoia de mobilitate și chiar de flirt. Pe de altǎ parte, nativul Gemeni trebuie sǎ fie generos cu complimentele și atenția.

Lângǎ o Fecioarǎ, se simte bine pentru cǎ are provocare. Ambele semne sunt guvernate de același astru, Mercur, care simbolizeazǎ comunicarea și intelectul. E drept cǎ vǎd lucrurile diferit de cele mai multe ori, dar se stimuleazǎ reciproc și le place.

La o Balanțǎ, gǎsește echilibrul de care are nevoie. O relație în care nu putem vorbi de plictisealǎ ori de rutinǎ. Dar putem vedea dialoguri inteligente, presǎrate cu umor delicios. Cei doi sunt oameni de lume, cu multe relații și activitate socialǎ bogatǎ. Totuși, ar trebui sǎ nu neglijeze latura emoționalǎ.

Scorpionul îl provoacǎ prea mult pe un nativ Gemeni. Au valori diametral opuse, simt diferit și abordeazǎ viața din unghiuri divergente. Scorpionul trǎiește intens fiecare emoție și se conduce dupǎ dictonul „totul sau nimic”. Iar Geamǎnul nu poate sǎ-i ofere totul.

Sǎgetǎtorul aduce într-o relație exact ce are nevoie orice nativ Gemeni. Adicǎ spirit de aventurǎ, jovialitate, optimism, flexibilitate, umor. Se simt excelent împreunǎ! Dar sǎ nu uite sǎ mai treacǎ și pe acasǎ!

Cu Capricornul, nativul Gemeni s-ar putea simți încorsetat și limitat. Capricornul aleargǎ dupǎ statut profesional și social, este foarte serios și conștiincios. Dacǎ Geamǎnul înțelege asta, pot conviețui armonios pânǎ la urmǎ.

Cu Varsǎtorul formeazǎ o relație delicioasǎ, mai ales privitǎ din exterior. Se înțeleg din priviri, comunicǎ excelent, dar trebuie sǎ-și aminteascǎ sǎ mai și coboare din nori.

Cu Peștii, Gemenii se înțeleg foarte bine, cel puțin la început. Geamǎnul este incitat de aura de mister care-l înconjoarǎ pe Pește, iar Peștele este fascinat de inteligența Geamǎnului. Numai cǎ la un moment dat, se pot distanța foarte mult, din cauza dualitǎții lor native.

4. Se spune despre Raci cǎ sunt duri în exterior și sensibili în interior. Şi chiar așa este. Le este atât de teamă cǎ ar putea fi rǎniți încât deseori se înhid în ei sau dispar când te aştepţi mai puţin.
rac
Racul are nevoie de încredere și de atenţie (chiar dacǎ pare dur) și este foarte prudent când își dǎruiește inima.

Racii empatizeazǎ foarte repede cu semnele de apǎ, care sunt predominant emoționale ca și ei. Dar cum și emoția în exces stricǎ la un moment dat, ei fac echipǎ bunǎ cu semnele de pǎmânt care aduc un strop de rațiune în viața lor.

Cu Berbecul, Racul nu prea face casǎ bunǎ. Berbecului îi plac „focurile de artificii”, experiențele tumultuoase, aventurile extreme, care Racului i se par adevǎrate filme de groazǎ. Cel mai probabil, Racul va fugi mâncând pǎmântul. Berbecul este mult prea agitat, nerăbdător, independent şi tinde să tulbure stabilitatea Racului. Totuşi, dacă ea e Rac si are gijă de casă, iar el e Berbec si aduce pâinea pe masă, această relaţie poate funcţiona.

Cu Taurul, face echipǎ bunǎ. Sunt pe aceeași lungime de undǎ, în ce privește viziunea despre viațǎ, dar mai ales despre familie și cǎmin. Amândoi vor stabilitate și securitate. Şi le vor obține. Dar ar face bine sǎ evite rutina. Pot forma o relaţie tradiţională, clasică si stabilă, condimentată cu pusee de gelozie si posesivitate, din când in când. Nevoia de confort material a Taurului şi nevoia de confort emoţional a Racului fac casă bună impreună.

Gemenii îl provoacǎ pe sensibilul Rac. La început, Racul poate fi impresionat de inteligența și agilitatea partenerului Gemeni. Dar, cu timpul, se va sǎtura de instabilitatea și detașarea lui, pe care le percepe ca fiind lipsǎ de iubire și considerare. Un nativ Gemeni il poate face pe Rac sa se simtă nesigur. Acesta este mult prea jucăuş, neastâmpărat si schimbător, nu-i prea place să stea pe acasă, ceea ce îl va aduce la exasperare pe Racul cel familist.

Doi Raci la un loc vor fi mult prea vulnerabili și își vor construi relația numai și numai pe emoții. Emoții care, la un moment dat, vor fi atât de intense, încât îi vor epuiza. Totuși, dacǎ vor ști sǎ gestioneze aceste emoții, pot trǎi o veșnicǎ poveste de dragoste romanticǎ.

Asadar, cei doi pot convieţui frumos împreună. Insă dacă sunt excesiv de sensibili şi dacă preferă să-şi petreacă timpul liber numai acasă, riscă să se izoleze de restul lumii, iar relaţia lor ar putea deveni prea monotonă.

Leul va fi cu siguranțǎ flatat de atenția pe care i-o acordǎ Racul și de atitudinea protectivǎ a acestuia. Însǎ nu se știe dacǎ va fi capabil sǎ rǎspundǎ cu aceeași monedǎ. Relația poate funcționa, dacǎ Racul îi acordǎ libertate Leului, iar Leul încearcǎ sǎ fie mai compasiv și afectuos.

Cei doi pot forma o relatie care sparge tiparele, reprezentând un fel de excepţie care confirmă regula. Racul îi poate oferi Leului exact ceea ce-i lipseşte, şi anume sentimentul de siguranţă. Iar acesta din urmă poate aduce o scânteie in viaţa Racului.

Fecioara îl poate înțelege foarte bine pe sensibilul Rac, numai cǎ rareori se va lǎsa protejatǎ și cocoloșitǎ de acesta. Punctul slab al relației poate fi acela cǎ amândoi sunt neîncrezǎtori, anxioși (aici exceleazǎ Fecioara), ceea ce le va zǎdǎrnici planurile importante și îi vor face extrem de susceptibili la schimbǎri.

Racul si Fecioara alcătuiesc o combinaţie excelentă, mai ales dacă invaţă să se bucure de viaţă şi in afara căminului. Oricum, comunică foarte bine si îşi inţeleg reciproc nevoile. Riscul cel mai mare este să se sufoce unul pe celălalt.

Balanța nu prea poate înțelege intensitatea cu care simte Racul și nici desele momente de introspecție. În plus, Balanța este sociabilǎ și iubește sǎ fie mereu în comunicare cu oamenii, în timp ce Racul vrea sǎ stea acasǎ. Valorile si principiile celor doi, sunt atât de divergente, incât ajung să se simtă frustraţi in această combinaţie, care părea promiţătoare la început. Balanţa este mult prea cerebrală in viziunea Racului cel emoţional. O relație greoaie!

Cu Scorpionul, poate trǎi cea mai intensǎ și paradoxalǎ experiențǎ din viațǎ. Amândoi au naturǎ emoționalǎ, empatizeazǎ foarte bine și își intuiesc reciproc dorințele. O relație comparabilǎ cu un carusel. Frumoasǎ, dar cu senzații tari, suișuri și coborâșuri. Este o  relaţie extrem de pasională. Se intuiesc foarte bine unul pe celălalt, au o structura emoţională asemănătoare, dar trebuie să inveţe să-şi dea spaţiu unul celuilalt.

Sǎgetǎtorul cel aventurier este greu de acceptat de cǎtre Racul convențional. Pentru a putea funcționa aceastǎ relație, e nevoie ca Racul sǎ-i dea Sǎgetǎtorului toatǎ libertatea de care are nevoie, iar Sǎgetǎtorul sǎ stea mai mult acasǎ (greu de crezut!). Pentru ca Racul se simte bine acasă, in sânul familiei, Săgetătorul este cel mai infocat prieten al drumurilor si experienţelor cât mai variate.

Capricornul  îl completeazǎ frumos pe un nativ Rac, chiar dacǎ cele douǎ zodii se aflǎ în opoziție pe cercul zodiacal. Pot fi complementari, adicǎ fiecare vine în relație cu ceea ce-i lipsește celuilalt. Ambii sunt interesati de lucrurile practice, lumeşti şi de reputaţie. Punând aceste ingrediente la un loc cu simţul casnic al Racului, poate ieşi o combinaţie foarte reuşita.

Avangardistul Vǎrsǎtor nu prea se poate adapta la conservatorimul Racului și viceversa. Racul are nevoie sǎ ofere protecție, dar Varsǎtorul nu prea știe sǎ primeascǎ  sau sǎ aprecieze. Racul se opune schimbǎrilor, in timp ce Varsǎtorul le iubește. Cu alte cuvinte, Vărsătorul il destabilizează pe Rac. Obiectivele lor sunt atât de diferite şi contradictorii, incât ajung să se exaspereze reciproc. Racul este sufletist, Vărsatorul este cerebral. O relație dificilǎ!

Un nativ Pești îl poate inspira pe Rac sǎ-și exploreze mai mult talentele, simțul artistic și romantismul. O relație sensibilǎ, romanticǎ, bazatǎ pe experiențe magice, care depǎșesc cumva cadrul realitǎții palpabile. Este o combinaţie de care lumea ar avea mai multa nevoie. Sunt altruişti, inţelegători si atenţi la nevoile familiei. Cu toate acestea, ar fi bine să nu uite de visele proprii.

5.Leii sunt de regulǎ generoși (și așteaptǎ sǎ li se rǎspundǎ cu aceeași monedǎ), loiali și au o anume noblețe sufleteascǎ. Le place sǎ fie îndrǎgostiți și le place teatralismul oferit de dragoste. Se poate spune cǎ sunt îndrǎgostiți de dragoste.

leuLeii rezoneazǎ foarte bine cu semnele de foc (Berbec, Leu, Sǎgetǎtor) ,se simt inspirați de semnele de aer (Gemeni, Balanțǎ ,Vǎrsǎtor) , sunt provocați de semnele de apǎ (Rac, Scoprion, Pești) și contrariați de pragmatismul semnelor de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn). Dar sǎ facem un tur de zodiac, pentru a înțelege mai bine cum interacționeazǎ acești nativi cu fiecare din cele douǎsprezece semne zodiacale:

Cu Berbecul face echipǎ bunǎ, atâta vreme cât cei doi au scopuri comune. Altfel, lupta pentru control poate fi insuportabilǎ, iar crizele de gelozie și reacțiile violente ale Berbecului îl pot determina pe Leu sǎ fugǎ mâncând pǎmântul.

Taurul nu este o alegere tocmai confortabilǎ pentru un Leu. Amândoi sunt semne fixe, încǎpǎțânate și foarte puțin adaptabile. Însǎ pot face ca relația sǎ meargǎ, dacǎ Taurul îi va acorda libertate Leului și îl va valoriza cum se cuvine.

Gemenii cei jucǎuși și inteligenți îl incitǎ pe Leu și îl ajutǎ sǎ se destindǎ și sǎ vadǎ lucrurile mult mai detașat . Lângǎ un Geamǎn, Leul se bucurǎ mereu de experiențe noi, ceea ce-l incitǎ , atâta vreme cât îi rǎmâne fidel.

Racul poate fi o alegere bunǎ pentru un Leu care-și dorește cǎmin, stabilitate,

armonie, siguranțǎ. Pentru cǎ Racul știe sǎ-i ofere Leului confortul unui cǎmin solid. Totul este ca Racul sǎ nu-i limiteze libertatea Leului, iar Leul sǎ protejeze sensibilitatea Racului.

Doi Lei la un loc, gândesc și simt la unison. Ei se lasǎ inspirați unul de celǎlalt și se bucurǎ de viațǎ din plin. Cu condiția sǎ-și dea spațiu și sǎ-și tempereze orgoliul, vanitatea și dorința de a domina.

Fecioara cea perfecționistǎ, ordonatǎ și tipicarǎ nu e chiar pe gustul Leului boem . Şi totuși, ei pot învǎța foarte multe lucruri unul de la celǎlalt, dacǎ vor. Leul poate cǎpǎta mai mult simț practic, iar Fecioara poate învǎța sǎ se destindǎ.

Balanța cucerește repede un Leu, prin rafinament, eleganțǎ și maniere frumoase. Cei doi sunt pe aceeași lungime de undǎ în multe privințe, dar mai ales sub aspect social. Balanța are un talent aparte de a socializa, de a crea relații, de a ieși în lume. Iar Leul adorǎ asta!

Scorpionul poate fi o mare provocare pentru Leu! Intensitatea trǎirilor Scorpionului, merg mânǎ în mânǎ cu teatralismul Leului, dar doar pânǎ la un punct. Când Scorpionul va încerca sǎ-l manipuleze și controleze pe regele junglei, iar acesta se va prinde, va fi vai și amar!

Sǎgetǎtorul îi înveselește și lumineazǎ viața Leului, cu optimismul debordant, cu spiritul aventurier și idealurile lui înalte .Este o combinație reușitǎ, mai ales dacǎ sunt mișcați și inspirați de aceleași scopuri.

Capricornul cel pragmatic și ambițios, poate câștiga admirația și respectul Leului, însǎ acesta din urmǎ se poate plictisi foarte repede de felul morocǎnos și pesimist de a fi , al Capricornului.

Vǎrsǎtorul îl fascineazǎ pur și simplu pe Leu. Ştie atât de multe lucruri, are rǎspuns la orice și este atras de modern și avandgardist. Numai cǎ e necesar ca Vǎrsǎtorul sǎ-i dea mai multǎ atenție Leului.

Peștii cei sensibili și imaginativi pot fi catalizatorul emoțiilor Leului, în sensul cǎ-l pot face pe acesta sǎ-și descopere și exploateze creativitatea. Totuși, Leul are tendința sǎ-l subjuge pe Pește .

6. Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente, de aceea este posibil sǎ caute destul de mult pânǎ sǎ gǎseascǎ partenerul perfect (pentru cǎ trebuie sǎ fie cu adevǎrat perfect). Şi în relațiile afective, acestor nativi le place sǎ serveascǎ, sǎ fie de ajutor, astfel cǎ vor face tot posibilul ca persoanele iubite sǎ aibǎ tot ce își doresc.

fecioaraÎn relații, Fecioarele se îndreaptǎ adesea spre semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn). Dar pot realiza uniuni bune și cu semnele de apǎ, mai ales din punct de vedere emoțional (Rac, Scorpion, Pești).

Cu Berbecul , relaţia este dificilă, pentru că Fecioara se va simţi mereu neglijată şi neascultată. Pe de altǎ parte, Berbecul este mult prea impulsiv și precipitat pentru analitica Fecioarǎ. Totuşi, dacă Berbecul învaţă să asculte, ar putea să meargă.

Cu Taurul , are cele mai mari şanse să formeze o relaţie armonioasă, poate aproape perfectǎ. Taurul are simţ întreprinzător şi va asigura bunăstarea relaţiei, iar Fecioara, cu simțul ei organizatoric, prudența și logica imbatabilǎ, o va menţine.

De la Gemeni, poate învăţa multe lucruri minunate. Gemenii pot fi o nesfârștitǎ sursǎ de inspirație pentru Fecioare. Numai că au idei foarte diferite, iar acest lucru duce foarte des la certuri.

O relaţie cu Racul poate fi sigură şi confortabilă. Atât de confortabilă, încât pot interveni foarte repede rutina şi plictiseala. Totuși, Racul o poate face pe Fecioara suspicioasǎ sǎ-și deschidǎ inima.

Leul este o provocare pe care Fecioara simte cǎ nu o poate duce, dar cu toate acestea, Leul poate aduce scânteia pasiunii în viaţa Fecioarei, iar aceasta îl poate sfatui pe Leu şi îl poate ajuta să ia decizii corecte. Poate functiona!

Cu Fecioara, viaţa poate deveni monotonǎ și lipsitǎ de orice urmǎ de entuziasm, pentru ca ambii au nevoie de organizare şi siguranţă. Astfel, pot uita deseori sǎ se relaxeze, sǎ se distreze și deci sǎ se bucure de viațǎ..

Cu Balanţa se înțelege bine, cel puțin în prima fazǎ. Precizia și bunul simț ale Fecioarei, se îmbină frumos cu diplomaţia și dorința de armonie ale Balanţei. Din păcate, relația celor doi este predominant mentalǎ, fǎrǎ prea multǎ pasiune!

Scorpionul vede în Fecioarǎ partenerul perfect, care îl poate ajuta sǎ vadǎ detaliile și astfel sǎ-și ducǎ mai ușor scopurile la îndeplinire, iar Fecioara vede în Scorpion un partener puternic. Cu mici concesii, relaţia poate funcţiona.

Săgetătorul fascineazǎ fǎrǎ doar și poate, orice Fecioarǎ. Asta pentru cǎ îi aratǎ un mod de a trǎi (cu opimism, idealism, curaj) care îi este total strǎin. Totul este sa ţină pasul!

Cu Capricornul, comunicǎ perfect, chiar și fǎrǎ cuvinte. Se completează unul pe celălalt si sunt pe aceeaşi lungime de undă.Totuşi, ar fi indicat să se mai şi distreze din când în când.

Varsătorul cel imprevizibil și excentric este foarte greu de suportat de o Fecioarǎ calculatǎ și pudibondǎ. Celor doi le este foarte greu sǎ ajungǎ la un numitor comun și sfârșesc prin a se îndepǎrta unul de celǎlalt.

Cu Peştii, poate forma o relaţie frumoasă, chiar dacă au moduri diferite de abordare a vieţii. Se completeazǎ destul de bine, pentru cǎ fiecare aduce în relație ce-i lipsește celuilalt (Fecioara aduce rațiune, iar Peștele romantism).

[button link=”https://www.argumentpress.ro/cu-cine-te-potrivesti-zodiile-si-compatibilitatea-partea-ii/” size=”large” bg_color=”#c20ac2″ window=”yes”]Cu cine te potriveşti? Zodiile şi compatibilitatea – partea a II-a[/button]

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page