Politica, Politica naţională — noiembrie 16, 2014 at 17:09

CTP teorie DEVASTATOARE despre votul din dispora: înțegerea Ponta-Meleșcanu

by

CTPJurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că PSD boicotează intenționat votul din diaspora și consideră că Teodor Meleșcanu are o misiune clară. CTP consideră că Meleșcanu va demisiona după alegeri, dar PSD îi va găsit rapid o altă întrebuințare.

”Ambasadele şi consulatele României de pe tot globul, indiferent cine e ambasador sau consul, sunt structuri bine conservate ale securisto-comunismului. În fiecare dintre ele există, în funcţii cheie, câţiva tovarăşi vechi, unşi cu toate alifiile, care ştiu ce au de făcut chiar fără să primească ordine de la centru.

Acum, sub conducerea bătrânei caiafe cu stele şi în buric, T. Meleşcanu, pus acolo de V. Ponta ca să stranguleze şuvoaiele de votanţi români mai uns şi mai eficient decât o putea face trepăduşul Corlăţean, Sistemul îşi face datoria.

De pe vremea lui Ceauşescu, românii n-au mai stat la coadă de cu noapte. Atunci, pentru gheare de pui, acum, la coada democraţiei.

De decenii, ambasadele sunt cazematele luptei securisto-comunismului împotriva românilor pe care nu poate să-i pomanagească sau să-i şantajeze.

Înainte de `89, colegii lui Meleşcanu îţi spuneau cam aşa: „Vreţi să mergeţi la Paris? Dar mănăstirile din Moldova, le-aţi vizitat? Da? Dar Dobrogea? Nu? Ei, vedeţi?… Ia mergeţi şi vizitaţi Dobrogea, nici nu ştiţi ce ţară frumoasă avem…”. Acum, Meleşcanu îi trimite pe românii din Paris să voteze la Nancy, la sute de km distanţă. Şi mai are şi supremul cinism securist de grad mare să le spună că acolo e un centru important al Art Nouveau – nici nu ştiţi ce ţară frumoasă e Franţa.

În străinătate, sistemul roşu-albastru are mai puţine posibilităţi decât în ţară să camufleze şbilţurile sugrumătorilor votului liber.

V. Ponta spunea după turul 1 că dacă un singur român vrea să voteze şi nu poate, conducerea MAE pleacă. Corlăţean s-a dus. Diseară, când sute, poate mii de români vor rămâne din nou pe la garduri, Meleşcanu o să demisioneze doar dacă, cu sentimentul datoriei împlinite, primeşte o altă misiune.

Nu înainte de a ne explica de ce nu se poate prelungi timpul de votare, aşa cum a minţit în faţă o ţară întreagă că nu se pot organiza noi secţii de vot”, susține CTP, într-un editorial pentru Gândul.

stiripesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page