Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 20, 2016 at 13:11

Crucea Roșie Călărași: “Sănătate în bucate și viața fără de boală!

by

Proiectul ”Femeia: O prioritate” a ajuns la al doilea eveniment!

Crucea Roșie Călărași în parteneriat cu Primaria Călărași și Instituția Prefectului Călărași vă invită joi, 21 aprilie 2016, începând cu ora 10,30, în sala de sedințe a Primăriei Municipiului Călărași la evenimentul “Sănătate în bucate și viața fără de boală! “. Acesta este cel de-al doilea eveniment din seria întâlnirilor care au ca obiectiv principal sănătatea și informarea corectă a femeilor, ce vor urma pe parcursul întregului an 2016 și  care își propune să dezbată subiecte medicale de interes pentru toate femeile călărașene, indiferent de vârstă.

sanatate crucea rosieContinuitatea seminariilor educative privind sănătatea este extrem de importantă, și de aceea, Crucea Roșie Călărași continuă seria de evenimente privind informarea eficientă și dezbaterea a diverse teme privind educația femeilor şi tinerelor fete, pentru prevenirea și combaterea diverselor probleme de sănătate şi deopotrivă creşterea gradului de conștientizare, cunoştinţe şi abilităţi de comunicare privind afecțiunile medicale ce țin de sănătatea femeii.

”Mâncatul haotic și mereu pe fugă ne poate îmbolnăvi! Secretul unei vieţi sănătoase stă în programul fix al meselor”, consideră dr. Bogdan Guinea, medic medicină de urgenţă și consultant în nutriţie, invitatul special la acest eveniment, care va dezbate împreună cu d-voastră următoarele subiecte:

  • ” Mâncarea este cea mai mare iubire a noastră, dar oare știm noi să iubim corect ? “
  • ” Alimentația:un scop sau o necesitate? “
  • ” Mâncăm pentru a trai.Nu trăim pentru a manca ! “
  • ” A manca este o necesitate,dar a manca inteligent este o arta. “
  • ” Alimentația precară : viciul secolului XXI “

Proiectul  ”FEMEIA : O  PRIORITATE!”, are ca obiectiv principal Sănătatea Femeii.  În cadrul acestuia se vor derula sesiuni de informare asupra diverselor probleme medicale de interes pentru femei. Sănătatea este un dar nepreţuit și de aceea este nevoie să ne îngrijim în permanenţă de acest aspect. Proiectul coordonat de Aura Giurcă, va viza informarea femeilor cu privire la aspectele medicale legate de diverse afecțiuni la care sunt supuse pe parcursul vieții, informarea despre modalităţile de depistare ale bolilor, ale factorilor care favorizează apariţia lor, cât şi măsurile care contribuie la reducerea riscului de îmbolnăvire.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page