Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 19, 2014 at 10:28

Cristodor:Filipescu este pierzătorul …regimul Filipescu trebuie să dispară… a trecut vremea înjurăturilor şi ameninţărilor

by

20141118_121320

Mulţumesc tuturor călărăşenilor  care au ieşit la vot indifferent de opţiunea pe care au avut-o, a deschis conferinţa de presă a PSD, Dan Cristodor preşedintele organizaţie judeţene Călăraşi.

Dan Cristodor: „Noi suntem câştigătorii acestor alegeri în judeţ şi de acum încolo, cu siguranţă, vom câştiga toate alegerile la care vom participa în judeţul Călăraşi”

„În județ, Alianța Electorală PSD-UNPR-PC a câștigat alegerile în toate colegiile. Asta ar trebui să-i dea de gândit lui Răducu Filipescu pentru că și județul nostru își dorește schimbarea. În noaptea alegerilor, cei de la ACL, într-un exces de bucurie, au venit la sediul PSD înjurând, nu vreau să reproduc cuvintele urâte care le-am avut la adresa noastră. Detest ceea ce au făcut, nu sunt deloc de acord cu modul lor de exprimare, nu este normal să faci aşa ceva, să înjuri şi să ponegreşti un om în aşa fel. Ei, cel puţin, ar trebui să stea cu capul la cutie pentru că sunt pierzători la Călăraşi şi au pierdut într-un mod de tot rahatul.

Având în vedere că PSD are 13 primari, UNPR un primar şi ei au 41 de primari, procentul este în favoare Alianţei PSD-UNPR-PC, 55,18%, iar restul e al lor. Ar trebui să dea de gândit domnului Filipescu pentru că el este, de fapt, pierzătorul acestor alegeri în judeţul Călăraşi.

Din cele cinci colegii, la un procent de 62% prezenţă la vot, toate colegiile au fost câştigate de Alianţa PSD-UNPR-PC, iar rezultatele sunt următoarele: la nivel judeţean – Victor Ponta a obţinut 55,18%, iar Klaus Iohannis 44,81%. Pe Colegiul 1 Victor Ponta a obţinut 51,32%, iar Klaus Iohannis 48,68%. Pe Colegiul 2 Victor Ponta 51,62%, Klaus Iohannis 48,37%. Pe Colegiul 3 Victor Ponta a obţinut 50,70%, iar Klaus Iohannis 49,17%. Pe Colegiul 4 Victor Ponta 61,54%, Klaus Iohannis 39,91% şi pe Colegiul 5, Victor Ponta 63,32%, iar Klaus Iohannis 36,51 %.”

„Am avut şi avem o echipă PSD extraordinară, o echipă puternică, rezultatele se văd pentru că numai în urma rezultatelor pozitive poţi avea pretenţii că ai o echipă puternică, noi suntem câştigătorii acestor alegeri în judeţ şi de acum încolo, cu siguranţă, vom câştiga toate alegerile la care vom participa în judeţul Călăraşi.”, a subliniat șeful PSD Călărași.

Filipescu este pierzătorul …regimul Filipescu trebuie să dispară… a trecut vremea înjurăturilor şi ameninţărilor. Iohannis  a spus că e nevoie de o nouă atitudine în politică, nu de o atitudne de stăpân din evul mediu, pe care o are Filipescu atât cu slugile lui dar şi cu  competitorii politici,a declarat Cristodor, pentru Argument.

La Călăraşi, am câştigat datorită respectului faţă de oameni şi interesului pentru problemele lor, am câştigat datorită unei politici aproape de oameni ,energiei ,tinereţii şi încrederii pe care o inspirăm.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page