Evenimente, Ultimile Știri — mai 20, 2014 at 14:08

Cristian Diaconescu s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară…încă un pas

by

cristian-diaconescu_45cc6e0221

Cristian Diaconescu  fost consilier prezidenţial, şef al Cancelariei Prezidenţiale, membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară,este de azi membru PMP.

Probabil că Traian Băsescu a simţit, că poate confirma într-o viitoare campanie electorală sau poate că a gândit-o de la început. Cristian Diaconescu poate fi candidatul prezidenţial care poate unifica dreapta românească.

Familiarizat cu sistemul politic românesc,cu politica internaţională ,rafinat şi diplomat Diaconescu este liderul de care are nevoie dreapta pentru a câştiga. Şi sigur vizează mai sus decât ministrul de externe care a fost. Echilibrat şi chaismatic, Cristian Diaconescu este politicianul serios credit cu încredere atât pa plan intern cât şi extern.

Cristian Diaconescu (n. 2 iulie 1959București) este un jurist, diplomat și om politic român. a fost vicepreședinte al Senatului României, a fost ministru al justiției în guvernul Adrian Năstase (10 martie–28 decembrie 2004) și ministru de externe în guvernul Emil Boc (1) (2008–2009) din partea PSD. În data de 24 ianuarie 2012 a fost numit ministru de externe în guvernul Emil Boc (2), de această dată din partea UNPR.  A fost ministru de externe în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu. şi parcă seamănă prea mult cu exigenţele lui Băsescu.

Aş îndrăzni să cred că este preg[tit de mult timp pentru aceast moment. Cred că este una dintre persoanele care întruneşte calităţile  şi are background-ul profesional şi politic de om de stat …Viitorul nu  a fost scris încă…Cred că va fi candidatul dreptei la prezidenţiale…

Cristian Diaconescu este omul cheie în administraţia prezidenţială,în România pentru consolidarea  parteneriatului cu America şi cu Europa,el ştie ce are de făcut,el inspiră încredere…

este unul dintre politicenii care îmi place…

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page