Sport — iulie 19, 2016 at 20:14

Cristi Ivanciu – directorul Salii Polivalente : Facem performanță și învingem echipe cu bugete foarte mari în confruntările directe.

by

13820866_10154437547854078_1908520866_nFutsal  și Sala Polivalentă o provocare ?

Echipa de Futsal am inființat-o acum patru ani si in urma succeselor pe care le-am avut jucam în Liga 1 de trei ani.

Deși avem un buget de trei ori mai mic facem performanță, ne batem cu echipe puternice și îi invingem in confruntările directe.

Pe 25 iulie se incep pregatirile la Futsal pentru sezonul competitiv 2016-2017, suntem îm discuții cu 3 jucători pentru completarea lotului având în vedere că doi jucători de bază au încheiat contractul cu noi.

Marko Kostic s-a transferat la Grand Pro Varna câștigătoarea campionatului în Bulgaria și echipa care merge mai  departe în campionatul European și Ion Al- Ioani s-a transferat la Deva.

Marian Șotârcă este antrenorul/ jucator al echipei.

Din punct de vedere ca institutie sala mai desfășoara și alt fel de competiții organizate si evenimente cum ar fi :

Echipa Nationala de Futsal a Romaniei va organiza pentru a 2 oara consecutiv grupa de calificare pentru Campionatul European din 2018  la Calarasi.

Campionate Internationale de handbal și futsal atât oficiale cât și amicale, Campionatul National de Box, Camionatul National de Lupte, Tenis de masă, Meciuri de Handbal, spectacole pentru copii.

Ca obiectiv țintim un loc cat mai sus intre locurile 1-6. Se poate! Dar trebuie sa punem osul la treabă! Acum nu ne va mai spune nimeni  ”iartă-i că sunt începători!”!

Avem nevoie foarte mult de suporterii noștrii care vor trebui să fie permanent alături de noi. Nu cu patimă, ci cu pasiune pentru echipa favortiă – Dunărea!

Victor Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page