Horoscop, Lifestyle — iunie 5, 2014 at 16:54

Cristale benefice zodiei Leului

by

Condus pe drumul sau in viata de insusi maritul Soare, Leului ii sunt predestinate pietrele galbene, aurii, cu ape de curcubeu. Acestea sunt pietre care-l vor proteja si sprijini in ascensiunea sa, intarindu-i siguranta de sine, creativitatea, spiritul de conducator, dar si generozitatea.
onix negruFacandu-si din stralucire un scop in sine, Leul nu va pierde ocazia de a-si anina la gat ori pe deget piatra care va simti el ca-i va incanta sufletul, si va fi fericit cand va vedea in ochii celuilalt sclipind admiratia sau, de ce nu , invidia.
Sa nu uitam ca insasi Coco Channel a fost o veritabila leoaica, iubitoare de tot ce e frumos si feminin: rochii, parfumuri, bijuterii. Si sa mai spunem ca si atunci, ca si acum, vremurile nu erau tocmai roz, dar ea a stiut sa se smulga din ghearele saraciei si sa se arunce, cu toata fervoarea, in bratele iubitoare ale …frumosului. Leoaice veritabile sunt si Madonna, Jeniffer Lopez, Mata Hari, Withney Huston, de asemenea mari iubitoare de bijuterii.
chihlimbarMulte sunt pietrele predestinate aceste zodii, care de care mai frumoase, care de care mai impunatoare, care de care mai benefice. Unui leu nu trebuie sa-i lipseasca onixul (incredere, protectie divina), jadul (fericire), chihlimbarul (asigura buna dispozitie, favorizeaza norocul si succesul), ori peridotul (incredere, adevar), acestea fiind talismanele zodiei.
Dar si alte pietre semipretioase ii vor fi benefice: Calcedonie (protejeaza de energii negative), Carneol (stimuleaza creativitatea, pofta de viata), Citrin (noroc, buna dispozitie), Diamant (abundenta, claritate, bunastare), Granat (socializare, sanatate, familie), Labradorit(protectie energetica,sanatate), Obsidian rosu (ajuta la pastrarea libertatii si a flexibilitatii), Ochi de tigru (asigura o viata fericita), Ochi de pisica (protejeaza imppotriva oricaror pericole), Piatra Soarelui (energie, succes), Rubin (noroc, energie, casnicie), Smarald (prosperitate, armonie), Topaz (incredere, comunicare), Turmalina (stabilitate, rezistenta).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page