Horoscop, Lifestyle — iunie 5, 2014 at 16:40

Cristale benefice pentru Rac

by

Racul este o zodie sensibila, visatoare, introvertita, romantica, cu inclinatii artistice. O zodie incapatinata insa, care isi atinge scopurile.Zodia Rac, in Lumea minunata a cristalelor semipretioase, e reprezentata de culoarera alb. In traditia populara aceasta culoare reprezinta puritatea, ingenuitatea, dar si momentul unor noi inceputuri.
calcedoniaCristalele albe calmeaza, relaxeaza, sunt o bariera in calea atacurilor energetice atat de vehiculate in ultima perioada.
Calcedonia este talismanul acestei zodii. O piatra de un alb laptos dar si cu inflexiuni bleu facut parca sa sublinieze stralucirea albului. Din insasi chinetesenta sa, Calcedonia radiaza calm. Are marele avantaj de a putea fi purtata si de barbati, albul atragand cu precadere femeile. Iata si o piatra – talisman al acestei zodii – ce poate impodobi o bijuterie barbateasca. Pozitionata in locul macinat de framantari, nelinisti, suferinte ascunse, calcedonia va aduce pacea si linistea, relaxarea.
Calcitul are mai multe variatii de culoare dar mai raspindita la noi este galben – crem deschis. Este o piatra a comunicatorilor- oratori, scriitori, profesori, politicieni, fiind foarte indicata in socializare, relatii interumane. Ea faciliteaza gasirea celor mai bune solutii, a drumului cel mai indicat catre inima sau mintea interlocutorului, ajuta la o exprimare facila, convingatoare si la obiect.
Piatra lunii are culoarea alb laptos, opalescent. Protejand casnicia, copii, femeile, e preferata pentru bijuteriile de mireasa in detrimentul perlelor. Se crede ca este o piatra aducatoare de noroc, o piatra sacra, a dragostei, a sperantei, a dorintelor indeplinite.
piatra-luniiAcestea sunt cele mai importante pietre, talismane ale zodiei. Daca vrem cu tot diandinsul sa respecatam “buchea cartii” putem cauta tot ce e alb. Atunci cand nu sunt vopsite, putem purta cu incredere: agata alba, coral alb, onix alb, cristal de stanca, etc.
Un ultim sfat: lasati-va atrasi in mrejele stralucirii pietrei semipretioase, purtati-o cu drag, zi de zi, priviti-o cat mai des cu iubire, caci va avea efect de bumerang. Nu tineti cu tot dinadinsul sa se potriveasca zodiei. De multe ori cand mi se comanda o bijuterie pentru zodie intebarea mea e: “ce culori porti?” si fac tot posibilul sa aleg ce e mai frumos dar sa indeplineasca si aceste doua criterii.
Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page