Politica, Politica naţională — noiembrie 18, 2013 at 15:56

Crin Antonescu: Nu mai exista nici o relatie cu PC. ACD nu mai exista!

by

crin-antonescuCrin Antonescu: Nu mai exista nici o relatie cu PC.  ACD nu mai exista! Ruperea ar fi o formalizare igienica

Pe surse.ro – Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat azi ca nu mai exista nici un fel de relatie cu PC: “Relatia cu PC nu mai exista de mult si avem o discutie sa vedem din punct de vedere juridic cum va fi sa nu punem in discutie USL-ul”.

“Nimeni nu doreste acum sa umble prin tribunale, dar daca nu ar fi problema existentei USL ar fi o formalizare cat se poate de igienica”, a spus presedintele PNL.

“Relatii cu PC au fost cat se poate de normale. Domnul presedinte Dan Voiculescu a fost o prezenta discreta si relatiile au fost cele cu Daniel Constantin”, a spus Antonescu.

“Noi am discutat doar cu PSD pentru presedintele PC e doar subordonatul lui Victor Ponta si deci nu avea rost sa discut si cu altii in afara de PSD”, a concluzionat presedintele PNL.

Intrebat de cand presedintele PC e “doar un subordonat al lui Victor Ponta”, presedintele PNL a spus ca “de cand il cautam eu pe aici prin Senat sa isi spuna parerea cu numirea doamnei Kovesi la DNA. Si nu l-am gasit, era la minister”.

Horea Uioreanu

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page