Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 23, 2018 at 20:13

Cred că femeia-ispită, cu variațiile ei, de târfă versată, umilă pentru interes, femeie-dulce cu lacrimi şi dor sau femeia-castel, bună de construit, îşi au toate rosturile lor…

by

Despre ispita iubirii…

Cumva, prin absurd, v-ați imaginat că lecțiile de amor, scrijelite pe viu, costă puțin!?
Cred că ele costă cât nici nu gândim…o imensitate de zâmbete dăruite în van, gânduri calde sortite unor oameni reci şi promisiuni făcute, fără crezământ. Acestea sunt cele înmuiate în venin, cosmetizate cu miere de tei înflorit în delir, pe buze, pline de dor. Mai sunt cele frumoase, când cei doi s-au întrecut în a se surprinde mereu cu un gest, o privire suavă sau un decor plin de lacrimi…de drag. 

Lecțiile iubirii îți tresar mereu în vene. Unii vor să îți încerce şarmul cu tine, cu fiara cea neîmblânzită-n simțiri, alții să-ți toarne petale de trandafiri pe drumul spre pat, iar alții…nici ei nu ştiu ce vor. Doar te vor. Ca un decor bun de pus într-un colț, cu lumină şi şters de praf, uneori. Să le aparții, ca un bun, cu care să câştige admirație în serile agitate de blitzuri, din oraş.

Ce faci când decorul e atât de fragil şi plânge după un gram de iubire!?…Poți doar presupune, atât. Nu eşti copt pentru a da răspunsuri…

Cred că femeia-ispită, cu variațiile ei, de târfă versată, umilă pentru interes, femeie-dulce cu lacrimi şi dor sau femeia-castel, bună de construit, îşi au toate rosturile lor…în evoluția ta. Le guşti pe toate, cu patos…iar, în final, arzând iubiri în etape, descoperi pe cea pe care vrei s-o culegi din pocal…extaz temporar sau cuvinte frumoase şoptite, în paşi lini, spre Paradis!? 

Bărbat structurat genetic în poftire de trup, ai grijă pe cine alegi!😉🎩

Somn uşor!
Attitude girl🌹

Mirelle Alesia

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page